Po dlouhých 4 letech s ST220 jsem se odhodlal, po nabrání dostatku zkušeností a příležitosti využít profesionálního náčiní, mechanicky zbrousit / rozleštit lak na svém PantherBlack kočáře. Škrábance po mytí, hologramy, nedokonalosti laku, to vše se podařilo, troufám si říct z 95% procent eliminovat. Na svou první osobní a vlastnoruční full-detailing exteriérovou zkušenost, troufám si říct úctyhodný výkon.
Práci jsem si neskutečně užíval, celkem jsem na mytí exteriéru, clay-ování, leštění a nanesení vosku strávil přes 14h čistého času. I když se na první pohled může zdát časový úsek poněkud krátký, velice mi pomohlo využití prostor jedné nejmenované automyčky s velice kvalitním zázemím a dostupnými prostředky pro detailing na velmi vysoké úrovni. Postupy a kroky při proceduře jsou zde sepsány sice už minimálně 1000x, ale v rychlosti:
1. Odstraněn hmyz, ráfky kol umyty autokosmetikou Nerta
2. Auto ručně umyto pod aktivní pěnou taktéž od Nerty a rukavicí Meguiar's z mikrovlákna
3. Clay + rapid detailer od Autoglym
4. Auto opět celé opláchnuté aktivní pěnou
5. Vysušení karoserie, rámů apod., spáry vysušeny stlačeným vzduchem abychom předešli zbylým kapkám vody
6. Použitím excentrických leštiček Rupes Bigfoot (100mm a 140 nebo 150mm kotouči - teď nevím přesně průměr té větší) a brousící a zároveň leštící pasty od německého výrobce "Scholl - S3 Gold"
7. Auto spláchnuto a spáry doslova vyprány tlakovou vodou od zbytku prachu po leštění
8. Karoserie, světla navoskována carnaubským voskem Meguiar's "Mirror Glaze 16"