Ale ved taky zakon uz mame. Davno. Ved pred 3 rokmi schvalili nahubkovy zakon, aby vsetci posluchali a chvalili sorosa

Karle, naco tebe argumenty? Aj tak si ides svoje. O par dni sem zajebes zas dalsi skvost.
s argumenty můžeš začít tím, co ti imponuje na šíření nenávistných projevů (trestný čin z nenávisti je jakýkoli trestný čin, o kterém se oběť nebo jakákoli jiná osoba domnívá, že byl motivován předsudky na základě věku, postižení, rasy, barvy pleti, národnosti, etnického původu, náboženství, sexuální orientace nebo pohlaví) a proč by to mělo být v Irsku dovoleno a je třeba proti tomu bojovat, nejlépe prostřednictvím z Maďarska placeného média...Karel2 píše: 04.09.2023 09:04 A nejakej argument co je dobreho na tom zakone? V podstate to bude jen zneuzivani tohohle zakona pro potlaceni nezadoucich nazoru. Nemluvim o propagaci a schvalovani valky na Ukrajine.
Mm. ta zaloba, Musk to dela z prospechu, aby X nedopadl jak YT, kde ti i za 10 let stare video smazou ucet.Dotyčný irský zákon o nenávistných projevech , který má být dokončen do října, by držení údajně „nenávistných materiálů“ na vlastní osobě nebo ve svém domě označil za trestný čin. Pokud bude zákon schválen, umožní policii provádět razie v domech a zabavovat zařízení, s potenciálním trestem jednoho roku vězení a pokutou 5 000 eur jen za odmítnutí vzdát se svých hesel. Za držení nenávistného materiálu hrozí trest odnětí svobody až na pět let.
Navíc zákon definuje nenávistné projevy tak, že do této kategorie může spadat v podstatě cokoli, protože podle irské vlády
trestný čin z nenávisti je jakýkoli trestný čin, o kterém se oběť nebo jakákoli jiná osoba domnívá, že byl motivován předsudky na základě věku, postižení, rasy, barvy pleti, národnosti, etnického původu, náboženství, sexuální orientace nebo pohlaví .
Kdyz to dovedu ad absurdum, tak teoreticky to muze byt i pojmenovani Cikan a ne rom, absurdni je, ze Sintove maji velky problem s pojmenovani rom.Navíc zákon definuje nenávistné projevy tak, že do této kategorie může spadat v podstatě cokoli, protože podle irské vlády
trestný čin z nenávisti je jakýkoli trestný čin, o kterém se oběť nebo jakákoli jiná osoba domnívá, že byl motivován předsudky na základě věku, postižení, rasy, barvy pleti, národnosti, etnického původu, náboženství, sexuální orientace nebo pohlaví .
Takze sirit nenavistne videa je vlastne ok, ak na to nepridu hned. Ak sa k tomu dostanu neskor, uz je to v poriadku. SuperKarel2 píše: 04.09.2023 11:25 Mm. ta zaloba, Musk to dela z prospechu, aby X nedopadl jak YT, kde ti i za 10 let stare video smazou ucet.
Dovézt ad absurdum mohu i stávající legislativu. Ale nejsem odborníkem ani na tu, natož nu irskou, tak nechci hodnotit...
Ano. Ked chces vstupit do tej krajiny, tak mas sa riadit ich zakonmi, alebo tam nechodit. Nie je to vlastne to iste, co chces od migrantov u nas?robbert píše: 04.09.2023 13:43 Včera jsem shodou náhod přepnul televizi na nějaký program, kde týpka zastavili na hranici a kontrolovali mu notebook. Musel jim podle nějakého zákona dát heslo, aby se mohli přihlásit.
No nevím, ale tohle samo o sobě se mi nelíbí. Vzhledem k určitým pravidlům mám v počítači věci, které jsou označené v rámci určitých pravidel jako neveřejné a jiné z vývoje přímo jako tajné. A do toho má někdo nahlížet jen tak, že chce?
Nie,ale toto mi padlo do oka,bol to posledny prispevok a zobrazil sa mi cez Tapatalk.Kydat by sa dalo na vselijake temy.stano. píše:Tak preto sa odbavujes iba na tomto jednom. Asi je to pre teba najdolezitejsi.
Fuha. Ty si erudovany pravnik, nastudoval si si vely zakon a teraz mas na neho odborny nazor.robbert píše: 04.09.2023 18:11 Tady jde o to, že ten zákon jako takový je špatný ve svém principu. Je špatný a snadno zneuzitelny. Nic víc nic míň.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 4 hosti