Ukrajinské hlavní město by se pak mělo přesunout do Lvova, „jestliže s tím budou souhlasit Poláci“

Berete zakarpatí?

Mediálně tu podporu má. Otázka je, co se děje na jednáních uvnitř. To nikdo neví. Přijde mi, že většina informací píše, že UA pořád tlačí a vítězí. Ale pořád se ne a ne někam reálně pořádně posunout. A pořád to je o zdrojích a zbraních, které jim dodává západ. Tak nějak už jsem to přestal více sledovat, protože si myslím, že nejsou relevantní informace. Občas někdo napíše, že Rusové odolávají případně postupují, ale ani tomu tak nějak moc nevěřím.Stanley_vy píše: 21.08.2023 09:39
Takovýchto prohlášení už bylo. Nikdo ale nemá mandát rozhodovat o územní celistvosti Ukrajiny, kromě Ukrajinců samotných. Zatím má v tomto Ukraji stále podporu NATO a západu. Přeji si samozřejmě to samé. Návrat rusů zpátky do mordoru.
Protože mně zaujala právě tato část v souvislosti na článek výše.
Revoluci jsem naštěstí zažil ještě ve školce (4 roky). Vzpomínám si, jak jsem nedokázal pochopit, jak se ze dne na den soudružka učitelka změnila na paní učitelku a chvíli si to samozřejmě pletl...Sentik píše: 22.08.2023 08:25 ---
Jak nás ty komančové vlastně systematicky utvářeli, formovali.
Týjo, jak je jeden rád, že je ta hnusná doba pryč.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti