Staniku to byla ironie, ale nevadí.
A taky:stano. píše: 03.02.2023 08:33 [
Korupcia tam je. Aj u nas. A to je dovod, aby sme nechali fasistov tam vyvrazdovat civilistov a nechat ich odvazat do taborov? Take sme uz mali aj u nas.
Nebo:
Takže toto (taky) není pravda...miki21 píše: 28.01.2024 14:34 To byla spíše reakce na to, jak jsem tu kdysi psal o té korupci a jak jsem byl "upozorněn", že nic takového prý není. Že to je jen ruská propaganda.![]()
Ne, pouze jsi to (zase) nepochopil. A každý se o tom může přesvědčit.miki21 píše: 29.01.2024 11:36 Co mi říkali známí z Ukrajiny a co jsem tu psal a následná reakce na to. O to šlo a vyznělo to stejně.
Stanley_vy píše: 01.03.2023 07:32 Chápu, slusnost ti nic neříká. Takže klidně i ukradnes cizí text...
Tak už je to tady:miki21 píše: 24.01.2024 15:34 Škoda, že se nikdy nešáhne na peníze těm, co nikdy nepracovali a ani pracovat nechtějí.
K tomu by mě zajímala "modelová" rodina, která práci nemá, nehledá, a má pět dětí...Oproti tomu modelová rodina složená ze dvou dospělých bez dětí žijící v Brně s náklady na bydlení 17 tisíc, která nemá práci a ani si ji nehledá, dnes pobírá 16 729 korun, nově by nedostávala nic.
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/mari ... _domaci_dh
Proč si lidé pořizují čtyři děti, když je neumí uživit? A uživí je aspoň, když skončí rodičovská? Tipuji, že ne. Protože pokud si pohraju s kalkulačkou čistého příjmu, na 25 tisíc čistého otec pobírá 20 tis. hrubého s daňovým bonusem cca 7 330 Kč. To vypadá, že hákuje v Agrofertu a žena si taky jaderná fyzička nebude, protože dobrý zvykem je, že pokud žena vydělává více než muž, jde na RD otec.Jako modelový příklad, jak bude novinka fungovat, Jurečka uvedl rodinu složenou ze dvou dospělých a čtyř dětí žijící v Pelhřimově. Jejich náklady na bydlení činí 18 tisíc korun, matka je na rodičovské, měsíčně čerpá 7 600 a k tomu pracuje na dohodu za 5 tisíc korun měsíčně. Otec vydělá zhruba 25 tisíc korun čistého. Dnes od státu dostanou příspěvek 10 873, nově 15 725 korun.
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/mari ... _domaci_dh
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti