palubovka nesvítí
-
- Nováček
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ale na ten sraz by jsi mohl dojet, mas to "za rohem" 
vice tady http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... pic&t=6476

vice tady http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... pic&t=6476
- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: palubovka nesvítí
Odešla mi žárovka v levé půlce přístrojovky. Dá se vyměnit i jednodušeji, než rozebírat celou budíkovnu ? Jaká žárovka se tam dává, sufitka?
Thx. 

- zlinmen
- Nováček
Zdravíčko,já mám podobný problém jako autor tématu,s tím rozdílem,že po zapnutí světel mi palubovka svítí a po určitém čase přestane-myslím tím i ovladače vzduchu.
Nevíte někdo,jestli podsvit nejde přes nějaké relé?Jestli ne,tak bych to asi typl na stuďák někde ve štekru a nebo opravdu vadný vypínač světel
Díky
Nevíte někdo,jestli podsvit nejde přes nějaké relé?Jestli ne,tak bych to asi typl na stuďák někde ve štekru a nebo opravdu vadný vypínač světel
Díky
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
....jo tak jsem to přesně myslel. Asi to udělám podle toho třetího návodu. Tolik odpovědi jsem nečekal. Díky všem. 

- kajicek
- Nováček
Mam stejnej problem jako zlinmen, ale jinak vsechno sviti viz, jak jsem psal http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... =85&t=8480
Ford Focus 1.4i, ZETEC, r.v. 2000
- Damon
- Test driver
Vzhledem ke stejnému problému přesouvám tvůj příspěvek sem a tam mažu. Zbytečně dvakrát.
kajicek píše:Prosím o radu, tenhle týden mi z ničeho nic přestalo svítí podsvětlení přístrojů, zapnu světla vše se rozsvíti a po několika kilometrech, není to pořád stejné přístroje zhasnou a už se nerozsvítí, ale jinak vše funguje, světla kontrolky a tak a jediný způsob jak to znovu nahodit je zhasnout a znovu rozsvítit, ale ani to se někdy nepovede a v noci zhasínat za jízdy nic moc a se zhasnutym interierem se v noci taky blbě jede, jediný co zůstane svítit jsou hodiny, měřič ujetých km a display rádia, jinak nic ani topení není podsvětlený a myslim, že svítí ještě podsvětlení zozsvěcení světel, ale tím si nejsem jist. Netuší někdo čím by to mohlo být, koukal jsem na pojistky, který jsem si myslel, že by to mohli být podle knížky Jak na to? ale byly OK, nevim, jestli je to tam přes nějaký relátko nebo jěště jinou pojistku, poraďte prosím. Díky
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
-
- Nováček
Ahpoj vsem asi jsme blbej nebo jsme nepochopil ironii Jasio - mam stejnej problem nesviti mi pulka (leva palubovky)
JAsio pise ze dekuje za navody ale zadne tu nevidim:-) jsou tu byly tu a nebo je to jen ironie:-)
JAsio pise ze dekuje za navody ale zadne tu nevidim:-) jsou tu byly tu a nebo je to jen ironie:-)
FoFo 2000, 1.8 TDDI, bílá Trend
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no mě to dělal foki, když jsem tam byl a přístrojovka šla ven přesně jako v tomto tématu osvětlení přístrojovky popisuje hapeJasio píše:Odešla mi žárovka v levé půlce přístrojovky. Dá se vyměnit i jednodušeji, než rozebírat celou budíkovnu ? Jaká žárovka se tam dává, sufitka?Thx.

žárovka tam šla jedna co mám ze sady ( 3W ?) , ale svítila silněji než ty ostatní, tak mi tam foki dal nějakou jeho

někde je to tam taky tuším popisované

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Díky Skubi, hledal jsem různá slova, ale "přístrojovka" mi na mysl nepřišla. Podle těch návodů se to jistě zvládne a hlavně že vím jakou žárovku si mám nachytat, než to rozeberu. 

- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- kajicek
- Nováček
Tak oprava je za mnou, rozebral jsem vypínač a v pohodě, jen je potřeba, dát si pozor na váleček, kterej propojuje kontakty, jinak to jde pak dát dohromady jen jedním způsobem. Žádný studeňáky jsem tam neměl, vechno perfektně zaletovaný, závada byla v tom, že tak byl očouzenej jeden kontakt, proto to nepřevádělo, vyčistil jsem to lihem a od minulýho tejdne mi zas přístrojovka svítí.
Ford Focus 1.4i, ZETEC, r.v. 2000
-
- Nováček
hojte lidi mne nesvítí pravá část palubky.tachometr a ukazatel benzinu.možná to bude žárovka,ale nevim jak se tam dostat a jaký tam sou.jestli teda někdo víte ,budu rád za pomoc.
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: