Užij si to, chlape, někdy je potřeba se pořádně zrušit

miki21 píše:a začal zde opět hlásat svou "Strážnou věž". Nepříjde Ti to ani trochu blbé?
Článek jsem tedy nečetl ale moc dobře si pamatuju jak po revoluci chtěli dluh ruska umořit dodávkami ropy a rusové to odmítali - za ropu chtěli vždy jen platit - žádné započítání dluhu..ballu píše: Ihned v prvním řádku tvého doporučeného čtení je- že nám Rusko dlužilo a právě mělo zájem vše srovnat ropou, ale to zase chtěly státy na trase ropovodu všimné atd.
Vyhoď z toho vstřikování, klimatizaci , EGR, ESP, ACS, elektrická okna zrcátka, katalyzátor, řídící jednotkufoki píše:co se auta týká , skodovka mela ve sve dobe jmeno , co se kvality tyče , muj tata si treba nasi 110R udrzoval bez nejakých vetsich investic do roku asi 2001 , mel ji od roku 1979 , vse si delal sam , co vydrzi dnesni auto ? 5-8 -10 let ? v cem je chyba ?
Započítání , nezapočítání, z naší strany tento návrh padl, ale to nyní není podstatné a je to odbočení, na co jsem odpovídal. Takže ještě jednou , komanče nepoložilo zastavení ventilu ropovodu, jak zde bylo psáno.PeS píše:Článek jsem tedy nečetl ale moc dobře si pamatuju jak po revoluci chtěli dluh ruska umořit dodávkami ropy a rusové to odmítali - za ropu chtěli vždy jen platit - žádné započítání dluhu..ballu píše: Ihned v prvním řádku tvého doporučeného čtení je- že nám Rusko dlužilo a právě mělo zájem vše srovnat ropou, ale to zase chtěly státy na trase ropovodu všimné atd.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot], Ozzman a 8 hostů