Klicek s dalkovym ovladanim
- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Asi dotaz na Fokiho: kdyz vezmu pajku (mam plynovou mikropajku pouzivanou ve vyrobnach napr. mobilu atp.), vyletuju mikrospinac a naletuju tam jinej (GME, Getronics, atp. maji hodne podobne az mozna stejne) a priletuju do toho tistacku v ovladaci novy - muzu tim zmrsit neco? Pripada mi naprosto zbytecne 5ti minutovou praci za 15kc nahrazovat novym klicem za trojku ...
Uz bych do toho sel davno, ale bojim se, aby tam nebyla cert vi jaka ochrana cert vi ceho a ja ji tim nezrusil. Hlavne se bojim, ze bych nemusel diky pripadne ochrane nastartovat ...
Uz bych do toho sel davno, ale bojim se, aby tam nebyla cert vi jaka ochrana cert vi ceho a ja ji tim nezrusil. Hlavne se bojim, ze bych nemusel diky pripadne ochrane nastartovat ...
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- novako
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- vencaxxx
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Foto
Neslo by sem hodit aspon nejake foto nebo alespon odkaz na pouzity mikrospinac? Pro info prihazuju foto toho meho.novako píše:už jsem ovladač opravoval a nakonec i tlačítko měnil, když budeš šikovnej a budeš mít tenký hrot a nepůjdeš do toho s trafopájkou, tak bez problémů - aspoň u mého kousku....foki píše:muzes to zkusit , asi zalezi kde budes pajet
- Přílohy
-
- dalkac.JPG (33.32 KiB) Zobrazeno 3076 x
- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz budete hledat, tak najdete:
http://www.conrad.cz/Search.asp?OrderNu ... t&x=26&y=9
tam i jine.
Vse se da prizpusobit. Pistolovou pajkou na to muzete jit. Bud mate specialni hrot nebo do normalniho hrodu zabudujete specialni nastavec. Hlavne zapnuti nebo vypnuti pistolove pajky delejte co nejdal pajenym soucastkam !!!!
tam i jine.
Vse se da prizpusobit. Pistolovou pajkou na to muzete jit. Bud mate specialni hrot nebo do normalniho hrodu zabudujete specialni nastavec. Hlavne zapnuti nebo vypnuti pistolove pajky delejte co nejdal pajenym soucastkam !!!!
- vencaxxx
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jo ja tam nasel i jine. Ale nezda se mi podobnost s tim originalem, muzete mi kdyztak doporucit konkretni? A jeste by me zajimalo jestli nekdo nevi jak odstranit puvodni mikrospinac, tedy jeho zbytek tak abych nic jineho neposkodil?[/url]pelen píše:Kdyz budete hledat, tak najdete:
tam i jine.
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Nejdulezitejsi elektronicka soucastka v klici pro startovani je jen naprogramovany cip. Ten lze pro jistotu po vyloupnuti barevne zaslepky vytahnout a ulozit ho dostatecne daleko od pracoviste. Po vymene soucastky se zase cip umisti na puvodni misto.foki píše:muzes to zkusit , asi zalezi kde budes pajet
-
- Test driver
presunute

fousac píše:Chtěl jsem se zeptat, jestli nemáte zkušenosti s tímto problémem.
Dneska ráno jsem se dostal do auta normálně a po příjezdu do práce jsem ho už dálkou nezamknul... Myslel jsem si to že odešla baterka, ale když jsem jí vyměnil za novou tak je problém stejný... Nejde to dálkou otevřít ani zavřít...![]()
Díky moc všem za radu a pomoc...
- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Podle me prave odchazi ten mikrospinac. Uz jsem to na par Fofikach videl, tady to lidi potvrdi a ja jsem take hrdym majitelem nefunkcniho zamykani
.
Jen nemam dost odvahy do toho jit. Byt jsem elektroniku kdysi delal a mam momentalne k dispozici vic nez vhodne naradi. Nemam odvahu, pac sem smolar
. Ale ja to jednou prolomim a az to prolomim, tak sem dam foto/video z akce 'hop nebo trop' 

Jen nemam dost odvahy do toho jit. Byt jsem elektroniku kdysi delal a mam momentalne k dispozici vic nez vhodne naradi. Nemam odvahu, pac sem smolar

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: