Nový Ford Focus kombi
- wildman
- Nováček
- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ale to je dneska trend většiny automobilek, jen se podívej na jednotlivé modely škodovekmansart píše:Je docela good, ale nelíbí se mi, že světla a maska jsou téměř totožná s mondeem.

mě se strašně líbí a postoupil u mě na první místo před S-max

je jednoznačně pěknější než FoFo II.
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- mansart
- Zkušený
-
- Zkušený
- rest
- Junior
NICE
Veľmi pekné tvary! Len keby FORD niečo spravil/zrobil s tým interiérom!
Mondeo je tiež zvnútra nič moc (tu by sa skôr mohol inšpirovať tým passatom). Chápem, že sa šetrí kde sa dá, ale cez niektoré veci v interiéri by som sa teda nepreniesol ani náhodou.
Inak ak to niekomu pripomína ten passat, možno to bude tými VW kolesami.
Mondeo je tiež zvnútra nič moc (tu by sa skôr mohol inšpirovať tým passatom). Chápem, že sa šetrí kde sa dá, ale cez niektoré veci v interiéri by som sa teda nepreniesol ani náhodou.

Ford MONDEO MK4, 2.0 Duratec HE - 107kW, liftback, Thunder metalíza, disky 18" 
-
- Test driver
Re: NICE
Neda mi nereagovat...rest píše:Veľmi pekné tvary! Len keby FORD niečo spravil/zrobil s tým interiérom!
Passat ma lepsi interier?A to ktore Mondeo myslis,lebo k novemu musi Passat vzhliadat,ako k niecomu z inej galaxie

Obcas si pripadam,ako na nejakom VW fore

-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: NICE
no jel jsem s Passatem, Mondeo má na fotce interiér atraktivnější, ale když do toho sedneš, v tom Passatu je v reálu fakt víc luxusnější. Určitě se Passat Mondeu směle vyrovná (interierem) a nejsem členem VW forazirafak píše:Neda mi nereagovat...rest píše:Veľmi pekné tvary! Len keby FORD niečo spravil/zrobil s tým interiérom!
Passat ma lepsi interier?A to ktore Mondeo myslis,lebo k novemu musi Passat vzhliadat,ako k niecomu z inej galaxie![]()
Obcas si pripadam,ako na nejakom VW fore

Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004
-
- Test driver
Niesom prehnane zatazeny na Forda a ak by som mal dost penazi,jazdil by som nieco ine,aj ked Ford by m mojej garazi miesto urcite mal.
Pracujem 12 rokov pre VW koncern a niektore modely su ozaj vydarene.Netvrdim,ze interier Passatu je zly,ale uz ma nejaky ten rok,takze uz len tam je rozdiel.Mal som moznost jazdit aj Passat,aj Mondeo a ten interier v Mondeu mi pripada ozaj vydarenejsi/mozno tak pripada iba mne/
Mam kolegov v praci,ktory su zatazeny len na VW GROUP auta a ostatne je pre nich hnoj.Sami od seba vsak pri pohlade na nove Mondeo skonstatovali,ze Ford spravil milovy krok a konecne Passat v tejto triede automobilov dostal zdatneho supera,ktory ho vo vela veciach/jednou z nich je interier a vypracovanie/ smelo a z hrdostou prekonava.
Pracujem 12 rokov pre VW koncern a niektore modely su ozaj vydarene.Netvrdim,ze interier Passatu je zly,ale uz ma nejaky ten rok,takze uz len tam je rozdiel.Mal som moznost jazdit aj Passat,aj Mondeo a ten interier v Mondeu mi pripada ozaj vydarenejsi/mozno tak pripada iba mne/
Mam kolegov v praci,ktory su zatazeny len na VW GROUP auta a ostatne je pre nich hnoj.Sami od seba vsak pri pohlade na nove Mondeo skonstatovali,ze Ford spravil milovy krok a konecne Passat v tejto triede automobilov dostal zdatneho supera,ktory ho vo vela veciach/jednou z nich je interier a vypracovanie/ smelo a z hrdostou prekonava.
- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: