Nasiel som cidlo,bolo zaprasene ale nie nejak extra.Aj ked bolo v aute chladnejsie tak stale ukazoval 29/30 °C. Klesalo to strasne pomaly,skoro vobec.Pritom v aute bolo urcite chladnejsie.Inac,je na dobre debilnom mieste.Ale ked som ten senzor strcil do vyduchu tak zacala zobrazena teplota okamzite klesat.Kabel dociahol po lavy vyduch,ukazoval o 4°C viac ako senzor v strednom vyduchu.Neviem co si mam o tom mysliet.
Ale viac ma nasrala klapka vnutornej cirkulacie.Nejaky debil vymyslel ze sa otvori az ked sa vypne klima.Darmo stlacam gombik vnutorneho okruhu,kym je teplota vnutri vacsia ako pozadovana a ide klima tak sa neotvori.Potom sa nemozem cudovat ze to vnutri huci ako vo veternom tuneli.A hocijako sa to zda divne ale zatial v kazdom aute v ktorom som sedel a soferoval sa mi potvrdilo ze ked ide vnutorny okruh tak klima chladi MENEJ.
Nechapem ale percenta co ukazuje Forscan na tej klapke.Ked je zavreta tak je tam 255%,otvorit sa mi ju podarilo len na cca 120%,to som musel vypnut klimu a dat vyssiu teplotu.To mi pripada ako hodnoty 0-255 v nejakom pocitaci.
Cely cas isli len vyduchy v strede (okno neviem), dole na podlahu nic.
A cez Forscan som hodnotu Humidity nenasiel.Na screenshotoch su vsetky hodnoty HVAC