Příspěvek
od FUGAS » 19.08.2009 07:52
Tak mám za sebou první a doufám, že zároveň i poslední reklamaci auta. Při dešti zatékalo do kufru, na pravé straně, voda stékala jak po vnější, tak i po vnitřní straně tapecírunku a zůstávala na podlaze, kam jsem dával papírové ubrousky, aby se měla do čeho vsakovat a nepůsobila další škodu. Vždycky když jsem auto myl, nebo někde zmoklo, jsem je musel vyměnit, protože se daly ždímat. Byl jsem z toho nervózní, protože po přečtení této diskuze, jsem zjistil, že přijít na to odkud to teče nebude žádná sranda. Nechtěl jsem jet do servisu, dokud nebudu vědět, kde je probém, abych se vyhnul tomu, že s tím budou sáhodlouze experimentovat v myčce, a stejně na nic nepřijdou. Tak jsem nejdřív sundal světlo a oblepil jsem ty gumové krytky, co tam jsou izolepou.Výsledek nula. Tak jsem oblepil celé světlo - zase beze změny. Tak jsem vzal fresh fólii, a oblepil jsem s ní celé světlo a i mezeru mezi pátými dveřmi a střechou, ale zase tam bylo mokro, při čemž už jsem se naštval a s myšlenkama na výměnu auta jsem se vydal do servisu reklamovat. Tam jsem je upozornil, že nám to zkomplikovalo dovolenou (když nám tam hodně napršelo), a že že jsem už volal na ČOI, abych si zjistil, jaká jsou moje práva,co se týká požadavku na výměnu auta za jiné (všechno pravda). Řekl jsem jim, že u opravy chci být osobně přítomen (abych věděl co je za problém, v případě že by to bylo něco vážného, nesouhlasil bych s opravou a chtěl bych auto vrátit), a že chci, aby postupovali následovně: nejdřív rozebrat plasty na vnitřní straně kufru, aby byli vidět plechy, pak si někdo (třeba i já) sedne do auta a někdo ho bude z venku polévat ať se teda vidí, kde to netěsní. Servis se k tomu postavil vstřícně a objednal mě. Když jsem tam znova přijel, mechanik teda rozebral ty plasty a zajel na wapku,kde se zavřel do kufru a pracovník...
Naposledy upravil(a)
FUGAS dne 19.08.2009 08:06, celkem upraveno 1 x.
bylo: Ford Focus II 1,6 16V, 5dv., r.v. 2009
je: BMW 323i coupe