Příspěvek
od paulus33 » 02.09.2009 13:50
ahojte, podelim sa aj ja so svojimi skusenostami:
- len velmi rychlo a heslovite, teda ak sa plasty odtrhnu od skla, napr. ako to bolo v mojom pripade (urcite uz boli odtrhnute niekolko rokov, len som nevedel, ze ako to bolo z vyroby....), tak doporucujem: vycistit kontaktne plochy (stare tesnenie prec+vycistene technickym benzinom) a nahradit neutralnym silikonom transparentnym. pred silikonovanim maliarskou paskou olepit celne sklo, aby sa nepospinilo od vytlaceneho silikonu.
- predchadzajuce dve vymeny (filter menim kazdy rok) robili servisy, cize tie cudliky okolo skla boli uplne znicene. nahradil som to samozerkou TEX (cierna farba) sedi to jak pribite, nikde ziadna fuga...
- pri instalacii filtra som si uz zacal nadavat, pretoze sa mi stale nedarilo osadit filter tak, aby debol deformovany ako povodny filter. trvalo to chvilu, kym som zistil, ze je nutne odklopit prednu cast a filter prakticky zasunut ako suflik na kancelarskom stole (hlavne kvoli tomu pisem tento prispevok, lebo po rychlom prebehnuti tohto vlakna, som to tu nikde nevidel, prikladam aj obrazok s naznacenim odklopenim prednej strany) na tom obrazku je aj moj stary filter zalozeny presne tak, ako to nema byt (robil to servis)... mimochodom, cely minuly rok som tusil, ze je nieco zle osadene, pretoze manzelka mi vravela, ze jej v kabine vylietava listie z prieduchov....
- este casom preverim, ci mi don nezateka, ale uz teraz vime, ze do servisu uz ziadnu vymenu beznych filtrov robit nedam!!!
-
Přílohy
-

HOME BOLO: FF combi, r.v.2000, 1,8 TDDI, 66kW (90PS), 6,0 l/100km. Zlaté auto, predané funkčné ako 16r.
HOME: Kia cee´d SW, r.v.2009, 1,6 CRDi, 85 kW (116 PS), 6,5l/100km.
OFFICE: FF hatchback, r.v.2005, 1,6 l, 85 kW (115 PS) HXDA (Ti-VCT), 8,2l/100km.