Jak pro kohozirafak píše:zas tak zle to zatial nevypada![]()
Tobě to nedošlo? No přece zewlHORST píše:Na socky to sice upne nevypada, ale cisla jsou to rozhodne zajimava!!!
Docela rad bych nekdy poznal, jak se zije tem, co jsou zatim v te nejlepe placen vrstve!?
No, na to by ti mohla spis odpovedet anketa "Kolik vam kazdy mesic zustane z cisteho prijmu?"HORST píše:Docela rad bych nekdy poznal, jak se zije tem, co jsou zatim v te nejlepe placen vrstve!?
já pracuji cca 6 roků a vystřídal jsem 5 zamněstnání. V tom posledním jsu už 4roky a zatím je to nejpřijatelnější. Na pracáku jem dohromady strávil asi tak 2mněsíce a jak říjkáš. Byla to hrůza. Ani nevím jak jsem s tím málem mohl vyžít.HORST píše:to MobyDick: tak to je jiste neprijemna vec, ale musis doufat, ze se vse v dobre obrati!
Sveho casu jsem byl evidovan dokonce na pracaku a nikomu bych nic podobneho nepral!!
Takze "vydrzat"!!!
hosi vy jste ale komediantiDany píše:Tobě to nedošlo? No přece zewlHORST píše:Na socky to sice upne nevypada, ale cisla jsou to rozhodne zajimava!!!
Docela rad bych nekdy poznal, jak se zije tem, co jsou zatim v te nejlepe placen vrstve!?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host