Ty vogo, my jsme žádnou obsluhu centrál neměli. Asi proto jsme starovali vždycly tak hodinu!cajda píše:Jo byl jsem tam dvakrát na řidičák a pak později ještě na obsluhu centrál!
Ja tam nesnášel jednoho velitele, šílený magor!!! Ten to žral jako blázen
Super!!!bruno píše:Běžte všichni k šípku. Tady píšete o pionýrském táboře a ne o vojně.
Nástup říjen 88 a ještě tu samou noc přesun 130 km. Měsíc pakárna uprostřed ničeho a pak 3 měsíce KŘK v Kralovicích. Zbytek vojny na Hadačce.
O téhle prdeli byla napsána kniha o šikaně a buzeraci. Víte co je kvadrofonní sprint? Pevná stovka pro čtyři ptáky a jednu nápravu ze Zila.
taky jsem to říkal, ale dnes to vidím jinak. Nikdy nikde jsem už nezažil to co tam. Např. skákat s v3s nebo ji postavit na zadní čelo.mirin píše:Tak já nástup říjen 85 ,návrat září 87 . Celou dobu kotelník v Podlešíně u Slaného . V r.90 vyřazen z evidence .To se mám co .Zbytečné dva roky komedie .
Přesně.martinsk píše:Presne, na vojnu len v tom najlepšom. Najväčšie somariny čo som sa navyvádzali boli na vojne a ne to sa najradšej spomína. Priznajme si, že keď sa nás stretne viac pri pive skoro vždy sa zaspomína aj na vojnu.
Peníze jsme brali....když jsi byl v práci,tak jsi měl nárok na vycházku...do služeb jsme nechodily a morálka?... Na pracovišti ve skříňkách jsme měli civil a na vycházky jsme chodily většinou v civilu..zewl píše:Ada: jo, to jsem videl ten veget v Cernych baronech![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti