pozdě.....ale vloni v létě jsme jednoho takového prodal, bylo to mondeo 2,0 tdciSagic píše:Dobrej joke... Ukaz mi i noveho naftaka ktery bude mit v 300k vse puvodni natoz turbo benzin.

pozdě.....ale vloni v létě jsme jednoho takového prodal, bylo to mondeo 2,0 tdciSagic píše:Dobrej joke... Ukaz mi i noveho naftaka ktery bude mit v 300k vse puvodni natoz turbo benzin.
fortelny90 píše:Tak včera jsem si vyzvednul auto ve Fordu s fakturou 43000kc. Odešlo palivový čerpadlo a od něj se poskrabala vackova hřídel. Prý tomu jde zabránit včasnou výměnou oleje a používáním kvalitního paliva. Olej dělám po 12tis km a tankuju 100Vervu. Takze tím to není mi řekl automechanik a jen povzdechl a řekl slabší součástka zrovna. Takže asi tak...
Môžem ti taký ukázať. Stačí prísť.Sagic píše:Dobrej joke... Ukaz mi i noveho naftaka ktery bude mit v 300k vse puvodni natoz turbo benzin.
Liju Castrol 5W20 ten co píšou v manualu. A v intervalu 12tis. km.Ksanda píše:fortelny90 píše:Tak včera jsem si vyzvednul auto ve Fordu s fakturou 43000kc. Odešlo palivový čerpadlo a od něj se poskrabala vackova hřídel. Prý tomu jde zabránit včasnou výměnou oleje a používáním kvalitního paliva. Olej dělám po 12tis km a tankuju 100Vervu. Takze tím to není mi řekl automechanik a jen povzdechl a řekl slabší součástka zrovna. Takže asi tak...
A jaky olej tam liješ co 12000?
Pokud budeš mít chvilku, postni je sem. Díkyfortelny90 píše:Všechny díly jsem si vzal domu, tak pokud bude zájem můžu nafotit.
takhle jsem to dostal..Ksanda píše:Neměla by být vodní pumpa s nějakým "nesmyslem" na odpojování řemenice ?
Tenkrát po nákupu auta me to taky "překvapilo", hledal jsem videa na netu, jak uchyl po okolí oposlouchával cizí EcoBoosty (když se tu na parkovišti nějakej objevil) a musim říct, že to neni bug, ale featureTomFocus píše:Ten zvuk je ,,zvláštní,, spalování kvůli splnění emisí. Mají to všechny primovstrikove turbo benzíny bez filtru částic. U fordu je to slyšet více než u jiných značek.
A to je ten motorovej prostor celkem slusne izolovanej. Kdyz to otevres je to jak naftak..Sentik píše:Tenkrát po nákupu auta me to taky "překvapilo", hledal jsem videa na netu, jak uchyl po okolí oposlouchával cizí EcoBoosty (když se tu na parkovišti nějakej objevil) a musim říct, že to neni bug, ale featureTomFocus píše:Ten zvuk je ,,zvláštní,, spalování kvůli splnění emisí. Mají to všechny primovstrikove turbo benzíny bez filtru částic. U fordu je to slyšet více než u jiných značek.![]()
Byl to prostě po přesednutí z 1,6 atmo rozdíl, dneska už ten zvuk vůbec nevnímám.. ale jak píše Tom, bude to + - všude a bylo mi to tak nějak potvrzeno i ve Fordu.
U sebe to teda slyšim jen kdyz stojim třeba vedle kamennýho baraku v uličce, za ticha. Někde na rušný ulici ani nahodou..
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti