opíšem vám akciu,ktorá by sa dala nazvat logisticke manevre v Československu..
bol som doma na Slovensku od štvrtka,aby som doviezol bratrankovi motor na KA, včera v pondelok kedy som sa zhodou okolnosti planoval vratit nazad domov do jablonca,ked mi znamy, mimochodom čerstvý člen cendik,ktorý ma fofo 10dní volal o 6rano,že je na dovolenke u Lipt.Mikulasa a niekto mu ukradol všetky kola
obrovska nahoda bola,že som bol práve dohodnuty z AKIm,že sa u neho cestou do ČR stavim pre jeho kola ktoré som chcel na zimu..tak som mu po ceste zavolal zmateny tel,či by nebol tak dobrý a neprišiel mi naproti, kolko len bude moct, tak bol tak ochotný,že vzial svojho nadherneho focusa a prišiel až na hranice k Makovu kde ma počkal,čo ja som bol na ceste zo Starej Lubovni,po 12 hod prehodili kola a ja mazal nazad k Lipt.Mikulašu,kde ma chudal cendik cakal...o 16.45 som vyrazil do jablonce,kde som bez prestavky a nie zrovna pomaly dorazil pred 22hod.
Za cendika,ktorý stále dovolenkuje v Roháčoch a dufam,že ma lepšiu naladu chcem podakovat AKImu a jeho kámošovi za ochotu,ktorú venoval predtým ešte neznámemu človeku
údaje:
SL-Horní Bečva=250km
Horní Bečva- niekde nad Lipt.Mikulašom

=160km
nazad do Jablonca=500km
hlavne absolvovat 3cestu za den v okoli žiliny bol masaker...