Politika z pr.. do pr..

Moderátor:phofy
Odpovědět

Rijnove volby do PSP CR 2025 (abecedne razeno)

ANO 2011 (cislo 22)
1
5%
Česká pirátská strana (cislo 16)
3
14%
Motoristé sobě (cislo 20)
0
Žádná hlasování
PŘÍSAHA občanské hnutí (cislo 8 )
0
Žádná hlasování
SPOLU: ODS, KDU-ČSL, TOP 09 (cislo 11)
11
52%
Stačilo! (cislo 25)
0
Žádná hlasování
STAROSTOVÉ A NEZÁVISLÍ (cislo 23)
3
14%
Svoboda a přímá demokracie (cislo 6)
2
10%
jina politicka strana, hnuti ci koalice
0
Žádná hlasování
nebudu volit
1
5%

Celkem hlasů: 21

PeS
Pokročilý
Pokročilý

Re: Politika z pr.. do pr..

Příspěvek od PeS » 14.03.2013 09:24

miki21 píše: co nejde rozkrást, to rozprodáme http://www.novinky.cz/ekonomika/295899- ... ejcum.html
Co si tak pamatuju tak aerolinky byly výdělečný podnik jehož cena se odhadovala na cca 5 miliard. To je vedl jistý Kůla ale byl nestraník. Pak tam soc.dem soudruzi dosadili lepšího - nějakého Tvrdíka - a ten to rozjel ve velkém. Nákupy letadel, otevírání nových ztrátových linek a ouvej - najednou jsou aerolinky v prdeli a podnik s dluhy a provozní ztrátou se prodává za miliony. A soc.dem soudruzi mají pocit že to vláda dělá špatně že by se měly prodat za víc. To je takové typické levicové pokrytectví :

http://ekonomika.idnes.cz/posledni-zisk ... oprava_vel

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 14.03.2013 09:27

Spláchnutej píše:Kdo ho nutí si spořit na Stavebko? Trojka doma. Nebo to je Úvěr ze stavebního spoření?
Kdo mu brání zajít do banky a promluvit si o konsolidaci úvěrů? (Tohle s ním ale skutečně prober, pokud mu chceš pomoci, konsolidací může získat nemálo volných peněz měsíčně)
Pokud vše výše uvedené selže, pořád není v situaci, kdy by šlo o život - domek se prodá, koupí jiné, menší bydlení.....nebo si najde partnerku a druhý příjem bude.......těch řešení tam je x.
sporeni je jedna vec jak aspon trochu zajistit dceru do budoucna , ja taky malemu sporim a nesahnu na to i kdyby na chleba nebylo .

uver ma jeden a to na ten barak a pokud v tom delas tak vis ze je docela problem prodat zastavene , mam souseda , ten ma taky hypo na barak a meli asi 4 zajemce , vsichni to chteli na hypo a seslo z toho protoze se banky nedokazaly domluvit ( nechci rejpat do tve profese ) .

tim se vysvetli i koupe mensiho , navic v tom domku bydlel uz jeho deda a chtel by ho nechat dceri . je to na vesnici takze by stejne nejake zavratne sumy nedostal .

s partnerkou mas pravdu , veř mi ze to zkousi ale zase kdyz rekne ze ma v peci dceru tak u nej fronta zajemkyn nestoji .

cili z toho mi vychazi ze moc sanci neni , proto se snazi nejak prezit a aspon neco mit a aby mohl odkazat dceri neco jak to rodice delaji .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 14.03.2013 09:31

petulak píše:Gratuluji tvému otci.
Asi byl celej život na dobrém místě. :mrgreen:
Já se toho věku asi nedožiju, jelikož jsem se "flákal" pod autama,na silnicích a nakonec 32 let s autojeřábem při -20 a +30 stupních po stavbách a tam je 280 hod. měsíčně normál. :roll:
jsem už ted v 59 letech utahanej.
Tak přeju tvému otci hodně zdravý, at se dál baví prací. :palec_nahoru:
petulak - drz se , zdravi mas jen jedno :palec_nahoru:
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

Spláchnutej
Nováček
Nováček

Příspěvek od Spláchnutej » 14.03.2013 09:43

I jeden úvěr se dá zkonsolidovat. Ať vejde do jednání s bankou, řešení se dá najít.

PeS
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od PeS » 14.03.2013 09:50

Adow píše:S tím Bolkem - to jsem taky těžce nepochopil. On dostane naprosto nesmyslný peníze na soukromej projekt a sám na to nedá ani korunu...
To mi povídej - to je taková sviňárna tyhle dotace na hotely apod. Dotace by měly jít jen na věci které jsou majetkem státu a používají je všichni - já osobně bych dal všechno do silnic a železnich. Ta politika rozvoje cestovního ruchu z EU dotací je až zrůdná .
Adow píše:Přestože jsem nepřítel dotací, tak jsem před 2 lety zateplil barák na Zelenou úsporám. Byl bych ale sám proti sobě, kdybych tu nabízenou šanci nevyužil... Každopádně kdo zateplil stejnej barák rok předtím, nedostal ani korunu. Nezdá se mi to nějak spravedlivý.
Všechny ty dotace a regulace jsou právě bránou ke korupci a čachrování a jen křiví trh.
Přesně . I když tu zelenou úsporám bych nezavrhoval ale to provedení mi nevyhovuje. Já bych to udělal tak že zájemce se zaregistruje, popíše co chce dělat, kontaktuje ho referent , nafotí se stávající stav.
Pak si udělá co pořebuje , kontaktuje referenta který nafotí nový stav a převezme od něj kopie faktur za materiál nebo za dílo od firmy . A z toho programu pak dostane zpětně příspěvek 25% . Žádné projekty ani studie, žádní placení poradci na vypracování žádostí a auditů.

Dal bych příspěvek menším procentem (a zastropovat maximální částku) každému. Ať si to každý pytlíkuje jak chce - jestli si to udělá sám nebo najme firmu je na něm. Dostalo by se na víc lidí a za ty peníze by se udělalo mnohem víc zateplení . Neživili by se poradci a konzultanti a díky většímu počtu zajemců kteří by prošli sítem by byl i finanční podíl lidí větší a to by ekonomice pomohlo víc.

Spláchnutej
Nováček
Nováček

Příspěvek od Spláchnutej » 14.03.2013 10:05

Silverwolf:

Tady je email od majitele fóra:
Marek Zabrodsky (zabrodsky@gmail.com)

Re: popis avataru

Dnes 14. 3. 2013, 9:59:31

Kopie: julek@danyi.cz

Dobry den,

mohu vam zarucit ze nevim kdo to byl a zaroven chapu vase rozcileni, bohuzel nic jineho nez se omluvit nemohu.

jinak jsem koukal jak by vam nekdo mohl zmenit popisek a ani nevim jak by to bylo proveditelne, protoze si kazdy uzivatel popisek meni sam v uzivatelským panelu v menu pod hlavnim menu po prihlaseni.

jedine me napada ze by jste mel nejake jednoduche heslo a nekdo by se vam naboural do uctu a zmenil popisek, ale to uz nezjistime.

jeste jednou se omlouvam, dooporavdy chcete vymazat vas ucet myslim si ze by to byla skoda

S pozdravem

Marek Zabrodsky

Takže evidentně došlo k nabourání účtu někým (tebou?) a k úpravě popisku. Chápu, že pro lidi tvého ražení je to "řachanda", ale pro normální lidi je to dost primitivní jednání.

silverwolf
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silverwolf » 14.03.2013 10:23

Ty fakt nejseš normální. Jednak by mě takováhle kravina v životě nenapadla a jednak to ani neumím. Koukal jsem tady na předcházející příspěvky a otevřel jsem tu diskuzi a všiml jsem si toho. Myslel jsem že o tom víš.
A laskavě ty úchyle si mě neber do huby poznámkami typu " lidi tvého ražení" když mě vůbec neznáš. Tvoje tupé, arogantní chování zřejmě nemá meze.
Naposledy upravil(a) silverwolf dne 14.03.2013 10:25, celkem upraveno 1 x.
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník
Obrázek

Raada
Test driver
Test driver

Příspěvek od Raada » 14.03.2013 10:25

Foki, do hypotek zase uz 11let delam ja a muzu ti zarucit, ze prodat nemovitost se zastavnim pravem opravdu neni problem. Toho kupujiciho to vubec nemusi trapit, protoze sve penize (at uz ze sve hypoteky nebo cash) prevede na ucet hypoteky prodavajiciho a tim zmizi zastavni pravo. Samozrejme to muze mit dopad ve forme nejake sankce na prodavajiciho, protoze se jedna o predcasnou splatku mimo vyroci fixace. Ale i to se da optimalizovat - chce to jednat s bankou nebo oslovit profika, kterej to umi dojednat. Bez sankce vyvazne treba v pripade, ze si novy kupujici vezme hypoteku u te same banky a nebo jeste lepe, kdyz prevezme ten puvodni uveru (to je ale v praxi ta nejmene casta varianta). Kazdopadne se to da a je to standardni postup. Jen je potreba zacit jednat s bankou.

Co se tyka toho stavebka - ja si taky myslel, ze je to uver. Pokud je to sporeni, tak je to dobrovolna zalezitost a jak jsi to popisoval, tak 3000Kc/mes. uz v jejich rozpoctu dela strasne moc. Je mozny se zamyslet, ze pokud by nesporil to stavebko, tak by nemusel mit druhou praci a mohl byt vice s dcerou doma. Az se jejich situace vylepsi (tj. najde si partnerku, lepsi praci) tak pak muze sporit. Jak spravne pise Honza, tak je to dobrovolna zalezitost a v jejich situaci je to hloupost. To mi pripomina porad Krotitele dluhu, kdy tam byli lidi ve velkych problemech, ale nevahali si platit drahy zivotni pojisteni a dalsi vydaje, ktery se daji skrtnout.

smoula
Test driver
Test driver

Příspěvek od smoula » 14.03.2013 10:26

Shodou okolností jsem na tom foru taky registrován, prošel jsem prakticky všechny možnosti nastavení a žádná změna popisku tam není... :nixw:

silverwolf
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silverwolf » 14.03.2013 10:36

Myslím, že spláchnutej musí vědět kdy tam byl naposled a jestli tam delší dobu nebyl, tak admin musí zjistit, kdy se tam naposled přihlásil - to moh bejt někdo jinej a změnit to. Muselo to bejt při posledním přihlášení, jinak by si toho ten inteligent snad sám všiml. A z posledního přihlášení by se snad dala zjistit IP adresa ne? Kope kolem sebe jako magor. :irre: Kdybych mu to neřek, tak tam byl zapsanej takhle furt. Neumí ani poděkovat za upozornění.
Obrázek

smoula
Test driver
Test driver

Příspěvek od smoula » 14.03.2013 10:39

Jako mě to je uplně jedno, spíš si myslím, že mu to možná změnil nějaký admin/moderátor... Protože i ten obrázek postwhore se asi jen tak nedostává... Ale to jen vařím z vody... Určitě tam je nějakej log, takže by se dalo zjistit, kdo mu to změnil :wink:

Blackhawk
Test driver
Test driver

Příspěvek od Blackhawk » 14.03.2013 10:40

smoula píše:Shodou okolností jsem na tom foru taky registrován, prošel jsem prakticky všechny možnosti nastavení a žádná změna popisku tam není... :nixw:
Este som nebol na ziadnom fore, kde by sa tie popisky dali uzivatelsky menit. Vzda sa to meni automaticky podla poctu prispevkov.

silverwolf
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silverwolf » 14.03.2013 10:45

takže majitel fóra nemluvil v odpovědi pravdu. Blackhawk má pravdu - uživatel si tzv. "hodnost" sám měnit nemůže. Takže Spláchnutej: jestli seš chlap, tak čekám, že se mi za své sprosté a bezdůvodné osočení na moji osobu omluvíš
Obrázek

Blackhawk
Test driver
Test driver

Příspěvek od Blackhawk » 14.03.2013 10:46

idem si spravit pukance, chvilu pockajte :totlsmile:

silverwolf
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silverwolf » 14.03.2013 10:48

Konečně první rozumnej příspěvek v tomhle fekálním vlákně :mrgreen:
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Pokec“