Máš pravdu teď na to taky koukám, že mají podobný název, ale trošku se liší
Rocking Dog Mechanism mají třeba obyčejný vzduchový utahovák, jako je třeba z lídlu. Mám dvě vzduchový utahovačky, a z toho jsem měl jednu rozebranou asi 3 krát (zadřela se)
A mají rocking dog mechanismus https://youtu.be/x-mpC8u6Cks
Tak ať nedopadneš jako já. Aku rázový utahovák 4x reklamace a příklepový utahovák 2x reklamace, ten už jsme pak vzdal. Zůstal mi jen ten rázový a ten už konečně funfuje super a to s ním dělám furt. Ale dle recenzí s oběma spokojeno dost lidí. Holt jsme vychytal asi všechny zmetky
Ford Focus 2 Combi FL, Duratec 1.6 16V 74kW, rok 2011
Mám spoustu nářadí z lídlu (vrtačky, klíče...) a super, všechno to funguje bez ztráty kytičky
Jinak rázový utahovák na vruty je lepší, než akučka v práci OSVč to používají a dělali i porovnání, kde akučka už nemohla, tak rázák to krásně dotáhnul, ale jsou to extrémy jako je železobeton (hmožděnka a velký šroub)
To já mám z Lidlu také hodně nářadí a pro mé hobby použití luxus. Ale tady jsem holt asi vychytal všechny možné vadné kusy z celé ČR . Jinak mám i aku šroubovák a vzhledem k tomu, že kolikrát suploval kladivo a je celý omlácený, tak se divím, že stále perfektně funguje. Ale to už jsem dost OT, za což se omlouvám.
Tak momenťák mají asi všude. Alw dotažení na moment jen na výslovné přání a někde jsem se setkal s tím, že je účtováno i 20Kč/kolo za dotažení momenťákem.
Jestli myslíš cenu toho z kaufu, tak je to myslím ten co je na první straně a je tam cena 999,-
Kupoval jsem ho asi tři roky zpátky, tak už přesně nevím...