Tak ten problém co ty popisuješ nemám, ale normální to nebude

Co vstřikovače, dávkují všechny 4 stejně? Tlak paliva si měřil? Komprese máš ok?
Nerozumím.Jurawood píše:13000?![]()
800,- a 4 minuty s jednim oriskem.
Typicky chronický problém, týká se to asi skoro všech motorizací Duratec HE 1.8, 2.0 i benzín, čili netýká se to vyloženě jen plynu, co jsem tedy tak zde vyčetl. Obecně tato motorizace je taková "nekultivovaná." Pokládal bych to i v jistým měřítku za vlastnost. Překontrolovat sání, filtr, jeho čistotu, škrtící klapku vyčistit, vymontovat celou, ne jen spláchnout sprejem motoru, pak to nechat vyresetovat odpojením - kabelu na baterce cca na hod. Klapka se pak nastaví na jiný lom naklopení a ustálí se. Mě to pomohlo, ono stejně chvíli trvá před zahřátím, než se otáčky ustálí, obvykle jsou na 1100 ot., poté to klesne až nacurrahee píše:Zdravím,
prošel jsem si celé téma, ale kloudnou odpověď jsme nenašel.
Mám motor 2.0 SYDA s továrním LPG a když ráno nastartuju, zkrátka auto dlouho stojí a je studený motor, tak po sešlápnutí plynu začnou padat otáčky a když držim plyn déle, tak i chcípne. Musim chvíli počkat a až pak se rozjet.
Kolísání otáček mě trápilo taky, diagnostika ukázala chybu Misfire na třetím válci a po výměně cívky to je ok, až na ten start.
Nějaká rada by byla prosím? Děkuji
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host