Zitra zkusim pohnout konektorem, abych vyloucil banalitu. Pak zacnu resit ten GEM. Cim je dana jeho konfigurace? A o kolik levneji se da sehnat? Diky.foki píše:pokud GEM modul , tak se da poridit levneji , jen zalezi na konfiguraci .Pelotrix píše:Mam stejny problem. Chlapik, kteremu jsem auto sveril tvrdi, ze je nutno vymenit jakousi jednotku za 7 tis. CZK. Z prispevku vyse dovozuji, ze se bude asi jednat o GEM modul. Je to mozne? Diky za reakci.vitacz píše:Mel jsem problem s otviranim dveri na dalku.
Respektive se to chovalo takto, pri zamceni s DO se vsechny dvere zamkly a pri otevreni DO se otvreli uplne vsechny kromne u ridice.
Dvere jsem rozebral konektor jsem promeril a a napeti na pinech se zdalo ok.
Rozhodl jsem se koupit z vrakace zamek. Po pripojeni zamku z v rakace stejny problem.
No nebudu popisovat co jsem vsechno jeste delal, nez jsem prisel na to ze je to v GEM modulu, stacilo s jednim konektorem zahybat a uz to maka.
Chtel jsem timto take podekovat Fokimu, ktery me dokazal navist dobrym smerem. Jeste jednou diky.
Centrál
- Pelotrix
- Nováček
Re: Centrál
Focus kombi 1,6 74 kW 2003 dárkblů

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
konfigurace je dana tim co je v nem nahrane , a pocitam ze bych to umel kolem 3000 i s konfigurací
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- The_Trooper
- Nováček
-
- Test driver
Za odkladacou skrinkou pred spolujazdcom
- The_Trooper
- Nováček
Hotovo, pohl jsem s kabely a konektory u GEM modulu a dveře se zázračně odemklyThe_Trooper píše:Zeptám se jinak: Jak otevřít zamčené dveře u řidiče, které nejdou otevřít DO ani klíčkem?The_Trooper píše:Před 2 měsíci mi začal blbnout centrál následovným způsobem, při otevření DO se všechny dveře odemkly krom dveří u řidiče, při zamykání se zavřely všechny krom řidiče tzn. dveře u řidiče jsem zamykal a odemykal ručně to bych překousl. Ale včera jsem zamčel DO a ejhle zamčeno všechny dveře i ty u řidiče. Při následném odemknutí DO se odemkly všechny krom dveří u řidiče, zkusil jsem klasicky ručně otevřít klíčem dveře u řidiče a nic prostě je neotevřu ani zevnitř neřešitelný problém jak na to? Díky..

Tedkom funguji na DO všechny tři dveře krom řidiče ty zavírám o otevírám mechanicky klíčem, ale stále lepší než lest do auta přes spolujezdce

Fousek Combi 2.0i 16V (96kW) Ghia 11/2000 (najeto 295 XXX Km)
-
- Nováček
Taky mi nešlo odemknout spolujezdcovy dveře dálkou. Musel jsem nasednout dovnitř a otevřít jako ve stodvacítce. Měnit mikrospínač se mi nechtělo, tak jsem to hodil kámošovi do servisu.
Na vrakáči se sehnal starší zámek za 500.- bez poštovnýho, a jednoduše se vyměnil.
Na vrakáči se sehnal starší zámek za 500.- bez poštovnýho, a jednoduše se vyměnil.
- Srnka
- Nováček
Zdarec
Mám teď aktuální problém s centrálem. Večer jsem zamknul auto centrálem ( bez DO )- vše v pohodě. Ráno jsem odemkl a hle, dveře u řidiče se mi odemkly jen klíčkem ( cvaknutí bez zvuku centrálu ) a ostatní dveře zarachtaly s normálním zvukem centrálu ,ale lenivějc. Když jsem vyzkoušel odemknout od spolujezdce, tak se odemkly všechny dveře krom u řidiče. Tam to šlo jen klíčkem. To bych oželel, ale odpoledne jsem vyzkoušel zamáčknout centrál zevnitř u řidiče na dveřích. Všechny dveře se zamkly. SUPER jsem si říkal
Za 10sec. mi dcera otevřela zadní levé dveře přes páčku a celý auto se centrálem odemklo. A zase jsem si řekl SUPER, už to asi funguje????
Od té chvíle obcházím auto jako Škoda 120 a zaklapávám všechny dveře. Nic nejde otevřít centrálem - ani kufr nereaguje tlačítkem na palubovce.
Nevím ,jestli to bude pojistkou č. 63. Kdyby preskla pojistka, tak by přestal fungovat celý central najednou - ne?
Že by se něco podělalo v jednich dveřích ( u mě asi u řidiče ), a pak přestal fachat celý central?
Prosím o radu.......
Moc dík

Mám teď aktuální problém s centrálem. Večer jsem zamknul auto centrálem ( bez DO )- vše v pohodě. Ráno jsem odemkl a hle, dveře u řidiče se mi odemkly jen klíčkem ( cvaknutí bez zvuku centrálu ) a ostatní dveře zarachtaly s normálním zvukem centrálu ,ale lenivějc. Když jsem vyzkoušel odemknout od spolujezdce, tak se odemkly všechny dveře krom u řidiče. Tam to šlo jen klíčkem. To bych oželel, ale odpoledne jsem vyzkoušel zamáčknout centrál zevnitř u řidiče na dveřích. Všechny dveře se zamkly. SUPER jsem si říkal

Nevím ,jestli to bude pojistkou č. 63. Kdyby preskla pojistka, tak by přestal fungovat celý central najednou - ne?

Že by se něco podělalo v jednich dveřích ( u mě asi u řidiče ), a pak přestal fachat celý central?

Prosím o radu.......
Moc dík

-
- Nováček
pokazeny central
potrebujem poradit odisiel mi central a neviem kde je chyba . a ani sa mi neda otvorit zadny kufor tlacidlom co mam v predu. vsetko teraz musim otvarata zatvarat manualne nevie niekto kde je chyba?
Re: pokazeny central
Ze by pojistkapekohiko píše:potrebujem poradit odisiel mi central a neviem kde je chyba . a ani sa mi neda otvorit zadny kufor tlacidlom co mam v predu. vsetko teraz musim otvarata zatvarat manualne nevie niekto kde je chyba?

-
zlobí dalkový centrál
po výměně baterie (v autě) se mi překodoval centrál.Tet se mi pří prvním zmáčknutí na DO otevřou dveře u řidiče a obě zadní místo toho aby se mi otevřely jen u řidiče a při druhem u spolujezdce poradí někdo co s tím já potřebuji aby se mi při prvim otevřely jen u řidiče a po druhém u spolujezdce a zadní.Mám origo centrál a focuse 99 1,8 ghia
- Srnka
- Nováček
Tak jsem se díval na jednotku centrálu bez DO.
Opsal jsem si štítek :
FORD
Part Number 98AG15K600AA CL
CONTR. ASY-R / CONTR LK & ALAM SYS MN
5WK4 720-A T83SA Siemens
Má jen jeden konektor. Druhý konektor je u něj taky ( modrobílý ) ale nezapojený - jenom 2 drátky. Mám to i nafocené, kdyby byl zájem, můžu je sem připíchnout.
Opsal jsem si štítek :
FORD
Part Number 98AG15K600AA CL
CONTR. ASY-R / CONTR LK & ALAM SYS MN
5WK4 720-A T83SA Siemens
Má jen jeden konektor. Druhý konektor je u něj taky ( modrobílý ) ale nezapojený - jenom 2 drátky. Mám to i nafocené, kdyby byl zájem, můžu je sem připíchnout.
Naposledy upravil(a) Srnka dne 04.10.2009 14:08, celkem upraveno 1 x.
-
- Nováček
no vymenil som poistku k centralua akonahle som dvere otvoril poistka hned zhorela. co to moze kur.. byt?dik za pomoc
-
- Nováček
Ze by pojistka

no piistka to neni hned zhorela zasa. nerozumiem tomu

no piistka to neni hned zhorela zasa. nerozumiem tomu
-
- Nováček
vie mi niekto poradit preco ked som vymenil poistku k centralu za druhu. akonahle som otvoril dvere centralom na kluci,, hned mi zhorela..kde je chyba???dakujem za rady
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
odesel ti nejaky servopohon a je vyskrartovany a vypaluje to pojistku - reseni odpojit vsechny dvere na konektorech a postupne pripojovat a u kterých pojistka shori tak ten zamek vymenit .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé