co vas v posledni dobe rozesmálo .......
- spoofan
- Zkušený
Re: co vas v posledni dobe rozesmálo .......
foki: nezapomen na kaficko pro komisare 

Byl FF II 2.0 TDCI, je Seat Leon 1M 1.6 16V
- LUKAŠ
- Test driver

Ford Focus combi 1.8 TDDi Endura, r.v. 2000, GHIA 90PS
Galerka: Lukáškuv Focus (DRÁČEK)

https://www.facebook.com/groups/fordgroups/
Galerka: Lukáškuv Focus (DRÁČEK)

https://www.facebook.com/groups/fordgroups/
- lucky.jack
- Test driver

Focus III combi, 10/2011, 1.6 Ti-VCT 105 poníků
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
- Stanley_vy
- Člen klubu
Mužes si mě přestat všímat že ty si debil a das za opravu narazniku 38 tisic prijed knam do obce a řekni ze za 38 tisic ti opravili jeden naraznik.. tak si budou klepat co to přijelo za pičusa:-) tak si mě nevšimej ja si tebe taky nevšímam mam tě u prdele směju se jak tvojím věcem tak jak těm mojím. Sam určitě víš že prostě malé obchodky banky atd mají malou životnost oproti kauflandu,a bankam typu komerční banka tak nevím proč se zase navažíš

-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Stanley: to už svědčí otom jaky si d... ani jako chlap si neumíš sam nic vyřešit a hned jen přes forum ja jsme sice možná mlady blby
ale neřeším to jake male dítě s "rodičema" fora 

- ZAHRY
- .
Klvys - uklidni se laskave!Nevim jestli Ti to nadavani na ruzne cleny zvysuje ego,ale uvedom se! Hlavne ze mas sam problem s autem, ale budes tady nadavat na ostatni cleny a jeste se vysmivat za cenu oprav.Tvoje chovani fak nechapu.Kdyz se stane Stanleymu malej tukanec,kde prijde o ST naraznik a chce dat auto tak jak bylo tak je to pro Tebe debil? Hlavne,ze Ty se chovas normalne a jako nejvetsi svine koupis listky a prodavas je 3x draz. Za tohle by sis mel klepat na celo,nebo spis nechat nekoho aby Te klepnul do cela

Ford Focus combi ST170 r.v. 02 173+PS
Ford Focus combi ST170 r.v. 02 173PS
Ford Focus BAU!!! ST170 r.v. 02 173PS
Ford Focus combi 1,8 TDi Endura, r.v. 01, 90PS - aneb limitovaná série TDDi LPG by kozlow
Zahryho Focusek
Ford Focus combi 1,8 TDi Endura, r.v. 01, 90PS - aneb limitovaná série TDDi LPG by kozlow
Zahryho Focusek
- Stanley_vy
- Člen klubu
Klvys, není to dlouho, co jsem Ti psal, že Hranice nejsou tak daleko, aby jsme to po chlapsku nevyřešili.
Navíc nemám strach, že bys mi třeba někam ujel. 

-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Zahry: každy si vydělava nějak jinak co je na tom?! Neprodavam to kamošum za cenu 3x větší!!
Edit: Stanley jak říkal nevšimej si mě ja nebudu nikomu nadavat a podobně. Pokud vím nikomu jsem nenadaval nebo tak pokud do mě neryl nevšímal si mě atd..
Edit: Stanley jak říkal nevšimej si mě ja nebudu nikomu nadavat a podobně. Pokud vím nikomu jsem nenadaval nebo tak pokud do mě neryl nevšímal si mě atd..
Naposledy upravil(a) Klvys dne 22.05.2013 21:40, celkem upraveno 1 x.
- tym
- Test driver
Klvys - mirni ton, at nemusi zasahovat vyssi moc. Spory reste po SZ nebo u
.

-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tym: ja to řeším pres SZ ale stanley to neumi řešit takhle 

- kozlow
- .
- Kontaktovat uživatele:
- ZAHRY
- .
Klvys: No na tom je sice trochu pravdy,ale i tak.Jak se rika na kazdou svini se vari voda
Jako fakt nevim co Ti je.Sam mas s autem pruser,kterej neni vubec prijemnej - ja sam jsem vyhodil o neco trosku vic penez nez Stanley za nove vstrikovaci cepradlo,vodni pumpu,rozvody,hadicky,naftovy filtr a procisteni vstriku - neni to vubec nic prijemnyho.Clovek je rad,ze ma auto azse v pohode a muze jezdit jako driv a Ty napises ze je debil a pi*us...Ja Ti nic spatnyho nepreju,doufam,ze budes mit auto v cajku, ale fakt se nekdy radsi poradne nadechni,nez psat nektery Tvoje rozumy
Nemyslim to nijak zle,ani nemam duvod,nebo chut se s nekym odsud rozhadat,ale aby jsi na svoje chovani jednou hodne nedoplatil

Ford Focus combi ST170 r.v. 02 173+PS
Zahryho Focusek
Zahryho Focusek
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Zahry: ale mě sere to že na každy prispevek co jsem napsal tak do mě naraží a ma blbe připomínky a píše to schvalně
kdyz on si naboural auto tak jsem mu nic ve stylu že je p... nepsal do te doby až dneska když zas na každy muj přispěvek reaguje i kdyz to neni k tematu.

- tym
- Test driver
Jak malí kluci.Klvys píše:tym: ja to řeším pres SZ ale stanley to neumi řešit takhle

Co se týká té stanleyho citace, nevím odkud je, jestli SZ, netahal bych to na forum, to si řešte po SZ. Ale i po SZ by to mohlo mít trochu úroveň, nemyslíš?
- Stanley_vy
- Člen klubu
Kdyby ta SZ byla trošku normální, netahal bych ji sem.
Jinak si myslím, že 90% uživatelů by na to moje "rýpání" dokázalo reagovat s nadhledem, protože to k těmhle diskuzím už tak nějak patří, zvláště v sekci "Pokec". Nehledě na to, že by většina z nich pravděpodobně takový hovadiny, co Klvys čas od času tvoří (viz hokej nebo teď banky) ani nevypustila ven...
Jinak si myslím, že 90% uživatelů by na to moje "rýpání" dokázalo reagovat s nadhledem, protože to k těmhle diskuzím už tak nějak patří, zvláště v sekci "Pokec". Nehledě na to, že by většina z nich pravděpodobně takový hovadiny, co Klvys čas od času tvoří (viz hokej nebo teď banky) ani nevypustila ven...