Slovaci na ford-focus.cz...
-
- Test driver
- vcedula
- .
parkovanie pri lestisku je problem. Tam, kde sa da, tam parkuju taxikari a tam, kde by sa dalo, tam je zakaz. A problem je aj teraz v zime, nedavno som tam bol. Da sa zaparkovat na miesta autopozicovni, ak tam nie su auta. Ale prave oni ti asi daju to auto odtiahnut. Ja som tam bol na noc a bolo to v poho. Zaparkoval som a sedel som v aute, az kym neprislo lietadlo, aby mi neodtiahli auto.
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- canndale
- Zkušený
na pravo od letiskovje haly je ustredie riadenia letovej prevadzky, pred nim su vacsionu volne miesta, problem je v tom, ze je tam zakaz vjazdu pre nepovovlanych, takze ak nahodou ta uvidia ked tam pojdes tak pokuta za zakaz vjazdu. Nejake volne miesta tam byvaju a odtial neodtahuju.
Asi sa neoplati spekulovat a mat istotu ze ked si clovek zaplati, tak sa vrati k autu tam kde ho nechal. Hlavne sa nikoho na letisku nepytaj ci niekde mozes stat.. znamemu sa stalo, ze sa spytal SBSkara ci moze niekde pri hale parkovat 10min, on mu povedal ze jasne, ziadny problem ked sa vratil, auto uz bolo odtiahnute
Asi sa neoplati spekulovat a mat istotu ze ked si clovek zaplati, tak sa vrati k autu tam kde ho nechal. Hlavne sa nikoho na letisku nepytaj ci niekde mozes stat.. znamemu sa stalo, ze sa spytal SBSkara ci moze niekde pri hale parkovat 10min, on mu povedal ze jasne, ziadny problem ked sa vratil, auto uz bolo odtiahnute
Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
- 4100
- Nováček
Dá sa, aj keď s malým rizikom... Prejdi po hlavnom príjazde okolo vchodov. Cesta ide rovno okolo príletov, končí budova a v priamom smere končí u brány príjazdu k riadiacej veži. Tam nechoď!!! Ale pred týmto slepým kútom sa cesta stáča doľava v smere odjazdu do mesta a hneď za touto zatáčkou je vľavo malé parkovisko pre zamestnancov, ale neni tak sledované ako ostatné priestory a býva na ňom volné miesto (hlavne mimo prac.dobu). Stál som tam už mockrát aj niekoľko hodín a vždy bez problémov...hide píše:Nevíte někdo jestli je problém zaparkovat v Bratislavě na letišti ? Vezu tam švagrovou a potřebuju tak hodinu parkovat někde poblíž letiště. Poradíte ?
- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: