Radit jsem si nechal, ale moc teda neporadili

... doporučují sice nějaké místní kotáry a polňačky jako příjezdovky k RZ-tám, ale to nechci Fofíka huntovat. Všeobecně mi přijde, že je problém kde nechat auto.
V tomto směru vychází nejlépe Bystřička. Tam to znám, zaparkovat buď dole pod hrází (tam je start RZ) nebo vyjet na hráz a nad hotelem Klenov je taky parkoviště. Pak se musí pěšky cca 2km kolem přehrady a tam jsou pěkná místa, fotil jsem tam na Valašské Rally.
Dále mě zaujala RZ 1/4/7 ve Vesníku - hned po startu jsou tam pěkné zatačky a podle onboardů zloňksa je tam i slušně (a dlouho) vidět ... jenže tu zase nevím, kde nechat auto, psali že prý loni museli u hlavní cesty a z toho moc dobrý pocit nemám.
Třetí možnost (což tak asi nakonec skončí), je jet autem do obce Růžďka, zde někde zaparkovat a pak si dát turistický výšlap 1,5-2km na kopec. Jsou tam pěkné serpentiny a cca 100metrů se jede další RZ-ta => mrkni na
http://zdenda-foto.wz.cz/rz1.jpg .. je to místo C a D .. ta šedá trasa je ta druhá RZ-tka. Výhoda je v tom, že i když přijedeš až na druhou sekci, tak si schopný vidět špičku (tak prvních 30 vozů) v RZ4, pak přejít kousek a vidět znovu špičku na RZ6 a v poklidu zbytek pole ... pak bude přestávka a ty se opět vrátíš na divácká místa C nebo D a počkáš si na RZ7