globe píše:zitra se mrknu do papiru od Riegeru a dam vedet
globe, našel jsi něco?
Takový decentní křidýlko by se mi totiž taky líbilo. Ale koukal jsem že Rieger ho už nikde nemá. Tak leda nějakou repliku, ale taky nevím kde sehnat...
Je: Ford Focus 5dv, 1.6Ti-VCT 77kw, r.v. 2015 - Black Panther
Byl: Ford Focus 5dv, 1.6 74kw Zetec, r.v.2002 - Moondust Silver -- Fofogalerie
tak panove hledal jsem, ale jako by se po kridylku slehla zem .. nikde o nem ani zminka, zkusil jsem napsat mail primo do Nemec do Riegera, tak uvidime ..
jinak repliky se samozrejme delaj, ale nikde jsem nenasel podobny tomu mymu ..
Ford Focus 1.8 TDCi 74kw hatch, black edition 100 years Ford
no pockam si na odpoved, ale zda se mi divny, ze by uz strisku nevyrabeli .. jinak co jsem nasel tady na e-shopech, tak nic z toho neni na 100% podobny tomu mymu Riegerackymu:
Přílohy
Ford Focus 1.8 TDCi 74kw hatch, black edition 100 years Ford
Dnes v Novém jičíně bylo celý den pod mrakem . Dokonce kolem 15 až 15:45 lechce pršelo. A teď v podvečer v 19 hodin svítí prozměnu slunce. Jsem zvědav jaé počasí bude zítra ??? Jede tam někdo zítra ???
Martin,Ford Focus kombi 1.8 TDDI, 115PS, 4/2000, WOLF
Tuning v Kopřivnici se celkem vydařil. Akorát tam bylo všehovšudy 5 fousu a z toho 2 co měli lehký tuning-před narazník a maximálně zadní křídlo. Jinak zastoupení focusu mizivé-no prostě slabota. Myslel jsem,že s někým pokecám a nic
A co ten Mareš vyváděl,ten byl asi zhulenej
Martin,Ford Focus kombi 1.8 TDDI, 115PS, 4/2000, WOLF
Mares byl absolutne marny . Skoda, ze jsem se az ted dozvedel, ze jsi tam byl...mohli jsme dat rec. Ale tvoje auto jsem tam nikde nevidel.
Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW