chci se zásmat kdo má čas na takové ptakoviny a mě říka že su děcko a sam si děla dvě přezdívky atd. jak malé děcko
 chci se zásmat kdo má čas na takové ptakoviny a mě říka že su děcko a sam si děla dvě přezdívky atd. jak malé děcko  tak kdo to je?!  nějak mezi těma vasima prezdivkama uz anik nevim kdo je kdo pořádně
 tak kdo to je?!  nějak mezi těma vasima prezdivkama uz anik nevim kdo je kdo pořádně 

chci se zásmat kdo má čas na takové ptakoviny a mě říka že su děcko a sam si děla dvě přezdívky atd. jak malé děcko
 chci se zásmat kdo má čas na takové ptakoviny a mě říka že su děcko a sam si děla dvě přezdívky atd. jak malé děcko  tak kdo to je?!  nějak mezi těma vasima prezdivkama uz anik nevim kdo je kdo pořádně
 tak kdo to je?!  nějak mezi těma vasima prezdivkama uz anik nevim kdo je kdo pořádně 

Jestli bude klvys na srázku v olomoci tak to jedu na 100%... na tebe se těším ty kluku ušatá jako na nikoho jiného... Víc jsem se snad těšil na setkání s Hranáčem, ten tě prej zná jak svý botky... Jejda
 Jestli bude klvys na srázku v olomoci tak to jedu na 100%... na tebe se těším ty kluku ušatá jako na nikoho jiného... Víc jsem se snad těšil na setkání s Hranáčem, ten tě prej zná jak svý botky... JejdaUživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti