Focus 3 v roku 2011
- Mirec.K
- Nováček
Re: Focus 3 v roku 2011
Tak, dnes som niečo vybavoval u vlastníka autosalónu Ford a mali tam modrý kombík. Tak som si ho musel prezrieť, keďže sa tu píše o krokoch späť. Miesto vodiča - bez problémov, kôli zvláštnemu tvarovaniu palubky musí človek zvoliť nižší posed ako v dvojke (zhodou okolností máme doma modrý kombík FF2) - ale celkovo je tak nastavený vnútorný priestor (mne to dokonca viac vyhovuje, čiže u mňa +, ale objektívne je to len inak, nie horšie, proste niekomu lepšie, niekomu naopak). Za seba som si v pohode sadol s tým, že na nohy som mal miesta viac ako vo FF2 - prečo, to netuším, ale vo FF2 mám pri sedení "za sebou" prednú sedačku bližšie ku kolenám. Kde vidím mínus, je sedadlo spolujazdca - nad čím rozmýšľali páni tu, netuším, ale ten stredný blok palubovky tam fakt uberá priestor a tak má človek na výber jedine zasunúť sedadlo vzad a nohy "vystrieť" (vysunúť pred seba čo najviac vpred). Inak priestor určite menší nieje, zvlášť vzadu. Vpredu je to len o inom sedení a o tom, že palubovka je bližšie, nieje to vzdušné, ale ten priestor, ktorý tam má navyše FF2 ničím nikdy nevyplním, teda za volantom musím mať nohy tak ako musím (veď nakoniec šoférujem) a iba u spolujazdca vľavo by sa toho priestoru kúsok viac hodilo. Kufor - je rovnako riešený, komu stačil FF2, bude aj FF3 (v kombíku, hatch som neskúšal - ten som videl dávnejšie). Volant, riadiaca páka, ručná brzdna, všetko po ruke (u ručnej som sa bál, že ju utrhnem, keď som ju zatiahol, ale to je skôr pocit, nenaučenosť na takú veľkú dráhu). Priestorovo mi to teda nepríde ako tragédia, je to to isté ako FF2 (ak rátam kombík) až na nešťastné miesto spolujazdca. Dizajn na živo mi príde v pohode, mne sa dokonca aj trocha páči. Na fotkách to vypadá hrozne (zdvihnutý zadok, zvláštne predné svetlá), no na živo je z predu pekný a zo zadu to už tak dvihnuté nevypadá. Ani prudké stúpanie okien na živo až tak nevyniká (toto sa mi na fotkách doslova hnusí), dokonca pôsobí prirodzene.
Takže, ešte vyskúšať jazdu a môžem hodnotiť, zatiaľ mi príde v niečom lepší ako FF2, v mieste spolujazdca horší. Dizajn je vec názoru, mne sa páči. I keď FF2 je troška krajší, no kôli 6 kvaltu by som si určite vybral tretiu generáciu (toto mi proste v dvojke vadí).
Takže, ešte vyskúšať jazdu a môžem hodnotiť, zatiaľ mi príde v niečom lepší ako FF2, v mieste spolujazdca horší. Dizajn je vec názoru, mne sa páči. I keď FF2 je troška krajší, no kôli 6 kvaltu by som si určite vybral tretiu generáciu (toto mi proste v dvojke vadí).
Ford Focus Kombi Mk4, 1,0 EcoBoost mHEV, 114kW (2023)
Škoda Fabia Kombi Mk3, 1,0 TSI, 81kW (2018)
Ford Focus Kombi Mk1, 1,6 Zetec-SE, 74kW
Ford Mondeo Turnier Mk1, 1,8 Zetec, 85kW
Škoda Fabia Kombi Mk3, 1,0 TSI, 81kW (2018)
Ford Mondeo Turnier Mk1, 1,8 Zetec, 85kW
- solfan
- Test driver
> Mirec.K
pekne napisane
pekne napisane

Focus II, 1.8i, 2010
Focus I 3D, 1.6i, 2003
Mondeo Mk4, 2.0 TDCi, 2011, automat
Ford Focus Kombi II, 1.6i, 2009, automat

Focus Kombi II, 1.8 TDCi, 2005,

Focus I 3D, 1.6i, 2003

- Anduril
- Test driver
Dnes jsem si celkem nedobrovolne otestoval novy Focus
Svuj jsem mel na pokusy v servise ohledne systemu kontroly tlaku, no nepovedlo se jim to moc a ridici jednotky v aute jsou z toho v soku a vypovedely korektni sluzbu
Takze zatim, nez mi daji auto zase do kupy, tak mam pujceny novy Focus. Celkem se mi to hodi, protoze jsem ho chtel jiz delsi dobu vyzkouset.
Je to pomerne zakladni model, Trend, s motorem 1.6 77kW. Vybava je zakladni, rozsirena akorat o par veci, jako je dvouznova klima, stredova konzole s loketni operkou, automaticka svetla a sterace, zatmavovaci zpetne zrcatko, hlinikova kola a priplatkova barva.
Motor v tomto aute mohu porovnat se svym, podobne vykonnym. Hned od prvniho rozjezdu se mi auto zdalo lenivejsi. Ani po par desitkach kilometru se muj nazor nezmenil. Subjektivne to proste netahne ani tak, jak moje zakladni 1.6ka. Ve vyssich otackach je to podobne, ale od spoda to jde hur. Prudsi kopce, kde jezdim na petku, pripadne ctyrku, jsem musel jet o stupen nize, tzn 4, resp. 3.
Co je ale plus, je klid v aute. Celkove je interier slusne odhlucnen, oproti FF2 je to velky pokrok. Pri volnobehe nebo klidne jizde po meste neni motor prakticky slyset, pokud je zapnute radio, tak vubec. V nizsich otackach pri pridani plynu ma auto takovy dunivejsi prijemnejsi zvuk, nez muj FF2.
Jizdi vlastnosti jsou velmi dobre. Prislo mi, ze v zatackach se auto naklani mene, nez std. FF2. Tlumeni nerovnosti je lepsi, zadne velke rany od podvozku. Rozdil je ale v rizeni. El. posilovac je proste jiny. Zpetna vazba ve volantu neni takova prima, jako u FF2, pusobi trochu umele. Ale verim, ze se na to da zvyknout, zadna katastrofa to neni, jsou daleko daleko horsi auta. Na druhou stranu se s volantem lepe toci napr. pri parkovani.
V interieru jsem se rychle zabydlel. I kdyz to mozna nekomu neprijde, tak vse je krasne po ruce a behem okamziku mi prislo, ze je vse presne tam, kde to cekam. Volant se drzi dobre, prijde mi daleko lepsi, nez ten muj. V sedackach se sedi paradne, vyborne bocni vedeni, nic netlaci, tak to ma byt. Zda se mi, ze ve FF3 se da sedet nize, nez ve FF2, musel jsem si sedadlo posunout nahoru, abych se citil prijemne a mel prehled, coz ve FF2 neni treba. Loketni operka neni posuvna, ale memu posezu vyhovuje. Radici paka je pekne pri ruce, drahy jsou kratke a presne. Rucni brzda vedle je bez problemu, hned jsem si zvykl, prijde mi to dokonce lepsi, nez std. umisteni.
Ovladani radia bez problemu - tento zakladni model ma velka tlacitka, displej je grafikou chudy, ale prehledny. Radio, ac jde o zakladni model, ma pomerne dobry zvyuk, nepomerne lepsi proti standardnimu 6000CD ve FF2. Spise bych ho srovnaval se Sony audiem. Nechybu aux a usb vstup uz v zakladu, oboje ve schrance pred spolujezdcem. Ovladani dualni klimy je stejne jako v mem aute, takze uplne bez problemu. Nastavovana teplota se zobrazuje i na displeji radia (behem nastavovani). Auto ma denni sviceni, takze svetla neni treba resit, sviti sama. Osvetleni interieru je konecne slusne vyreseno. Jedna lampicka vc. ctecich vpredu, druha vzadu. V kufru na kazde strane po jedne. V interieru mi vadilo par veci:
1) Ovladani radia na volantu na prave strane - reseni ve FF2 je lepsi, nebo alespon prohodit ovladace na levou stranu volantu.
2) Pri vyssi hlasitosti a basech radia vibruje vnitrni zpetne zrcatko.
3) Vzadu nad okny chybi madla (je jen u spolujezdce vpredu) - u Titania je to ok, tady jsou jen hacky.
4) Chrasti trochu pristrojovka.
5) Schranka pred spolujezdcem je celkem mala.
Vzadu nemam problem sednout si sam za sebe, predni sedadla jsou vykrojena, takze se vejdu (merim 185cm). Nad hlavou mam taky misto. Kufr mne osobne prijde v pohode. Mensi asi je, zejmena bych rekl nizsi, ale zadna katastrofa, jak se vsude pise.
Nejake fotky, zejmena interieru:
http://bit.ly/pNdjtU

Svuj jsem mel na pokusy v servise ohledne systemu kontroly tlaku, no nepovedlo se jim to moc a ridici jednotky v aute jsou z toho v soku a vypovedely korektni sluzbu

Je to pomerne zakladni model, Trend, s motorem 1.6 77kW. Vybava je zakladni, rozsirena akorat o par veci, jako je dvouznova klima, stredova konzole s loketni operkou, automaticka svetla a sterace, zatmavovaci zpetne zrcatko, hlinikova kola a priplatkova barva.
Motor v tomto aute mohu porovnat se svym, podobne vykonnym. Hned od prvniho rozjezdu se mi auto zdalo lenivejsi. Ani po par desitkach kilometru se muj nazor nezmenil. Subjektivne to proste netahne ani tak, jak moje zakladni 1.6ka. Ve vyssich otackach je to podobne, ale od spoda to jde hur. Prudsi kopce, kde jezdim na petku, pripadne ctyrku, jsem musel jet o stupen nize, tzn 4, resp. 3.
Co je ale plus, je klid v aute. Celkove je interier slusne odhlucnen, oproti FF2 je to velky pokrok. Pri volnobehe nebo klidne jizde po meste neni motor prakticky slyset, pokud je zapnute radio, tak vubec. V nizsich otackach pri pridani plynu ma auto takovy dunivejsi prijemnejsi zvuk, nez muj FF2.
Jizdi vlastnosti jsou velmi dobre. Prislo mi, ze v zatackach se auto naklani mene, nez std. FF2. Tlumeni nerovnosti je lepsi, zadne velke rany od podvozku. Rozdil je ale v rizeni. El. posilovac je proste jiny. Zpetna vazba ve volantu neni takova prima, jako u FF2, pusobi trochu umele. Ale verim, ze se na to da zvyknout, zadna katastrofa to neni, jsou daleko daleko horsi auta. Na druhou stranu se s volantem lepe toci napr. pri parkovani.
V interieru jsem se rychle zabydlel. I kdyz to mozna nekomu neprijde, tak vse je krasne po ruce a behem okamziku mi prislo, ze je vse presne tam, kde to cekam. Volant se drzi dobre, prijde mi daleko lepsi, nez ten muj. V sedackach se sedi paradne, vyborne bocni vedeni, nic netlaci, tak to ma byt. Zda se mi, ze ve FF3 se da sedet nize, nez ve FF2, musel jsem si sedadlo posunout nahoru, abych se citil prijemne a mel prehled, coz ve FF2 neni treba. Loketni operka neni posuvna, ale memu posezu vyhovuje. Radici paka je pekne pri ruce, drahy jsou kratke a presne. Rucni brzda vedle je bez problemu, hned jsem si zvykl, prijde mi to dokonce lepsi, nez std. umisteni.
Ovladani radia bez problemu - tento zakladni model ma velka tlacitka, displej je grafikou chudy, ale prehledny. Radio, ac jde o zakladni model, ma pomerne dobry zvyuk, nepomerne lepsi proti standardnimu 6000CD ve FF2. Spise bych ho srovnaval se Sony audiem. Nechybu aux a usb vstup uz v zakladu, oboje ve schrance pred spolujezdcem. Ovladani dualni klimy je stejne jako v mem aute, takze uplne bez problemu. Nastavovana teplota se zobrazuje i na displeji radia (behem nastavovani). Auto ma denni sviceni, takze svetla neni treba resit, sviti sama. Osvetleni interieru je konecne slusne vyreseno. Jedna lampicka vc. ctecich vpredu, druha vzadu. V kufru na kazde strane po jedne. V interieru mi vadilo par veci:
1) Ovladani radia na volantu na prave strane - reseni ve FF2 je lepsi, nebo alespon prohodit ovladace na levou stranu volantu.
2) Pri vyssi hlasitosti a basech radia vibruje vnitrni zpetne zrcatko.
3) Vzadu nad okny chybi madla (je jen u spolujezdce vpredu) - u Titania je to ok, tady jsou jen hacky.
4) Chrasti trochu pristrojovka.
5) Schranka pred spolujezdcem je celkem mala.
Vzadu nemam problem sednout si sam za sebe, predni sedadla jsou vykrojena, takze se vejdu (merim 185cm). Nad hlavou mam taky misto. Kufr mne osobne prijde v pohode. Mensi asi je, zejmena bych rekl nizsi, ale zadna katastrofa, jak se vsude pise.
Nejake fotky, zejmena interieru:
http://bit.ly/pNdjtU
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Pekne si to popisal, je vidno ked niekto testuje auto 15 minut, a ked ho moze niekto vyskusat v klude a pokoji 

- postak
- Test driver
Anduril
Já myslím, že bych ho zkousnul, ale jak jsme byli na showroomu, tak žena byla zděšená z místa spolujezdce a to má jen 158 cm 

- Anduril
- Test driver
Ty jako ja bych ho klidne bral, ale s ecoboostem. Ten 77kW je brutalne liny. Nevim, jestli jsou to delsi prevody, nebo neco jineho, ale i moje auto vedle toho pusobi jak raketa.
Nicmene jinak bych nemel zadny problem, libi se mi to. Kdyz si to clovek vyzkousi na delsi dobu, tak zjisti, ze ne vse, o cem se pise, nebo co vidi na fotkach, je tak hrozne, jak se treba zda a naopak se mu to treba zalibi. Z interieru mam dobry pocit. Kdyz jsem si poradne seridil sedadlo, tak vzadu je stale dostatek mista i pro me. U spolujezdce se mi taky sedi uplne normalne.
Jinak jeste jednou musim zminit vyborne sedacky a dobre hrajici i to zakladni radio - nechybi DSP jako u Sony.
Dale se mi libi vychytavky s vnejsim (auto se rozsviti pri odemceni, otevreni dveri) i vnitrnim osvetlenim (vse je podsvetlene, vc. volantu i stropnich lampicek, podsvetleni se automaticky zapina/vypina podle ruznych vlivu...), byt slo o zakladni model.
Kufrove dvere maji na kazde strane poradne dobre pristupne madlo na zavirani.
Rozhodne jde o kvalitni a promyslene auto.
Nicmene jinak bych nemel zadny problem, libi se mi to. Kdyz si to clovek vyzkousi na delsi dobu, tak zjisti, ze ne vse, o cem se pise, nebo co vidi na fotkach, je tak hrozne, jak se treba zda a naopak se mu to treba zalibi. Z interieru mam dobry pocit. Kdyz jsem si poradne seridil sedadlo, tak vzadu je stale dostatek mista i pro me. U spolujezdce se mi taky sedi uplne normalne.
Jinak jeste jednou musim zminit vyborne sedacky a dobre hrajici i to zakladni radio - nechybi DSP jako u Sony.
Dale se mi libi vychytavky s vnejsim (auto se rozsviti pri odemceni, otevreni dveri) i vnitrnim osvetlenim (vse je podsvetlene, vc. volantu i stropnich lampicek, podsvetleni se automaticky zapina/vypina podle ruznych vlivu...), byt slo o zakladni model.
Kufrove dvere maji na kazde strane poradne dobre pristupne madlo na zavirani.
Rozhodne jde o kvalitni a promyslene auto.
- jack-3d
- Pokročilý
Anduril: Pravdou je to, že normálně se auto nepůjčuje na pár dní na zkoušku. Zkušenosti, které jsi tím získal, jsou jsou pro koupi auta ty nejlepší. Díky za objektivní názory
Z mého pohledu bylo první seznámení s FF3 trochu jiné... Ve FF2 mám připlatkové sedačky, proto mě FF3 sedačky přišly minimálně rovnocenné. Mám Sony rádio, proto mě to základní nijak extra nenadchlo. Moc se mi nelíbil prostor pro nohy, kdy pravá noha řidiče ztrádá kvůli do široka vedenému středovému panelu. U spolujezdce jsem si vyzkoušel test posunout sedačku na max dozadu a vyzkoušet, jestli si natáhnu nohy, nenatáhl (u FF2 mohu). Osvětlení jsem si nedávno nechal předělat (mám lapičky u nad zadními sedačkami), takže ano FF3 ho má lepší, ale není to prvek kvůli kterému bych měnil auto.
Hlavními parametry by v tuto chvíli byly nedostatečný kufr u FF3 HB verze (nevejde se kočárek, který je v současném FF2 jen tak tak), ošklivý design především zadní části auta avšak skvělý Ecoboost motor. Z toho mi vychází, že můj současný FF2 HB v budoucnu (tak 2-3 roky) nahradí buď kombík, nebo rovnou Mondeo ;o)

Z mého pohledu bylo první seznámení s FF3 trochu jiné... Ve FF2 mám připlatkové sedačky, proto mě FF3 sedačky přišly minimálně rovnocenné. Mám Sony rádio, proto mě to základní nijak extra nenadchlo. Moc se mi nelíbil prostor pro nohy, kdy pravá noha řidiče ztrádá kvůli do široka vedenému středovému panelu. U spolujezdce jsem si vyzkoušel test posunout sedačku na max dozadu a vyzkoušet, jestli si natáhnu nohy, nenatáhl (u FF2 mohu). Osvětlení jsem si nedávno nechal předělat (mám lapičky u nad zadními sedačkami), takže ano FF3 ho má lepší, ale není to prvek kvůli kterému bych měnil auto.
Hlavními parametry by v tuto chvíli byly nedostatečný kufr u FF3 HB verze (nevejde se kočárek, který je v současném FF2 jen tak tak), ošklivý design především zadní části auta avšak skvělý Ecoboost motor. Z toho mi vychází, že můj současný FF2 HB v budoucnu (tak 2-3 roky) nahradí buď kombík, nebo rovnou Mondeo ;o)
Je: Ford Mondeo Kombi MK4 1,6 118 kW
Byl: Ford Focus HB MK2 1,6 85kW
Byl: Ford Focus HB MK1 1,8 85kW
- Anduril
- Test driver
Jasne, tak kazdy ma svuj nazor. Proto je na trhu siroka nabidka aut a kazdy si muze vybrat 
Design je ciste subjektivni vec, to se neda hodnotit. Mne se to auto proste libi, chvili jsem si zvykal, ale ted se mi libi.
Sedacky mam ve svem aute obycejne, takze ty ve FF3 jsou uplne jinde.
Radio mam ve svem take Sony, ale mel jsem i to zakladni a proto me potesilo, ze ve FF3 uz i to zakladni hraje dobre a je dobre vybaveno vstupy atd.
Prava noha mi ve FF3 nestrada a nebylo tomu tak v zadnem aute, kde se o tom psalo a co jsem zkousel (treba Fabia). Nevim, moje noha se nikdy nedostane do kontaktu se stredovym panelem. To bych se musel rozkrocit jak prostitutka..
Natahnout nohy u spolujezdce jsem nezkousel a ani to jako spolujezdec nedelam, neni mi to prijemne, takze tento parametr me nezajima
Osvetleni je lepsi, nez mam ja u sveho zakladniho modelu. Nejde o to, ze se da vylepsit, take jsem si ho trochu vylepsil. Jde o to, ze spousta veci je ve FF3 lepsich nez ve FF2. Predelat se da prakticky vse, kdyz se chce, ale to neni podstata veci...
Kdyz uz by bylo na miste porovnani vybavy, pak bys mel porovnat sve slusne vybavene s novym slusne vybavenym, ne se zakladnim modelem
Kufr ve FF3 je mensi, to ano. Ale pro me stale vice nez dostatecny.
Jen se mi zatim nelibi cena Focusu s ecoboostem

Design je ciste subjektivni vec, to se neda hodnotit. Mne se to auto proste libi, chvili jsem si zvykal, ale ted se mi libi.
Sedacky mam ve svem aute obycejne, takze ty ve FF3 jsou uplne jinde.
Radio mam ve svem take Sony, ale mel jsem i to zakladni a proto me potesilo, ze ve FF3 uz i to zakladni hraje dobre a je dobre vybaveno vstupy atd.
Prava noha mi ve FF3 nestrada a nebylo tomu tak v zadnem aute, kde se o tom psalo a co jsem zkousel (treba Fabia). Nevim, moje noha se nikdy nedostane do kontaktu se stredovym panelem. To bych se musel rozkrocit jak prostitutka..

Natahnout nohy u spolujezdce jsem nezkousel a ani to jako spolujezdec nedelam, neni mi to prijemne, takze tento parametr me nezajima

Osvetleni je lepsi, nez mam ja u sveho zakladniho modelu. Nejde o to, ze se da vylepsit, take jsem si ho trochu vylepsil. Jde o to, ze spousta veci je ve FF3 lepsich nez ve FF2. Predelat se da prakticky vse, kdyz se chce, ale to neni podstata veci...
Kdyz uz by bylo na miste porovnani vybavy, pak bys mel porovnat sve slusne vybavene s novym slusne vybavenym, ne se zakladnim modelem

Kufr ve FF3 je mensi, to ano. Ale pro me stale vice nez dostatecny.
Jen se mi zatim nelibi cena Focusu s ecoboostem

- solfan
- Test driver
jj, to je na novom focuse ta najhorsia vecAnduril píše: Jen se mi zatim nelibi cena Focusu s ecoboostem

Focus II, 1.8i, 2010
Focus I 3D, 1.6i, 2003

Focus I 3D, 1.6i, 2003

- jack-3d
- Pokročilý
Každý máme svůj styl sezeníAnduril píše:Nevim, moje noha se nikdy nedostane do kontaktu se stredovym panelem. To bych se musel rozkrocit jak prostitutka..![]()

Je: Ford Mondeo Kombi MK4 1,6 118 kW
- No Name
- Pokročilý
Tak jsem poslední dva dny strávil v nesmyslně drahém Titaniu EcoBoost 150k a můj názor se moc nezměnil. Je to hodně našlapaná kára, kterou teď jezdím, Hot Magenta, 18" kola, takže se lidem líbí, ale na mě je to také nějaké moc gumové. Ta zpětná vazba už není zkártka ono. Relativně chválím motor, když jsem jel Kladno - KV, tak jsem nepospíchal, cca 100-110km/hod na rovinkách, a přijel jsem se spotřebou 6.1l/100km, zpátky jsem naopak těžce nestíhal, na rovinkách pořád 160km/hod, dálnice pak spíše 180-190km/hod (KV - Kladno 57minut
) a průměrná spotřeba byla 8.4l/100km. V obou případech to považuji za velmi dobrý výsledek, je pravda, že tam nebylo moc akcelerací a brždění, spíše udržování rychlosti, ale i tak. Jediné co je horší, je pružnost se třemi lidmi na palubě + kufry, to už je znát, že je to obsah "jen" 1.6.
V každém případě, stále u mě vede Mondeo Enterprise, které je se stejným motorem o cca 150 tisíc levnější..., Navíc mám zprávy, že se konečně někdo probral a měl by se nabízet 2.0 EcoBoost i s manuální převodovkou...

V každém případě, stále u mě vede Mondeo Enterprise, které je se stejným motorem o cca 150 tisíc levnější..., Navíc mám zprávy, že se konečně někdo probral a měl by se nabízet 2.0 EcoBoost i s manuální převodovkou...

Ford Focus I Comfort 5dv. 1.6 Duratec 100PS

BMW 325 E46 Cabrio
BMW Z4 M40i MT

BMW 325 E46 Cabrio
BMW Z4 M40i MT
- rest
- Junior
No super, hlavne keď už mám niečo iné --- sereš ma Ford!No Name píše: Navíc mám zprávy, že se konečně někdo probral a měl by se nabízet 2.0 EcoBoost i s manuální převodovkou...![]()
![]()

Ford MONDEO MK4, 2.0 Duratec HE - 107kW, liftback, Thunder metalíza, disky 18" 
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ten 2.0 ecoboost s manualom, to je znak ze sa uz blizi mandarinka 

- Ota
- Nováček
No_Name: Co je to platné, že je to Mondeo za hodně dobré peníze, když... mi jedno salonní Charouzovic nechtějí prodatNo Name píše:V každém případě, stále u mě vede Mondeo Enterprise, které je se stejným motorem o cca 150 tisíc levnější..., Navíc mám zprávy, že se konečně někdo probral a měl by se nabízet 2.0 EcoBoost i s manuální převodovkou...![]()
![]()

Omlouvám se za OT, jen si musím postěžovat - byl jsem je včera zas popíchout, a zase jsem neuspěl.... termín nejdřív v říjnu a nehnu s nima a nehnu

Řekl bych že FMC trochu nezvládá

Byl: FF2 5dv., 1.6 , ročník 2007, benzín+LPG holandský AG Autogas SGI, dosti tmavě modrý, asi tak 74kW.
Bylo: Mondeo combi 2,0 Tdci, ročník 2011, midnight sky + comfortní titanium
Teď je: Ford EXPLORER 4.0 SOHC dosti tmavě modrý brouček z roku 1997
Bylo: Mondeo combi 2,0 Tdci, ročník 2011, midnight sky + comfortní titanium
Teď je: Ford EXPLORER 4.0 SOHC dosti tmavě modrý brouček z roku 1997
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
nezvladaju viacery, kolega si objednal peugeot 508 a dodacia doba 6 mesiacov...