TAK jsem zjistil, že mi blbne i ručička otáčkoměruJaremy píše:Ahojky,
právě jsem se zaregistroval a počet si spoustu zajímavých informací
Potřeboval bych poradit. Povedlo si mi vyměnit dle Vašich příspěvků žárovky v přístrojovce (fokus kombi 2003 benzín) ale předtím jsem se chtěl dostat na žárovky ze předu přes budíky. Hejbnul jsem s ručičkama a začala se mi špatně zobrazovat rychlost, otáčky a teplota benzínu. Ručně jsem je pootočil a je to v pořádku kromě teploty motoru. Ať s ručičkou hýbu jakkoliv, tak se mi po krátkém čase vrátí hodně pod začátek teplotní stupnice. Když je motot zahřátý na provozní teplotu ukazuje první stupeň teplotní stupnice. Máte s tím nějakou zkušenost??
Díky za inspirace
jaroslav3108 píše:Nesvítí mi palubovka,vyměnil jsem všechny žárovky,pojistky.Někdy svíti pak zas ne,na parkovačky se rosvítí a pak přepnu a zas tma,nesvítí mi ani kontrolka na světla,otevřených dveří a přitom všechny žárovky nové.Poradíte????????????????????????
Bál jsem se násilim vytáhnout ručičky.....ale šlo to....už to jedeDamon píše:Jaremy Ty jsi demontoval všechny ručičky? Pak by jsi to musel nechat zahřát a pak teprve nasadit teplotu na kolmo otáčkoměr cca 1000 a benzín natankovat plnou a dát na plnou. Jinak přes WDS. Tacho někde jet a nasadit dle navi - třeba.
jaroslav3108 píše:Nesvítí mi palubovka,vyměnil jsem všechny žárovky,pojistky.Někdy svíti pak zas ne,na parkovačky se rosvítí a pak přepnu a zas tma,nesvítí mi ani kontrolka na světla,otevřených dveří a přitom všechny žárovky nové.Poradíte????????????????????????
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů