Politika z pr.. do pr..
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Politika z pr.. do pr..
Zase nerozumíš psanému textu a nechápeš souvisti.
Byl Focus II kombi 2011 1,6 16v

Je VW Golf VII ME 1,0 TSI 2019

- miki21
- Test driver
Když bude ve vesnici akce spd a v hospodě se tam poperou štamgasti, novináři napíšou něco ve smyslu " v místě konání srazu spd se porvali 4 lidi", víte proč? Protože titulek prodává článek a izoláti se toho na sítích hned chytnou...stejně jako tady. 

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Pokud straně pomocných dělníků pronajmu sál,tak musím počítat,že s těma dezolátama budu spojovanej,stejně jako když si pozvu kapelu Ortle nebo komouše
Navíc v tom máš pěknou bramboračku,ten incident nebyl mezi štamgastama po deseti rumech.Přečti si to tak třikrát a pětkrát se koukni na to video.
Navíc v tom máš pěknou bramboračku,ten incident nebyl mezi štamgastama po deseti rumech.Přečti si to tak třikrát a pětkrát se koukni na to video.

- miki21
- Test driver
Na videu vidím nějakého ožralu, jak si honí triko na kluka tak o 50 kilo lehčího.
Nabušený potetovaný Franta vyběhne z místní nálevny, protože má momentálně potřebu někoho moralizovat. Škoda, že si nevybral sobě
rovného, mohl chlemtat pivo brčkem.

Nabušený potetovaný Franta vyběhne z místní nálevny, protože má momentálně potřebu někoho moralizovat. Škoda, že si nevybral sobě
rovného, mohl chlemtat pivo brčkem.

Fofo II 1,8 16v modrá combi
- robbert
- Zkušený
Přesně tohle ukazuje na to, jak jsou kde schopni organizátoři, jak dokáží předpokládat, co se stane. Rozumný organizátor zajistí prostor někde, kde lze shromážděné nějakým způsobem oddělit. Setkání v hospodě je maximálně nevhodné s ohledem na možné následky.miki21 píše: 16.08.2023 21:00 Když bude ve vesnici akce spd a v hospodě se tam poperou štamgasti, novináři napíšou něco ve smyslu " v místě konání srazu spd se porvali 4 lidi", víte proč? Protože titulek prodává článek a izoláti se toho na sítích hned chytnou...stejně jako tady.![]()
Tak koncert ruské zpěvačky s rakouským pasem v Praze nebude.
https://www.idnes.cz/kultura/hudba/anna ... 1_hudba_ts
Aneb všichni jsou si rovni jen někteří jsou si rovnější, jak jsem psal už dříve.
Ford Edge Titanium AWD, 2,0 TDCi r.v. 2018 Black Agate (bílá folie)
Ford Mondeo Titanium AWD, 2,0 TDCi r.v. 2016 Green Guard
Ford Kuga Titanium AWD, 2,0 TDCi r.v. 2011, White Frozen
Ford Mondeo Titanium, TDCi 103 kw, r.v. 2009 Black Panter - prodaný
- Ozzman
- Člen klubu
Ve tvem odkazu je mj.:
Válku na Ukrajině odsoudila, ale od ruského prezidenta Vladimira Putina se odmítla distancovat.
A valku zacal Putin. Takze...? Za me spravne rozhodnuti.
Válku na Ukrajině odsoudila, ale od ruského prezidenta Vladimira Putina se odmítla distancovat.
A valku zacal Putin. Takze...? Za me spravne rozhodnuti.
Ford Kuga III, 1.5 EB (110 kw) Titanium, r.v. 2024
Ford Focus III, combi, 1.6 Ti-VCT (77 kw), r.v. 2017
Ford Focus II, combi, 1.6 16V (74 kw), r.v. 2010 - bylo
Mazda BA 323 GLE sedan, 1.8 16V (85 kw), r.v. 1997 - bylo
Ford Focus III, combi, 1.6 Ti-VCT (77 kw), r.v. 2017
Ford Focus II, combi, 1.6 16V (74 kw), r.v. 2010 - bylo
Mazda BA 323 GLE sedan, 1.8 16V (85 kw), r.v. 1997 - bylo
- robbert
- Zkušený
Nesmí do Ruska a má rakouský pas.
Takže už se budou kádrovat i občané EU?
mě je úplně jedno, jestli tady bude. Co mi vadí je ten přístup, který jsem psal už dříve. Pokud tady nechceme rusy, ok. Proč jsme však pustili dva tenisty? Oba mají ruský pas a o jednom jsem nečetl, že by odsoudil válku a distancoval se od Putina. Dvě tenistky, také s ruským pasem, jsme k nám nepustili. Ani jedna nevelebila válku a Putina.
Chápeš, co mi vadí?
Takže už se budou kádrovat i občané EU?
mě je úplně jedno, jestli tady bude. Co mi vadí je ten přístup, který jsem psal už dříve. Pokud tady nechceme rusy, ok. Proč jsme však pustili dva tenisty? Oba mají ruský pas a o jednom jsem nečetl, že by odsoudil válku a distancoval se od Putina. Dvě tenistky, také s ruským pasem, jsme k nám nepustili. Ani jedna nevelebila válku a Putina.
Chápeš, co mi vadí?
- ZaQik
- Admin
robbert píše: 17.08.2023 15:42 Tak koncert ruské zpěvačky s rakouským pasem v Praze nebude.
Aneb všichni jsou si rovni jen někteří jsou si rovnější, jak jsem psal už dříve.
V březnu 2006 podala žádost o rakouské občanství. Po negativní reakci v ruských médiích uvedla, že si ruské občanství hodlá ponechat a její žádost byla motivována zejména snadnějším získání víz do Evropské unie. Občanství získala v srpnu 2006, udělení však musela schválit rakouská vláda, když Netrebko nesplňovala podmínky pro udělení rakouského občanství, mj. nežila v Rakousku a neuměla německy.
tohle neni typicky obcan EU, ale vychcanek s protekci ... a jeji propagace Novoruska je (nejen) pro UA jak cerveny hadr pro byka
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
- robbert
- Zkušený
Já se jí nezastávám. Na koncert bych nešel.
A ano, i tady je ale. Má občanství Rakouska? Má. Podobně má spousta rusů kyperské pasy. prostě si je koupili. je to v pořádku? Není. Ale mají je a podle toho se k nim musíme chovat. Co mi vadí, a to jsme psal a na to jsme narážel je fakt, že někdo s ruským pasem může a někdo ne. A dokonce jsme i proti někomu s pasem rakouským.
Nemáme ke všem stejný přístup. A to je podle mě ten problém.
A ano, i tady je ale. Má občanství Rakouska? Má. Podobně má spousta rusů kyperské pasy. prostě si je koupili. je to v pořádku? Není. Ale mají je a podle toho se k nim musíme chovat. Co mi vadí, a to jsme psal a na to jsme narážel je fakt, že někdo s ruským pasem může a někdo ne. A dokonce jsme i proti někomu s pasem rakouským.
Nemáme ke všem stejný přístup. A to je podle mě ten problém.
- ZaQik
- Admin
ten, kdo ma dvoji obcanstvi, neni hoden rovneho pristupu - obchazi pravidla pro svuj vlastni prospech
- Sentik
- Test driver
Já se ji nezastávám, ale....
Jak jsem psal už dříve, prostě je sem nepouštět vůbec a je klid. Někdo s ruským pasem může a někdo ne, jo, v tom vidim taky problém. Nemaj tu bejt vůbec
Ohánět se právama, nechat tu studovat děti, mít tu uklizený milenky, hromadit tu majetek, ale potichu schvalovat Putinovo režim a zavírat před všim oči.

Jak jsem psal už dříve, prostě je sem nepouštět vůbec a je klid. Někdo s ruským pasem může a někdo ne, jo, v tom vidim taky problém. Nemaj tu bejt vůbec

Ohánět se právama, nechat tu studovat děti, mít tu uklizený milenky, hromadit tu majetek, ale potichu schvalovat Putinovo režim a zavírat před všim oči.
Wiki:
"Zahryovat, býti Zahryován" - náhodná a opakovaná bezdůvodná kontrola účastníka sil. provozu, kdy je příslušníkem PČR tento vyhodnocen jako živel podvratný, přičemž zpravidla jde o řidiče slušného, bezúhonného a předpisů dodržujícího
"Zahryovat, býti Zahryován" - náhodná a opakovaná bezdůvodná kontrola účastníka sil. provozu, kdy je příslušníkem PČR tento vyhodnocen jako živel podvratný, přičemž zpravidla jde o řidiče slušného, bezúhonného a předpisů dodržujícího
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
By mě zajímalo kolik prorusáků tu zpěvačku doteď znalo a když jim to tak vadí že tu nebude,tak můžou jet na její koncert jinam třeba do ruska

- ZaQik
- Admin
k tem dvema ruskym tenistum, ktere tu zminujes:
jeden je Ukrajinec a je tu s ukrajinskou delegaci (pochazi z Krymu rusky pas mu byl pridelen v roce 2014 po anexi Krymu ... neznam detaily, ale za Rusa mi neprijde)
druhy je skutecne Rus, ktery zije 8 let v Italii (skutecne tam zije, ne jako vyse zminena diva s bytem v Rakousku) a standardne prochazi procesem schvaleni obcanstvi ... ruskeho obcanstvi se (podle zadosti na uradech) vzdava pri udeleni italskeho ... tady by se dalo diskutovat, ze by mohl startovat az po ukonceni kladnem procesu udeleni obcanstvi
- robbert
- Zkušený
A to je přesně ono. U někoho to jde u jiného ne.
Já bych režim dvou pasů zrušil. Nelíbí se mi. Tady souhlasím.
Sám píšeš, že je dvojí přístup. Já chápu, co se snažíš říct, ale prostě ruský pas má? Má. nechci se opakovat, ale kolik lidí bude mít EU pas a přitom budou podporovat rusa? Bude se to prověřovat? Navíc, ona zpěvačka byla opravdu označena za zrádce v rusku a vyhozena z opery. Teď už ji vyhodili i od nás, protože... Jasně asi to chtěla obejít, ale ten přístup je prostě špatně.
To, co píšeš mi připomnělo: Klucí, já nemám dolary, já su delegace.
Nikdo mi nevymluví, že tady není dvojí přístup. A to je to, co považuji za špatné.
Já bych režim dvou pasů zrušil. Nelíbí se mi. Tady souhlasím.
Sám píšeš, že je dvojí přístup. Já chápu, co se snažíš říct, ale prostě ruský pas má? Má. nechci se opakovat, ale kolik lidí bude mít EU pas a přitom budou podporovat rusa? Bude se to prověřovat? Navíc, ona zpěvačka byla opravdu označena za zrádce v rusku a vyhozena z opery. Teď už ji vyhodili i od nás, protože... Jasně asi to chtěla obejít, ale ten přístup je prostě špatně.
To, co píšeš mi připomnělo: Klucí, já nemám dolary, já su delegace.
Nikdo mi nevymluví, že tady není dvojí přístup. A to je to, co považuji za špatné.
- robbert
- Zkušený
Teď se ještě objevil zajímavý komentář. Jak mnohdy se Švamberkem nesouhlasím, tady bych se pod to podepsal.
https://www.novinky.cz/clanek/komentare ... k-40440977
https://www.novinky.cz/clanek/komentare ... k-40440977