Výber telefónu: HD2 vs. Galaxy S
- solfan
- Test driver
Re: Výber telefónu: HD2 vs. Galaxy S
mam samsung galaxy 3 a podpora zo strany nulova...nabuduce kupujem telefon do 2000 s rovnakou vybavou (a lepsou) a dealextreme - lepsi servis, rovnaka vybava, mozno o malo horsia kvalita, kazdopadne za 2000 si mozem menit telefon castejsie... a na "renomovane" znacky kaslem. samsung slubuje froyo uz pre tento telefon uz viac ako pol roka a stale hovori, ze uz uz to bude. podotykam, ze sa jedna o oficialne! vyjadrenia zo strany samsungu.
Focus II, 1.8i, 2010
Focus I 3D, 1.6i, 2003
Mondeo Mk4, 2.0 TDCi, 2011, automat
Ford Focus Kombi II, 1.6i, 2009, automat

Focus Kombi II, 1.8 TDCi, 2005,

Focus I 3D, 1.6i, 2003

- Anndy
- Test driver
kupte si iphone a budete spokojni...
Ja som neskutocne, vsetko ide ako ma, to co nejde, ani nema ist, tak mam klidek...
Updaty casto...
Aj budik uz budi po zmene casu
.

Ja som neskutocne, vsetko ide ako ma, to co nejde, ani nema ist, tak mam klidek...

- Rusty-DC
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Samsung je teraz hlavný partner Googlu v Androide, takže by mal robiť updaty častejšie ako doteraz, ale realita je iná. Bohužial, ani updaty na drahé zaradenia sa nerobia skoro vôbec. Najlepšie je si kúpiť telefón priamo od Googlu alebo sa vykašlať na záruku a robiť si updaty z XDA, kde sú romky kvalitnejšie ako od výrobcov a hlavne v dostatočnom predstihu.
- georgi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Anndy - poskulujem po DesireS a IncredibleS... ale pohravam sa aj s jablkovou myslienkou. Este ze budget approverka drzi moje chute pod kontrolou
.

FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

- solfan
- Test driver
ja verim ze apple frci jak ma, ale ta cena
a podobne je to aj s ostatnymi telefonmi za cenu od 10 000 vyssie...
obavam sa, ze ta cina nas zozerie, minule som bol pozriet v nejakom cinskom obchode s oblecenim a po pravde, ten posun za posledne roky je neskutocny...v kvalite, vybere (v podstate najsirsi vyber na trhu co sa oblecenia tyka
) a podobne. a s europskym pristupom, ked sa z ciny budeme stale smiat, tak nas dobehne, predbehne a znici a ani si toho poriadne nevsimneme...az ked bude neskoro. staci pozriet na korejske auta, kde boli pred par rokmi a kde su teraz 

obavam sa, ze ta cina nas zozerie, minule som bol pozriet v nejakom cinskom obchode s oblecenim a po pravde, ten posun za posledne roky je neskutocny...v kvalite, vybere (v podstate najsirsi vyber na trhu co sa oblecenia tyka

Focus II, 1.8i, 2010
Focus I 3D, 1.6i, 2003

Focus I 3D, 1.6i, 2003

- Anndy
- Test driver
my sa znicime aj s cinou aj bez. Aj sama cina padne... To je na inu diskusiu...
DesireS a incredible vyzeraju fajnovo, nepochybujem. To by mala byt volba, ked cloveka bavi sa hrat s telefonmi a riesit preco nieco nejde
Apple je volba cloveka, ktory uprednostuje zariadenie, ktore funguje relativne trvalo.
Mam sifona od polovice oktobra a musim priznat, ze iba jeden krat som ho musel restartovat nasilu (nejako mi nechel display zasvietit), inak stale fici a neriesim. Update-ov vydal apple uz 4 alebo 5 odvtedy.
Ale celkom priznavam, ze na uplne core bussines vyuzitie ma obcas nejake vady - praca, resp. moznosti s mailami je dost jednoducha.
Aj vydrz je celkom slusna. V zasade vam vydrzi tak 8-9 h ciste pracovneho casu s nim (wifi, hry, hocico-ine), resp je mozne dosiahnut bezne 1,5-2 dni pohotovostneho casu a zarovne cca 7 hodin pouzivania.
Praxi - ak ho prehnanen nepouzivam na surfovanie (2h = cca 25% +/- z baterie), ci hranie sa, tak v pohode 2 dni aj viac. Inak tak jeden den aj nieco.
Existuje aj riesenie pomocou JB, vtedy sa rozsiria schopnosti telefonu na neobmedzene, avsak pri troche neopatrnosti (bezhlaveho testovania a robenia toho, comu clovek nerozumie) je to vykupene znizenim spolahlivosti a blizi sa to urovni iny smartphone-ov.
DesireS a incredible vyzeraju fajnovo, nepochybujem. To by mala byt volba, ked cloveka bavi sa hrat s telefonmi a riesit preco nieco nejde

Mam sifona od polovice oktobra a musim priznat, ze iba jeden krat som ho musel restartovat nasilu (nejako mi nechel display zasvietit), inak stale fici a neriesim. Update-ov vydal apple uz 4 alebo 5 odvtedy.
Ale celkom priznavam, ze na uplne core bussines vyuzitie ma obcas nejake vady - praca, resp. moznosti s mailami je dost jednoducha.
Aj vydrz je celkom slusna. V zasade vam vydrzi tak 8-9 h ciste pracovneho casu s nim (wifi, hry, hocico-ine), resp je mozne dosiahnut bezne 1,5-2 dni pohotovostneho casu a zarovne cca 7 hodin pouzivania.
Praxi - ak ho prehnanen nepouzivam na surfovanie (2h = cca 25% +/- z baterie), ci hranie sa, tak v pohode 2 dni aj viac. Inak tak jeden den aj nieco.
Existuje aj riesenie pomocou JB, vtedy sa rozsiria schopnosti telefonu na neobmedzene, avsak pri troche neopatrnosti (bezhlaveho testovania a robenia toho, comu clovek nerozumie) je to vykupene znizenim spolahlivosti a blizi sa to urovni iny smartphone-ov.
- Blackhawk
- Test driver
ja by som si jablko nekupil uz len kvoli Stevovi, ktory ma vzdy hubu plnu sraci*k, vie o tom, ze klame a zavadza a vobec ho to netrapi, najsmutnejsie je to, ze mu to ludia veria. Telefon je ale pekny a pre niekoho aj dostacujuci.
- Anndy
- Test driver
no takych ja poznam viacero, bohuzial. lenze na rozdiel od nich steve aspon dodal (v dnesnej variante) vyborny produkt, co o ostatnych neplati... Mna nezaujima, co hovori steve, ale aky je produkt. Vlastne steva ani nepocuvam
.

-
- Pokročilý
HD2 ani náhodou, šlape rychle to jo ale pořád jsou tam někde cejtit ty starý windows.. o sedmičkách nemluvě ty ještě pořád potřebujou poladit. Cokoliv s Androidem převážně poslouží líp jak WM zařízení... osobně jsem se ale vrátil k trojkovému symbianu v podobě N8 protože už mě přestalo bavit, že mi baterka vydrží den... nakonec stejně jenom člověk volá, píše sms a chodí na net:) vím o čem mluvím mobili mě v podstatě živí 

Nyní: Mondeo MK4 Kombi FL, 2.2 tdci 169kw,500nm, podvozek Titanium S
ex: Ford Focus 2 ST, 2008 FL, code red stage 2, mongoose, sportcat =285ps 465Nm
ex: Ford Puma 1.7 VCT, 2000
ex: Ford Focus 2 ST, 2008 FL, code red stage 2, mongoose, sportcat =285ps 465Nm
ex: Ford Puma 1.7 VCT, 2000
- Belmondo77
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
HD2 s Androidem je pohoda,žádný okna necejtím
Belmondo77 Ford Mondeo 2,0 Duratec HE 107 kw benz.r.v 2001
Po GO motoru jede jako ďas
- VH123
- Zkušený
Já bych rozhodně hlasoval pro (rootnutý) telefon s Androidem, z daného výběru asi HD2 flashnutá na Android - je to podle mých informací jediný WM telefon kde je v Androidu vše dotažené jako by tam byl nativně z výroby. Hlavní argument je cena. Jak jdou WM do (_)(_) (a i jako dlouholetému uživateli WM je mi to vcelku fuk), cena bazarových telefonů tomu odpovídá.
Dlouhý roky jsem používal WM a stále se prakticky musel hrabat v registrech, experimentovat a vrtat se v tom jen aby telefon základně fungoval. Od doby co mám Desire jsem strávil jeden večer sháněním informací, rootováním, flashováním ROMky a teď jsem už cca 5 měsíců pouze uživatel, který se v telefonu nemusí vrtat, protože vše funguje jak má. Jediné "vrtání" spočívá v tom když chci ozkoušet nový softík, ale nějaký hrabání ve vnitřnostech už prostě netřeba. Stýská se mi skutečně pouze po Palm Heroes 2 a Tomtomu, ty bohužel náhradu zatím nemají.
Dlouhý roky jsem používal WM a stále se prakticky musel hrabat v registrech, experimentovat a vrtat se v tom jen aby telefon základně fungoval. Od doby co mám Desire jsem strávil jeden večer sháněním informací, rootováním, flashováním ROMky a teď jsem už cca 5 měsíců pouze uživatel, který se v telefonu nemusí vrtat, protože vše funguje jak má. Jediné "vrtání" spočívá v tom když chci ozkoušet nový softík, ale nějaký hrabání ve vnitřnostech už prostě netřeba. Stýská se mi skutečně pouze po Palm Heroes 2 a Tomtomu, ty bohužel náhradu zatím nemají.
Vojta
- Belmondo77
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak do HTC HD2 si dáš co chceš a když to všechno pěkně sladíš tak Androidík běží perfektně.pro VH123 co jsi myslel tím že ti chybí Tomtom
- georgi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Dal niekto na HD2 cyanogen mod (imho najlepsia neofiko "distribucia" androidu)? Ako slape? Cital som na forach problemy s cucanim baterky, ale na konkretnejsie otazky nikto neodpovedal a nemam cas na experimenty, takze by som tomu chcel dat "1 shot"
.

FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

- Belmondo77
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
By to gergi:nechci ti radit zkousel jsem to pres MAGDLR flešovat a bylo to v poho ještě to jde pres CWM,ale to mi nešlo chvíli jsem ho testoval a bylo to v poho a právě,že na výdrž baterie se mi zdalo že je to hodně v pohodě koukni jse tady najdeš vše :http://wmmania.cz/clanky/android/typhoon-cyanogenmod-7/
- VH123
- Zkušený
Co vím tak Tomtom pořád na Android není. Mám Sygic Aura, zkoušel jsem Navigon a iGo, ale Tomtom mi vyhovoval nejvíc. Ergonomií, spolehlivostí výpočtu, možnou customizací. Do Aury nejdou třeba vlastní POI a ještě jsem nepátral jak vyrobit itinerář jinak než přidáváním průjezdních bodů. Ideální by byla grafika Aury a střeva z Tomtoma.Belmondo77 píše:pro VH123 co jsi myslel tím že ti chybí Tomtom
Vojta