Za sdělení záznamu u Forda, jestli nějaký existuje, si něco Ford řekne? Něbo je to zadáčko? Zkusit to můžu. Ale nevím jestli to má smysl, když jste mi tady podle VIN nic nenašli.pavel28 píše:Pokud nějaký záznam existuje,tak ti ho rádi řeknou v jakém koli Fordu v Čr.je to propojené,ale pokud ne,je to marné.Ale osobně neznám nikoho,kdo by našel historii na Forda,který je dovezený.Koficek píše:![]()
Co jsem tak dokázal zjistit, mají asi blíž k Holandsku.
Našel jsem v papírech email od majitele v Belgii (asi). Má tam i nějaký telefon, tak to až bude chvilka zkusím, sesmolím nějaký text a něco mu pošlu.. Pokud bude číslo ještě funkční, mohla by být ještě sranda![]()
A nebo taky ne
Na FordEtis jsem našel pouze chybějící svolávací akci a to bylo auto dva a půl roku staré se serviskou 96000km. dovoz Francie.Asi osum emailů do servisu ve Franciji a nic až po devátém přišla odpověd.Tak jsem si ji nechal přeložit.Stočené km.cca. 80000km.a auto šlo pryč.
Už nikdy nechci ojetinu bez historie.Chvilku to trvalo,ale našel jsem,jak historie,tak každý záznam podložen fakturama byl v pořádku.Dovoz Holansko.
Tak hodně štěstí.
Jsem asi všední, ale jak je vlastně možný, že o autě by nebyl žádný záznam? To cizinci serou na garančky atd?
A jaktože ti teda v servisu, kde auto bylo koupene zjistili stav tachometru, Když tady u Forda to nezjistí?
Dnes jsem posílal smsku v holandském překladu na číslo, které bylo v již zmiňovaných dokumentech. Doručenka přišla, tak se uvidí.
Jinak mi teda radíš emaily bombardovat servis, který je uveden na razítku v servisce, jako prodávající,jo?
I to mlžu zksuit. Zatím moc díkes