ZaQik píše: 24.01.2025 07:38
podelis se o svuj nazor?
Dobře tedy, jak chceš.
Předně jsem poctěn, že admin tohoto fóra se ohání pravidly o přehlednosti...atd, ale uplatňuje to jen pro někoho. Opravdu si toho vážím.
_________
Že bude s Trumpem ještě " sranda", jsem tu už psal. Zdá se, že nepostupuje dle vysněných představ. Pokud se rozpoutá nějaká celní válka, nikomu to neprospěje.Celá slavná EU se z toho zdá se může pos... a neví kudy kam. Svolává nic neřešící jednání, přijímá rezoluce, ale nula s nulou pojde. Donald je svým způsobem taky diktátor, je jen otázka co všechno se mu podaří realizovat.
Zatím se zdá, že karty jsou už dávno rozdané a nejspíš to skončí kucháním Ukrajiny, ake nechme se překvapit.
Ptáš se na bezpečnost a ochranu před nepřítelem?
Jakým? Ruskem? To je tam, co kradou čipy z automatek a montují je do raket? To je ta armáda, co vytahuje 60 let staré šroty ze skladů, natře je barvou a pošle na frontu? Tohle má dojet do Berlína a přitom to není schopné přejet Ukrajinu, dle plánů za 3 dny? Tak nás o tom informují naše média, tak komu věřit? Obchodníkům se strachem?
Další kroky ČR? Jaké kroky? Ty co nám povolí všemocná EU? Nepatří nám tady už nic, ani ta obyčejná voda. Skoro vše je v rukou zahraničních společností, takže my do toho opravdu nemáme co kecat.
Nezaměstnanost roste, fabriky končí, společnosti zdrhají za kopečky. Jo ekonomika roste.
Dost se obávám podzimních voleb, protože dle průzkumů nás nic dobrého nečeká, ale dobře nám tak. Opět asi potřebujeme padnout na hubu.
Ale jak praví klasik" Ne, nejsme na kolenou, ryjeme držkou v zemi."
Snad jsem to rozvedl, dle tvých představ. Pokud ne, tak sorry.
Jo a onanie může začít, však víte kdo.