Šmejdi zlodějský!!!
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- mansart
- Zkušený
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jojo,ve finále můžeš být opravdu rád jen za ty poklice..Nedávno sem viděl u nás fabku jen tak na zemi bez kol....Když sem měl auto nový,tak sem zaparkoval u práce a za 10 minut sem šel zpátky k autu....Auto bez poklic...A chlap-bejvalej polda-řikal,že je viděl,že ví kdo to je...Vyskákali z auta a za 10 vteřin už zase seděli a jeli pryč....Rychlá česká menšina...Přemejšleli jsme jet k nim,ale určitě bysme ve finále dostali po držce nebo bych za pár dní auto nenašel vůbec.Nejhorší je ta bezmoc....Tak sem koupil poklice za 250 na netu a zatim je kucí vopálení nechtěli....mansart píše:Jo máš pravdu. Musím se bohužel k Vám přidat. Byli jsme na chatě....supr večer a všechno. Ráno se vzbudím a kouknu z okna a co.....parchanti mi ukradli origo poklice. Teď mám jenom plechy,hold tady o ty je všude velký zájem. Já se večer vzdudit a vidět ho tak mu ty poklice narvu do krku!!! Pak sem se uklidnil a řekl si,že můžu být rád,že mi stojí auto.![]()

- mansart
- Zkušený
Oni by normálně měli povolit volný odstřel našich ,,kamarádu". Tohle oni rádi dělají,ale jakmile ty se na ně jenom škaredě podíváš tak už tě jdou bonzovat na policajti za rasismus. Já bych je normálně fakt bil jednoho po druhém!!!RopakKota píše:Jojo,ve finále můžeš být opravdu rád jen za ty poklice..Nedávno sem viděl u nás fabku jen tak na zemi bez kol....Když sem měl auto nový,tak sem zaparkoval u práce a za 10 minut sem šel zpátky k autu....Auto bez poklic...A chlap-bejvalej polda-řikal,že je viděl,že ví kdo to je...Vyskákali z auta a za 10 vteřin už zase seděli a jeli pryč....Rychlá česká menšina...Přemejšleli jsme jet k nim,ale určitě bysme ve finále dostali po držce nebo bych za pár dní auto nenašel vůbec.Nejhorší je ta bezmoc....Tak sem koupil poklice za 250 na netu a zatim je kucí vopálení nechtěli....mansart píše:Jo máš pravdu. Musím se bohužel k Vám přidat. Byli jsme na chatě....supr večer a všechno. Ráno se vzbudím a kouknu z okna a co.....parchanti mi ukradli origo poklice. Teď mám jenom plechy,hold tady o ty je všude velký zájem. Já se večer vzdudit a vidět ho tak mu ty poklice narvu do krku!!! Pak sem se uklidnil a řekl si,že můžu být rád,že mi stojí auto.![]()
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
mansart může zůstat doma, vždyť tam toho má taky dost
http://aktualne.centrum.cz/domaci/spole ... ?id=475102
vím že se ten odkaz nehodí do tohoto vlákna, ale nedalo mi to 

- mansart
- Zkušený
Ne moc se to sem hodí,však kdo si ten článek přečetl tak tam nejednou bylo napsáno že KRADOU!!!! Takže tak. A já se za tohle nestidím,jako nejsem rasista (je mi jedno jestli vedle mě bydlí Arab,černoch),pokud jsou slušní tak fajn. Jeden rom u nás dělá policajta a je to prostě borec,držím mu palce, ale ostatníMira píše:mansart může zůstat doma, vždyť tam toho má taky dost
vím že se ten odkaz nehodí do tohoto vlákna, ale nedalo mi to

- mosad
- Junior
Re: Šmejdi zlodějský!!!
Tak mě taky poctili návštěvou parchanti. "Dárek" sem dostal na Valentýna. Nutno podotknout, že jsem jim svou hloupostí pomohl, nechal jsem na rádiu panel. Tudíž mě nelitujte, protože sem si to v podstatě zasloužil. Jen mě nějak nenapadlo, že čtvrť, kde jsem vyrostl a kam jsem se před dvěma měsíci vrátil se už stala nebezpečnou. V novém bytě jsme spali teprve třetí noc. Dávám to sem až teď, bylo moc práce se stěhováním, pak jarňáky a pak hned zlomené žebro, rýma, kašel, dutiny, týden horeček. Už mi příslušníci napsali, že se případ odkládá, pachatel neznámý. Když to sčítnu, tak jsem lehčí o cca 11 litrů.
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
zabit malo fetaky zkur.eny
Kolik stalo novy sklo?

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak podle příkazu nelituju.Doufám,že je třeba i ty fólie trochu odradí.Přece jen to jde hůř rozbít.A kde to je?Dejvice?To bylo přes noc nebo už chodí i ve dne?
OT,možná bys mohl trochu přispět do vlákna o rakvích na střechu...
OT,možná bys mohl trochu přispět do vlákna o rakvích na střechu...

-
- Test driver
mosad: kolko ta stalo bočné okno?
- Robertilos
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
jaké jsi tam měl rádio?
Ford Focus Combi 2.0i Titanium r.v. 2008, 107kW, Black Panther
Ford Focus Combi 1.6 Ti-VCT r.v. 2009, 85kW, Frozen white
Byl: Ford Focus Combi 1.8 TDCi Ghia r.v. 2002, 85kW, Blue tonic
Ford Focus Combi 1.6 Ti-VCT r.v. 2009, 85kW, Frozen white
Byl: Ford Focus Combi 1.8 TDCi Ghia r.v. 2002, 85kW, Blue tonic
- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
taky by mě zajímalo co to bylo za rádio. jestli to byl originál, tak už si člověk nemůže být jistý vůbec ničím
je to k pláči.

-
- Test driver
no ja by som to tipol určite na origo