Co mám přehodnotit??Joose píše:Bych to Jožko ještě přehodnotil....

Co mám přehodnotit??Joose píše:Bych to Jožko ještě přehodnotil....
Jozkablack píše:Tak aby v tom byl pořádek....tak já nedorazim! Mám všechny víkendy už zamluvený....ale budu se těšit na nějaký drby a hlavně fotky!!
no pre teba to uz snad nie je ani trest, ved cas uz nemas nikdytaspy píše:To viiky: A to chceš rozmazlovat fíka tak, že mu místo zimáků koupíš kámoše a nebo se chystáš rozmazlovat favorita a fíček to chudák odnáší?![]()
![]()
![]()
Jinak k naší účasti, je hezké, že jsi se omíku tak pěkně zhostil svého trestu,ale proč trestáš i nás těmi datumy???![]()
![]()
Toho 8.12. jsem mimo ČR,bereme fíčka vyvenčit za hranice,ale možná toho devátého,pokud se teda ve zdraví vrátíme,bychom se mohli na chvilku zastavit - takže klasika mých 5
![]()
![]()
Kruci doufám, že desátého nemám ranní
![]()
![]()
to taspy: No Fíka rozhodne zanedbavat nebudu, Favo je na LPG a koupil jsem si ho pred 4 tydny abych nemusel spechat s kupem Fíka, plan mam takovy ze Favo na jare prodam a koupim si za nej nejaky elektrony. Takze ze srazem dam jeste vedet, pro znacky jsem byl dnes, ale maj na to mesic (nastesti tam nekoho znam takze snad OK)taspy píše:To viiky: A to chceš rozmazlovat fíka tak, že mu místo zimáků koupíš kámoše a nebo se chystáš rozmazlovat favorita a fíček to chudák odnáší?![]()
![]()
![]()
Jinak k naší účasti, je hezké, že jsi se omíku tak pěkně zhostil svého trestu,ale proč trestáš i nás těmi datumy???![]()
![]()
Toho 8.12. jsem mimo ČR,bereme fíčka vyvenčit za hranice,ale možná toho devátého,pokud se teda ve zdraví vrátíme,bychom se mohli na chvilku zastavit - takže klasika mých 5
![]()
![]()
Kruci doufám, že desátého nemám ranní
![]()
![]()
Kdysi měli dobrýho tataráka jestli jde o stejnou hospodu co já myslím.omik píše:Ako formu "trestu" za neucast na zraze u Velasku minuly vikend mi taspy udelila (a ja s radostou prijimam) organizaciu dalsieho z bez-autovych zrazov.
Takze navrhujem po vynikajucich osobnych skusenostiach z tohoto podniku naslednovne:
1. miesto: Restaurace pod Slavinem http://www.mapy.cz/#st=s@sss=1@ssq=id%3 ... e%20596730
2. cas: niektory vikend pred vianocami, predbezne navrhujem 8.-9.12 alebo 15.-16.12
3. vybavenie: dobra nalada a prazdny zaludok
4. co zabezpecime: este vyraznejsie zlepsenie nalady, naplnenie zaludka a prijemne straveny podvecer/vecer/noc/rano v predvianocnom strese.
vcera sme mali firemnu vianocnu chlast party a teda cez tyzden veru nic moc... dnes som rad, ze tu dokazem sedietKonik píše:Přes týden bývám v Praze, takže kdyby ten sraz byl nějaký jiný den než v sobotu, tak bych se rád zúčastnil. Navíc už mám tuhle hospodu zmapovanou a musím říct, že je příjemná a mají moc dobrý pivo
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti