Ti si to předplatili na daních za alkohol a tabák.

Ti si to předplatili na daních za alkohol a tabák.
Nepředplatili. Takto to brát nemůžeš. Spotřební daň nejde do zdravotnictví. Ale o tom to, co jsem psal není. Psal jsem to o tom, že je úpadek společnosti. Řeší se věci, které se nakonec vrací na začátek. Dotyčný prošel nějakými testy, museli mu to odsouhlasit atd.
Ja som ovecka?Lebo mi vadi ze sa buzeranti a ine pre mna divne individua prechadzaju po uliciach a vykrikuju ze su buzeranti? Ja im to neberiem,nech je co chce,ale oznamovat mi a vsetkym nemusi. Ani ja nechodim do mesta vsetkym vykrikovat ze som hetero.stano. píše:Rozdrbany stat, rozkradnute zdravotnictvo, oligarchovia napichnuty na penazovody, skolstvo zaostava coraz viac... ale ovecky zaujima genderfluid. A pastieri budu v oveckach zivit nenavist aj nadalej a ukazovat im imaginarnych nepriatelov, len aby ovecky zili vo svojej rozpravke a neprebudili sa do reality. Zatial im stat preberu a znicia rovno pod nosom.
Kolkych ludi sa to tyka? Kolkym ludom tym ublizil? Alkoholikov su tisic nasobky, rozbite rodiny, domace nasilie, rozbite socialne vazby, znicene detstva, zataz na zdravotnu starostlivost. Ale ani to netreba riesit. Lebo to by ovecky museli zacat u seba.
Tak sa bojte genderfluid a zivte fasisticku ideologiu, sirte fasisticke nazory. To nam len bude dobre
Však můžeš vyrazit. Zakázané to není.
„Ne, vážení čučkaři, soudíte nás, dobrovolníky proti fašistické ukrajinské juntě, za terorismus. Jste zažraní, slepí a hluší k utrpení lidí Donbasu. Historii píšou vítězové, ne čučkaři,“ psal svědkům mimo jiné Polák, který ve svých projevech ohledně ruské invaze na Ukrajinu neváhal zmínit i LGBT komunitu nebo maďarsko-amerického finančníka George Sorose. Polák také uvedl, že se do České republiky vrátí pouze „na tanku nebo na padáku“.
Ale vobec nieeee. Vobec nenaskakujes na manipulacie a nenavistnu retoriku pastierikov.
Co ti na tom vadi? Statisticky ludia, ktori maju potlacane problemy a nevyjasnenu vlastnu sexualitu, maju nenavistne prejavy pri kontakte s takymito prejavmi. Nemusi to byt priamo osoba s LGBTI komunity, spustacom su obycajne diskusie odbornikov na tuto temu.foker píše: 01.09.2023 19:55 Lebo mi vadi ze sa buzeranti a ine pre mna divne individua prechadzaju po uliciach a vykrikuju ze su buzeranti? Ja im to neberiem,nech je co chce,ale oznamovat mi a vsetkym nemusi. Ani ja nechodim do mesta vsetkym vykrikovat ze som hetero.
Tak preto sa odbavujes iba na tomto jednom. Asi je to pre teba najdolezitejsi. Alebo vid bod 1.
Presne tak. Nastahujme si sem opat okupantov russkych fasisstov. Nech vsetky problemy vymenime len za jeden.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 6 hostů