Ahojte, trochu to tu asi zase ozivim. Ten samy zvuk co je na prvnich videich se mi zacina stale vic ozyvat z podkapoty taky. Kdyz jsem jej slysel poprve, hned se mi vybavila Skoda 120 a jeji spatny predstih. To bylo skoro porad, protoze jsem mel vychozeny rozdelovac. Tady nic takoveho nehrozi, ale dela to...

Co se tyka benzinu, beru Shell, nebo OMV na velkych benzinkach, takze ten skoro vylucuju. Olej ma najeto cca 7000 a je tam origo Ford (delali to i ve fordu v ramci prohlidky po koupi auta) Svicky jsou stare stejne. Rozvody jsou udelane asi pul roku. Delal jsem behem 3/4 roku katalyzator i zbytek vyfuku. (holt dobra koupe). ale napadlo me, jestli nema na tomto zasluhu i treba lambda, jinak si myslim (jsem z 95% presvedceny ze to bude predstihem) Neda se nejak auto uvest do defaultniho nastaveni? Cvrka mi to kdyz jsem v zatezi, cili pravidelne kdyz vyjizdim do kopecka k chate na 1. st. cca 2000-2500 RPM. Navic auto jakoby nekdo drzel za pr... (zadek).
Nahore na vacce je nejake cidlo, nemohli ho treba inzenyri ve fordu nejak vykunit pri rozvodech, nebo pretesneni vika ventilu? Me ten zvuk a s tim souvisejici projevy fakt stvou. Pokud to nedoresim, tak jde Focus z domu jeste do zimy