Po.raný cyklistiHmerX píše:Po.rane zakony

Po.raný cyklistiHmerX píše:Po.rane zakony
snažil jsem se mu tehdy vysvětlit a domluvit se, že zdraví je přednější a na některých místech, kde chodci téměř nechodí je prostě bezpečnější pro všechny, když pojedu po chodníku. ale bylo mi vysvětleno, že i on musí jezdit jako civil po takových silnicích, i např. pod viaduktem (pro neznalé Budějc - železniční most pod ním 2 pruhy do města a 2 z města, jeden z hlavních uzlů města, auta se tam vejdou tak akorát, některé kamióny se pod něj nevejdou a objíždí ho). cyklisty tam všichni předjíží, ale protože je to úzké místo, tak máš zleva auto a zprava beton. stačí chvilka nepozornosti nebo špatný odhad řidiče a hodí tě na stěnu a je to tvoje konečná...PedroH píše:...argumentoval onou společenskou nebezpečností a apeloval bych na jejich zdravý selský rozum....
PeS:Jestli jsi to myslel vážně,tak jdi do prdele.!!!!!!!!!!!!PeS píše:Po.raný cyklistiHmerX píše:Po.rane zakony
Až po Vás milostiváAda píše: PeS:Jestli jsi to myslel vážně,tak jdi do prdele.!!!!!!!!!!!!
strasa píše:jj, na kole jezdit po silnicích je o zdraví.
v létě jezdím občas do práce na kole a už se mi stalo, že mě stavěli městský policajti, když jsem jel podél čtyřproudovky (pro znalce Budějc Pražská od Obi k Budvaru) na chodníku. bylo mi vysvětleno, že se to nesmí, že prostě musím jet po silnici. chápu, že dle zákona to tak opravdu je, ale jet v tomhle místě po krajnici a mě se budou vyhýbat nákladní auta, až mě některý prostě smete. a pak už mě moje dodržování předpisů nezachrání...zdraví je mi holt milejší.
největší sranda byla, že při diskuzi se přidala starší (cca 60-70) paní a pustila se do policajtů, co mě buzerují, že na chodníku nikomu nepřekážím (on tam opravdu nikdo moc nechodí).
nakonec jsem byl napomenut, zaregistován jako hříšíník a při recidivě prý dostanu flastr - 3000 CZK.
Proč si jim neujel??stand píše:NN posraný buzerantský policajti za to mužou, rozumnej polda tohle prostě nevidí když tam není příliš chodců..HmerX píše:Po.rane zakony
já jezdím normálně pozadu (právě do Boschefoki píše: ja to znam a kolikrat kdyz tam vidim rodinu s detma (ty jsou taky na malých kolech ) ze treba nejedou kolem bosche a budvaru zadem nez po hlavni se motat pod kola nakladakum .
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host