Po pravdě, já se cítím víc ohrožen muslimy, než Ruskem.
Rusko nasilne obsadilo uzemi a pak vyhlasilo mistni referendum o jeho pripojeni bez ucasti zahranicnich pozorovatelu ... cos cekal za vysledek?!?vitr73 píše:... rusko penalizovano a omezovano ... v podstate i odtrzeni krymu (az po referendu) ...
vitr73 píše:jj..taky mne muslimove prijdou o dost horsi nez rusove...no slysel uz nekdo ze by si na sebe nejakej rus navliknul vybusnou vestu a sel se vyhodit do vzduchu i s obchodnim centrem? ja teda ne
150 tun / půl tuny = 300 (né 150)tym píše:Ona ta mezikontinentální vydává tepelné záření 150x větší?PeS píše: Ty jsi na to kápnul. Mezikontinentální raketa z Koreje co má 150tun a půltunová protiletadlová raketa je prakticky to samý to se přece rozumí samo sebou.![]()
To bys musel v tom letadle sedět a koukat odkud to letí abys to měl na 100%tym píše: Já chci taky bejt "všichni" ale nejde mi to, já stará konzerva na všechno potřebuju důkazy, no.
Hezký článek , jen nechápu proč tam za německou vládu mluví nějaký Jim Willie, a neřekne to sama německá vláda. Možná to bude nějakej přejmenovanej Rusballu píše: Dost zajimavé počteníčko
http://aeronet.cz/news/zdeseni-a-sok-ve ... ada-rusko/
Jde o to kde povstalci berou ty těžký zbraně. Buď je berou ukrajincům - pak je to jen problém ukrajiny.vitr73 píše:mne porad unika proc ze je rusko penalizovano a omezovano za bordel na cizim uzemi,sestreleni civilniho letadla a v podstate i odtrzeni krymu( az po referendu)....no mne unika poenta. Nechci se touto otazkou ani trochu zastavat ruska...ale podle mne je rusko i ukrajina uplne stejna svoloc...tak at se klidne do posledni cloveka postrilej...je mi to fuk
Nedávno takhle jeden zaútočil na ukrajinské pohraničníky :vitr73 píše:jj..taky mne muslimove prijdou o dost horsi nez rusove...no slysel uz nekdo ze by si na sebe nejakej rus navliknul vybusnou vestu a sel se vyhodit do vzduchu i s obchodnim centrem? ja teda ne
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 1 host