Hmmm, to je pohadka, no pro zlobive deti. Taku servisku vyrobim za 10 minut a z 240k tak polahky bude 140. Inzerat na cistu servisku som sem uz zavesil. Ta spotreba oleja je dokazom, ze sa nemylim. Ale jazdit s autom po kupe dalsich 2000 km aby som neskontroloval olej, vodu, tak to teda nie. Obe moje bazarove auta sli ihned po kupe na povinny ponakupny servis - vymena naplni a rozvodu. A Tebe tiez radim pozriet ten rozvod. Oprava zrazeneho motora je dost draha...marklar píše:Přidávám se k vám, hoši.
Fofo, r.v. 99, najeto 140 tis. při koupi ve forďáckém bazaru. Auto mám se servisní knížkou - bylo koupené a po celou dobu opravované v jednom servisu. Zní to jako pohádka co?
.
.
.
Vždyť i naše rodinná felda tolik nežere, a to jezdí jen krátké vzdálenosti po městě...
Tak, ze ho pisomne upozornis na nadmernu spotrebu oleja. Vsetko ostatne sa da charakterizovat ako pokus o podvodcommanderwar píše: jak se prosím vás prodava auto ktere žere olej??..třeba 1l na 1000 km aby vas majitel nezažaloval za 2 mesice od koupe?????
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti