Jak se zabavíte při dlouhé cestě???
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
No ale ona žádná po cestě nebyla, tak jsem vzal za vděk tebou...zewl píše:se slicnou spolujezdkyni? No, to jsi to se mnou na Krivku moc nevyhralPedroH píše:Hej, doufám,že s tím Budvarem nebudeš brzo náš klient...Dany píše:Poslouchám Hellax, piju Budvar a jím co žena navaří![]()
![]()
Já na cestě udržuju pozornost tím, že poslouchám Impuls, piju čistou vodu, cucám kyselé bombony, kecám se spolujezdci (nejraději ovšem se sličnými spolujezdkyněmi), občas zastavím, protáhnu se, nadýchám čerstvého vzduchu a pak zase jedu...Hlavně nespěchat a nedotahovat poslední kilometry "na sílu" - to bývá nejnebezpečnější!!!

Ale kdyby byla, tak bys šel do kufru...

- HORST
- Test driver
Posloucham vetsinou muziku sveho mladi a to je Katapult, Olympic, ale nepohrdnu ani Kabatem. Mam rad, kdyz repraky duni a muzu si "zabekat".
Pisnicky sice znam uz skoro vsechny, ale to co mas rad se aspon podle me neomrzi.
Jsem sice kurak, ale v aute zasadne nekourim i s ohledem na rodinu. Radeji zastavim a zakourim v klidu.
A na piti si dam birrela, ale maximalne jednoho, radeji vyckam do cile a dam si "cepa".
Ale mam pocit, ze co hlas, to jiny nazor. Ale pokud uz preladim radio, tak Impuls a radary na cestach.
Pisnicky sice znam uz skoro vsechny, ale to co mas rad se aspon podle me neomrzi.

Jsem sice kurak, ale v aute zasadne nekourim i s ohledem na rodinu. Radeji zastavim a zakourim v klidu.
A na piti si dam birrela, ale maximalne jednoho, radeji vyckam do cile a dam si "cepa".
Ale mam pocit, ze co hlas, to jiny nazor. Ale pokud uz preladim radio, tak Impuls a radary na cestach.
-
- Zkušený
Driv strasne moc cola a mentos (ps ale to se rovna vybuchu
a moc cukru. Dobra je cokolada, studene nescafe (nikdy ne redbul, to jsou jen oblbovaky), ledovy caj, zvykacky....
Ranno nejaka ranni show, pokud se jede dal-vzdycky impuls, za carou na jih OE3, pokud neni v dosahu linkin park, u2, depeche, metalica, 2unlimited, snap...... a proste vsechno, co je dobre.
Miluju jizdu v noci a za deste. Nesvitim dalkovyma, jen si problikavam, to me drzi cileho. Unava v jednu rano, nebo po 800km.
Jak se pristihnete, ze prehnane mrkate do zrcatek, zrychlujete a nebo zpomalujete, pridavate zvykacky.... tak uz je to tady
Dobre je zastavit zabehat si protahnout zada (a moje zada me nemaji v lasce
ps vcera jsem dostal na OMV balon (voleybalak), tak ho ve ct-pa vyzkousim

Ranno nejaka ranni show, pokud se jede dal-vzdycky impuls, za carou na jih OE3, pokud neni v dosahu linkin park, u2, depeche, metalica, 2unlimited, snap...... a proste vsechno, co je dobre.
Miluju jizdu v noci a za deste. Nesvitim dalkovyma, jen si problikavam, to me drzi cileho. Unava v jednu rano, nebo po 800km.
Jak se pristihnete, ze prehnane mrkate do zrcatek, zrychlujete a nebo zpomalujete, pridavate zvykacky.... tak uz je to tady

Dobre je zastavit zabehat si protahnout zada (a moje zada me nemaji v lasce

ps vcera jsem dostal na OMV balon (voleybalak), tak ho ve ct-pa vyzkousim

- taspy
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
To já Bartovi za jízdy zpívám a přitom usnout je naprosto nemožné
Takže pokud pojedete někam na dlouhou cestu, tak si mě půjčte a máte jistotu, že nezamouříte oka

FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - byl a má nového páníčka
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - bylo, asi někde je, ale nevím kde
FF 3dv. 1.6 16V, rv. 1999 - krásný je pořád, ale ne už moje
FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je

- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ty ryskuještaspy píše:To já Bartovi za jízdy zpívám a přitom usnout je naprosto nemožné![]()
![]()
![]()
![]()
Takže pokud pojedete někam na dlouhou cestu, tak si mě půjčte a máte jistotu, že nezamouříte oka
![]()
![]()
![]()

Jinak já se bavím laděním stanic, když není už co ladit vrazím tam CD a zase chvilku funguju, když už nefunguju zastavím a chytám molekule vzduchu

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- martinsk
- Pokročilý
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
myslim ze s tim zpivanim bys ji vracel po 5 kmBoban píše:Ty ryskuještaspy píše:To já Bartovi za jízdy zpívám a přitom usnout je naprosto nemožné![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
někdo si tě půjčí a třeba už tě nebude chtít vrátit.
![]()
![]()
![]()
Jinak já se bavím laděním stanic, když není už co ladit vrazím tam CD a zase chvilku funguju, když už nefunguju zastavím a chytám molekule vzduchu

- taspy
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
to zewl: je vidět, že jsi mě neslyšel zpívat, i těch 5 km s mým zpěvem je hodně a rozhodně by mě nevracel, prostě by mě vysadil u škarpy a rychle pelášil pryč
A nebo musí mít hodně výkonné repro a přehlušit mě! A pak je ještě jedna varianta,ale tu tu psát nebudu, protože jak už tu některé znám, tak by se to hned zvrhlo:lol:

FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - byl a má nového páníčka
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - bylo, asi někde je, ale nevím kde
FF 3dv. 1.6 16V, rv. 1999 - krásný je pořád, ale ne už moje
FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak to si piš kamaráde! Ale ptal ses snad i všeobecně co pijeme, ne? Za volantem samozřejmě ani pito, páč ho nemusím. Kupuju si ty malé plechovky 0,33 co se prodávají na pumpě po 10kč. Samozřejmě mám nejradši fantu a občas si koupím i red bull.RopakKota píše:Budvar taky dělá nealkoholický???Dany píše:Poslouchám Hellax, piju Budvar a jím co žena navaří

- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
naprosto s tebou souhlasímmartinsk píše:Ja len čo sadnem do fofa automaticky hrá rádio - Expres, veľa muziky a časté hlásenie noviniek na cestách ( hlavne kde sú zelení )......

- Drah
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Když jedu sám: na dálnici si pustim CD s vypálenejma písničkama, u kterejch si zaručeně budu řvát na celý auto (minule jsem asi pobavil pár kolemjedoucích), po městech a okreskách sleduju ostatní Fíky, jestli náhodou nemaj podložky a taky okolní krajinu. Když na mě začne padat únava, tak Cola, případně pak RedBull. Jakmile je to navečer, tak otevřít okýnka a pustit dovnitř na chvíli studenej vzduch... nebo, jak se tu už psalo, zastavit a protáhnout se.
Nebo taky po cestě chvílema vypnout rádio a poslouchat, jestli FoFo nevydává nějaký divný zvuky...
Nebo taky po cestě chvílema vypnout rádio a poslouchat, jestli FoFo nevydává nějaký divný zvuky...

Dočasně: lítačka na MHD
PRODÁNO: Ford Focus combi, Ghia, 1.8TDCi, 85kW, r.v. 10/2002
PRODÁNO: Ford Focus combi, Ghia, 1.8TDCi, 85kW, r.v. 10/2002