, ale designově se mi líbí i spousta dalších aut. A např. než současný focus se mi líbí víc většina aut niží střední....bohužel
 , ale designově se mi líbí i spousta dalších aut. A např. než současný focus se mi líbí víc většina aut niží střední....bohužel 

Souhlas.V12 píše:smoula :
Uz som velakrat pisal, ze ja nie som proti dieslom. Jazdi sa mi s nimi lepsie, ako s benzinom, netreba ich vytacat, atd. atd. atd. Ja som proti dolietanym a vyhonenym dieslom. A to je kua rozdiel.
To záleží na tom, jak s autem, nejen s dieselem, bylo ježděno.Moja hranica, ked sa z diesla stava dolietany diesel je 150 tisic km...

Současnej focus není designovej etalon,ale ty čekáš rodinu,tak by jsi měl dát emoce stranou a zaměřit se spíš na praktičnost/spolehlivost/provozní náklady a tady je focus II jeden z nejlepších plus jako bonbónek k tomu máš jízdní vlastnosti a radost z řízení.setboy píše:No však já to beru, já taky beztak skončím u forda, ale designově se mi líbí i spousta dalších aut. A např. než současný focus se mi líbí víc většina aut niží střední....bohužel

Samozrejme ze nie. Ale napisat o niecom ze je to hnus len zato, ze to nema modry oval tiez nie je OK. Napr. taky i40 je v mojich ociach daleko krajsi, ako najkrajsie Mondeo. Ked postavim vedla seba iX35/Sportage III a Kugu, fordka nema sancu. Proste korejsky dizajn sa mi paci viac.fofok píše:Jinak tady je to o fordu a nějaký žabožrouti a rejžožerci se tady s nadšením nesetkaj.
 Vzhladom na elektroservo je to uz obyc tuctovka
 Vzhladom na elektroservo je to uz obyc tuctovka  

jen uvádím, že když tam nedejbože opravdu chcete jít, nemusíte mít takový strach o obsah peněženky
 jen uvádím, že když tam nedejbože opravdu chcete jít, nemusíte mít takový strach o obsah peněženky  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host