uz striekam, uz striekam
Samozrejme vodou do ostrekovacov na predne sklo.
Fungovat to funguje, urcite to strieka sirsie ako povodne ostrekovace od Forda. Zabudol som nafotit tie ostrekovace na Octaviu a aj postup

sorry
Postup ako bol pisany je fajn, vsetko platilo, teda:
- zohnat 2 ostrekovace predneho skla na Skodu Octavia II cislo 1Z0 955 986
- otvorit kapotu, dat dole tlmenie
- odpojit original ostrekovace od vody a pripadne od elektriky a dat ich dole (posunut dopredu a zadnu stranu nadvihnut)
- na starych ostrekovacoch odstrihnut kablik rozmrazovaca (ak maju) co najblizsie k ostrekovacu (budeme potrebovat ten konektor)
- zobrat nove ostrekovace na Octaviu, odrezat tie dve zapadky a zuzit opacnu stranu, je tam taky zarez na to, aby to sadlo do plechu (asi)
- teraz pride jedna dost tazka vec. Pripojku na vodu treba zbrusit tak, aby sa vosla do hadicky na kapote. Je to piplacka, ale ide to. Ja som to robil pilnikom
- do spodnej casti ostrekovaca, zo strany, ktora sa zdviha, navrtame malu dierku. Sem pojde potom srob, ktorym to pripevnime na kapotu
- odstrihnut kablik (ak maju) co najblizsie ku koncovke a kablik od ostrekovaca spojit s koncovkou od originalu. Poriadne zaizolovat. Mali by sme mat teraz ostrekovac z Octavie spojeny s koncovkou na rozmrazovanie z Focusa
- novy ostrekovac nasadime na kapotu. Ten zarez, ktory sme zuzovali, nasunieme na kapotu.
- no a posledny krok je prisrobovanie ostrekovaca. Ja som mal take kolecka z umelej hmoty, vyzera to ako vrchnak od piva. Do prostriedka som nasroboval samorezny srob (musel som najst tu spravnu dlzku, zavisi od milimetrov), no a prisroboval som to zvnutra kapoty do otvoru vyvrtaneho v ostrekovaci. Hosi, toto je piplacka jak svina. dost dlho som tam nervacil
- nasunieme hadicku vody (nezabunut, ja idiot som zabudol) a pripojit rozmrazovanie
Cele som to robil asi 1.5 hodiny. Prvy som robil 1.25 hodiny, ten druhy som mal potom za 15 min.
Strieka to lepsie (zatial som len stal), ale co ma na tom najviac serie, ze to nemam dopre prichytene ku kapote. Budem musiet vymysliet iny sposob uchytenia, tak, ako to mam, je to naprd. To je asi najvacsia chyba tohoto riesenia. Ale okno je cele mokre a to som rad.
Zajtra v TT si to mozte pozriet.