co vas v posledni dobe vytocilo
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
tohle už nejsou ani hormony, ani bouřka, je to od začátku vše nějak divně nastavený, na ženskou v jejích letech a ještě když čeká mrně je to dle mého nenormální chování a ona si myslí, že já sem magor uplně
no prostě ideál který sem vždy chtěl brrrrrrrrrr

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Stehnak
- Test driver
Kua Bobane... drž se.
Kia Stinger 3.3 V6 T-GDI AWD 2019 / Nissan Leaf 24 kWh 2012 / bylo Ford Mondeo ST 220 2006 / byl Ford Focus 1.6 16V 1999
- Macmiro
- .
- Kontaktovat uživatele:
Boban: Tak to je síla
Komunikuje alespoň s tebou? Jakou má představu, že to bude řešit. Zkus se domluvit, že jí dáš nějákej prostor pro osobní život, vyser se na žárlení. Držím palec 

FOCUS ST 2.5 Duratec 225 HP, 3 door, blue, Dreamscience mapy - Mod C, Dreamscience sání, kompletní 3" výfuk (downpipe Magnex + sportcat Cobra + catback Bluflame), podložky Eibach Pro-Spacer 15mm, pružiny Eibach Pro Kit Springs 25 mm.
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
neboj Bobane, ona ked zisti co je to roboty s babom, tak ani na kamosky nebude mat cas a bude rada ked jej navaris jedlo !! drzim palce 

- Takeshi
- Zkušený
tadka akorat se mi stalo
couval jsem z nejaky ulicky a proti priletela naka zenska,a hned do me zacala najizdet
tak si couvam a načež vona me zacla fakt objizdet,total na krev
no nevedel co delat,skoro jsem cekal že me najebe,tak jsem na ni začal řvát pockej pockej
a vona borkyně když byla vedle me tak prej aby ses neposral a fakace
tak jsem z ni byl zmatenej,rozjel jsem se a pak z kopce z jela 50 , na 90ce,prostě demence
couval jsem z nejaky ulicky a proti priletela naka zenska,a hned do me zacala najizdet
tak si couvam a načež vona me zacla fakt objizdet,total na krev
no nevedel co delat,skoro jsem cekal že me najebe,tak jsem na ni začal řvát pockej pockej
a vona borkyně když byla vedle me tak prej aby ses neposral a fakace
tak jsem z ni byl zmatenej,rozjel jsem se a pak z kopce z jela 50 , na 90ce,prostě demence
ex Focus ST 200hp
ex Focus RS399 hp
ex Ford turboKUGA Mk2 TDCi 180hp
nyní BMW 335d
pokrok nezastavíš
ex Focus RS399 hp
ex Ford turboKUGA Mk2 TDCi 180hp
nyní BMW 335d
pokrok nezastavíš

- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
voe žárlit měsíc po svatbě to fakt nééééMacmiro píše:Boban: Tak to je sílaKomunikuje alespoň s tebou? Jakou má představu, že to bude řešit. Zkus se domluvit, že jí dáš nějákej prostor pro osobní život, vyser se na žárlení. Držím palec

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- Rusty-DC
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Na donovaloch havarovali tri policajne auta
"NEDODRZANIE BEZPECNEJ VZDIALENNOSTI, NEPRISPOSOBENIE STAVU A POVAHE VOZOVKY. Som zvedavy ktore zaklinadlo na seba pouziju bambusove hlavy!!"
"NEDODRZANIE BEZPECNEJ VZDIALENNOSTI, NEPRISPOSOBENIE STAVU A POVAHE VOZOVKY. Som zvedavy ktore zaklinadlo na seba pouziju bambusove hlavy!!"

- Pastovic
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Tyjo Bobane tak to mě mrzí....no takový jsou nejhorší...ty co by pořád někde trajdaly.....nejhorší je na tom že i s tím prckem v břiše zdrhla. Drž se!
FoFo I htb GHIA/1,8/16V/85kw/07-2001/silver/K&N/17" Wolfrace Pro Sprint/Hankook V12 Evo/Eibach
Galerie https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=21271

Galerie https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=21271

- Macmiro
- .
- Kontaktovat uživatele:
Boban: A před svatbou se to nedělo a nebo svatba = prcek. Jinak nechápu, proč jsi do toho šel. No snad to dobře dopadne 

FOCUS ST 2.5 Duratec 225 HP, 3 door, blue, Dreamscience mapy - Mod C, Dreamscience sání, kompletní 3" výfuk (downpipe Magnex + sportcat Cobra + catback Bluflame), podložky Eibach Pro-Spacer 15mm, pružiny Eibach Pro Kit Springs 25 mm.
- mickielli15
- Pokročilý
Bobane drž se. Nemůžu radit, když nevím jaká je a podrobný okolnosti - ale je to síla a chce to bejt silnej - vím, ono se to kecá - chtěl jsem prostě jen říct, že Ti přeju, aby to dopadlo tak, jak Ty chceš a potřebuješ...
Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition 

- Rusty-DC
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Bobane, mrzi ma to tiez, clovek si myslel ze zena bude stastna ked bude mat vedla seba statneho chlapa co sa tesi na potomka a takto sa vysrsti. Zrejme dostala druhy nadych, rozbili ju hormony z tehotenstva a mysli si ze si na vine. Hadam jej docvakne a dostane rozum. A inak k tej ziarlivosti, clovek neziarli preto zeby nedoveroval, ale preto ze sa boji ze strati milovanu osobu.
Vela stastia Bobane a pevne nervy
Vela stastia Bobane a pevne nervy

- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Boban: bylo mi divný, že seš tu nějak zřídka, ale že tě potkalo tohle nemůžu nějak strávit. Je mi to líto a držím ti palce.
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- chycek
- Pokročilý
1. Traktoristi - celkem mi vadí že jezdí po hlavních silnicích, hned se za nima dělají kolony které jedou 30-40 km/h, přitom můžou jet po poli a vedlejších silnicích.
2. Traktoristi - dneska ráno, 5:00, celkem tma, zatáčka, 80 km/h, za zatáčkou výjezd z pole a silnice zasraná od bláta, měl jsem co dělat abych se vyhnul hroudě hlíny která měla tak 30 cm.
3. Traktorista - taková p..a, č...k a k...t, jede si svých 30 a když se ho pokusí auto předjet tak začne najíždět na střed silnice, tak jsme se za ním táhly asi 2 km.
Ale jsou i slušní, naštěstí.
2. Traktoristi - dneska ráno, 5:00, celkem tma, zatáčka, 80 km/h, za zatáčkou výjezd z pole a silnice zasraná od bláta, měl jsem co dělat abych se vyhnul hroudě hlíny která měla tak 30 cm.
3. Traktorista - taková p..a, č...k a k...t, jede si svých 30 a když se ho pokusí auto předjet tak začne najíždět na střed silnice, tak jsme se za ním táhly asi 2 km.
Ale jsou i slušní, naštěstí.
>>Galerie<<Ford Focus I Trend, 1.6/74kW, 3 door, r.v. 2002
Všichni jste blázni, jenom já jsem letadlo.
Všichni jste blázni, jenom já jsem letadlo.
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Včera: odbočuju z hlavní na vedlejší a vidím, jak na tý vedlejší jedna mladá tlačí kočárek a za ruku vedle dalšího prcka. Kouká na mně jak odbočuju a furt jde - z chodníku na silnici. Tak jsem přibrzdil abych se ujistil, že mě vidí, ona sice zpomalila, ale šla pořád dál. Tak to jsem kua nevydržel, stáhl jsem okno a houk jsem na ní : " madam, tady není žádnej přechod!" A víte co mi na to řekla? " Já jsem byla na vozovce první"

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.