Ani jednomu. Divné, co?fofok píše: 24.06.2023 12:45 Odbíháš zase k nesmyslůmA komu teď teda fandíš Putinovi nebo Prigožinovi?

Ani jednomu. Divné, co?fofok píše: 24.06.2023 12:45 Odbíháš zase k nesmyslůmA komu teď teda fandíš Putinovi nebo Prigožinovi?
Opět mi podsouváš něco, o čem víš hov..
Děkuji za krásnou ukázku demagogie. Jsem rád, že už u minulé diskuse jsem si udělal jasno, že kde ti chybí argumenty, použiješ urážky a podobné věci. Inu i diskutovat se musí umět. Žij si ve své bublině, že každý, kdo se ti nelíbí je rus a dezinformátor. Snad ti to bude stačit ke štěstí.stano. píše: 24.06.2023 10:02Figurka bez mozgu si ty, vlaceny russkou propagandou a dezinfomaciami.robbert píše: 24.06.2023 09:38Za mě to ukazuje jedinou věc. Do politiky by měl jít jen někdo, kdo na to má žaludek. Čaputová tam evidentně neměla, co dělat. A došlo ji to až na konci prvního období. Prezident je figurka a jako taková je tahána a manipulována poradci a ostatními bez nějakých výraznějších možností cokoli ovlivnit. Nezbyde jí/mu jen držet hubu a krok.
To, ze nie kazdy je ako Zeman, ze sa tam bude drzat do smrti, nemat uz energiu, tak sa len pregrciavat a nic nerobit, nemas kapacitu pochopit.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti