Vaše mobily - Rady,tipy...
- Robertilos
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vaše mobily - Rady,tipy...
Já mám HTC Artemis(P3300) a až na pomalejší cpu jsem max spokojený. Nové HTC už mají cpu dostatčně rychlý. Vyhovuje mi řešení all in one do kapsy. Často využívám organizer(synchro s MS outlook), wi-fi, gps(tomtom) atd. - má to prostě hromadu použitelných funkcí. Na win mobile je hromada nejrůznějšího softu, takže co tam není, dá se doinstalovat. Další telefon bude určitě zase HTC 

Ford Focus Combi 2.0i Titanium r.v. 2008, 107kW, Black Panther
Ford Focus Combi 1.6 Ti-VCT r.v. 2009, 85kW, Frozen white
Byl: Ford Focus Combi 1.8 TDCi Ghia r.v. 2002, 85kW, Blue tonic
Ford Focus Combi 1.6 Ti-VCT r.v. 2009, 85kW, Frozen white
Byl: Ford Focus Combi 1.8 TDCi Ghia r.v. 2002, 85kW, Blue tonic
-
- Test driver
Ja som tam mal TOM-TOM,ale kedze mal slabe mapove podklady pre SK,tak som si tam dal natiahnut MIO a uplna pohodicka.Marex píše:Mam zalusk na Diamonda a kdybych mel neomezene konto, tak nevaham a beru Raphael. Jo a co software? V poho se tam daji stahovat aplikace? A jezdite podle navigacky co tam je?
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam v Diamonde tiez iGo8 a je to super soft, dost map a aj podrobnych je k dispozicii, 3d navigacia, 3d budovy ak chces...
Ja som s nim zatial spokojny, teda az na baterku. Vyuzivam ho hlavne na net, a ked je displej vkuse zapnuty, umre za cca. 4 hodiny
Po terene nechodim, takze nieje problem ho hned hodit na nabijacku, ale parkrat som uz musel cinnost obmedzit, aby mi cez den neklakol...
Inak uz len windows klasika, raz za cas restart treba. Da sa dost urychlit zmenou ROM, ale k tomu som sa este nedostal.
Ja som s nim zatial spokojny, teda az na baterku. Vyuzivam ho hlavne na net, a ked je displej vkuse zapnuty, umre za cca. 4 hodiny

Inak uz len windows klasika, raz za cas restart treba. Da sa dost urychlit zmenou ROM, ale k tomu som sa este nedostal.
- risomas
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam Omniu + iGO. Moj prvy smart-fone trocha som sa toho bal ale je to super zatial si pochvalujem. Prekvapila ma velka vydrz lebo v recenziach je vdy tak 1-2 dni a s tymto ked sa prilis nehram len pocuvam hudbu a normalne volam tak 5-7 dni.
Honda Shadow 130dB
toto uz len odpociva pred barakom - FoFo Combi 1,8Tddi 2003, strieborna Trend, kupene v 53t km. Teraz 98 000 km
Foto https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=96&t=10373

toto uz len odpociva pred barakom - FoFo Combi 1,8Tddi 2003, strieborna Trend, kupene v 53t km. Teraz 98 000 km
Foto https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=96&t=10373

- spigot
- Test driver
Ja nemam phone ale len cistokrvne PDA.

Tiez mam tento phone a nemozem si stazovat. Dlha vydrz a co som potreboval tam dostat tak tam mam. Aky mas s nim problem?Boban píše:Tak já mám snad ten nejde..ší telefon co kdy mohla nokila vypotit E50 a už se těším až ho vyměním, ale není na to zatím vhodná konstalacemyslím, že žádný přehrání softu mu nepomůže
- alexino
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že cenový rozdíl mezi Diamondem a Touch Pro neni drasticky....Marex píše:Mam zalusk na Diamonda a kdybych mel neomezene konto, tak nevaham a beru Raphael. Jo a co software? V poho se tam daji stahovat aplikace? A jezdite podle navigacky co tam je?
Jinak ja sem si nekdy v zari koupil prave Touch Pro a sem zatím dost spokojen, sice nejake vytky by byly. Uvazoval sem taky o Diamondu, jenze sem chtel HW klavesnici - to bych mozna jeste ozelel, ale chtel sem i slot na kartu prave kvuli navigaci a taky ze ma větší pamět, což se myslím taky hodí. Je to sice relativně velký heblo, ale na to se dá zvyknout...
Jinak ja používám na něm tomtoma a jsem spokojený, mapové pokrytí super (na slovensku sem ho ještě nezkoušel, ale vim že smerem na vychod je tomtom horsi), iGo jsem chvili taky zkousel, ale vubec mi nesedi a nejak sem se s nim nezkamaradil...
"Evžen" Ford Focus II kombi r.2006, 1.8 TDCi, deep navy blue

Galerie:
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=97&t=12113

Galerie:
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=97&t=12113
- Palec4
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ja som zainvestoval do samsungu omnia a zatial som plne spokojny,co potrebujem ten telefon to ma...Skoda vydrze baterky pri navigacii...ale tak autonabijacka je...ktora mi nejde...
- chalomi
- Pokročilý
mel jsem iphone 3g 8gb ale rychle jsem se ho zbavil
ted mam LG KU990wiefty a jsem v klidu.iphone me privadel k silenstvi 

Ford Focus 1,6 16v r.v.2001 stříbrná metalíza
- PetrS
- Junior
Pokud máš čas na koupi, tak ti ho nechám na srazu u Bruna ošahat, ať víš, do čeho jdešMarex píše:Mam zalusk na Diamonda a kdybych mel neomezene konto, tak nevaham a beru Raphael. Jo a co software? V poho se tam daji stahovat aplikace? A jezdite podle navigacky co tam je?

je: Focus II FL 1,8 16v Ghia 7/08
byl : Focus 1,6 16v 74kW, 1/02 s drobnými úpravami
byl : Focus 1,6 16v 74kW, 1/02 s drobnými úpravami
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Ty ho mas? No super! Jen se bojim, ze jak si ho osaham, tak ho budu chtet okamzite
Cas urcite mam - cekam nez jeste dodela moje stavajici vysilacka 

- Kobrlik
- Zkušený
Pánové a dámy já se poohlížím po E-ten x600
http://www.gigamobily.cz/e-ten-glofiish-x600/
Máte někdo nějaké poznatky nebo zkušenosti?? Díky

Máte někdo nějaké poznatky nebo zkušenosti?? Díky
Ford Focus 1.8 16v Hatchback metal zelená VITRO r.v.duben 2003
Ford Mondeo ST220
Ford Mondeo ST220
- chalomi
- Pokročilý
ten vypada dobre ale zkusenosti s nim nemam zadny,takze ti neporadim ale mam neco podobnyho a jsem spokojen
http://www.gigamobily.cz/lg-ku990/

- Rumcajs1
- Test driver
chalomi, tak přesně ten mi má zítra přijít. Do LG KU990 jesm se zahleděl už před Vánoci, pak jsem si řekl, že to nepotřebuju, že mi stačí ta moje mrdka z krtka, ale asi před týdnem jsem ho držel v ruce a rozhod se, že si udělám radost.
Uvítal bych taky nějaký vychytávky jako třeba témata, schémata nebo jak se tomu říká
Co jsem o tom zatím četl, tak je prej hodně složitý do něj něco nahrát, tak uvidíme, kdyžtak půjde do světa
Uvítal bych taky nějaký vychytávky jako třeba témata, schémata nebo jak se tomu říká

Co jsem o tom zatím četl, tak je prej hodně složitý do něj něco nahrát, tak uvidíme, kdyžtak půjde do světa

Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi
-
- Pokročilý
tak já teď používám Nokia 6220 C a spokojenost
Nyní: Mondeo MK4 Kombi FL, 2.2 tdci 169kw,500nm, podvozek Titanium S
ex: Ford Focus 2 ST, 2008 FL, code red stage 2, mongoose, sportcat =285ps 465Nm
ex: Ford Puma 1.7 VCT, 2000
ex: Ford Focus 2 ST, 2008 FL, code red stage 2, mongoose, sportcat =285ps 465Nm
ex: Ford Puma 1.7 VCT, 2000
- chalomi
- Pokročilý
[quote="rumcajs1"]chalomi, tak přesně ten mi má zítra přijít. Do LG KU990 jesm se zahleděl už před Vánoci, pak jsem si řekl, že to nepotřebuju, že mi stačí ta moje mrdka z krtka, ale asi před týdnem jsem ho držel v ruce a rozhod se, že si udělám radost.
[/quote]
ja ho mam zatim jen chvili takze na nejaky vychytavky jsem jeste nemel cas
ale rozhodne si tam kup pametovku ale max 2GB vic ten telefon nepobere
ale pro normalni uzivani to bohate staci.jo a na to jak to ma velky displej mi baterka vydrzi bez problemu i 4dny coz u predchoziho iphone sem nabijel i 2krat denne.nahravani s pocitace treba pisnicky,filmy a obrazky je taky velmi jednoduche
kdyz narazim na nejakou novinku dam vedet

ja ho mam zatim jen chvili takze na nejaky vychytavky jsem jeste nemel cas