Příspěvek
od deejaayy » 02.04.2009 20:41
Vtipy na policajty.
Policajti mají výplatu, nadporučík volá podle jména: „Novák!"
„Tady!" „24.800 Kč" a Novák si jde pro prachy. „Mrkvička!" „Zde!"
„25.200 Kč" a Mrkvička si jde pro prachy. „Souhrn!" Nikdo se neozývá. „Souhrn!!!" Zase ticho.„To je blbec, má tady 183.400 Kč a nechce si to vybrat..."
Jdou dva policajti na obchůzku. Jsou právě na kraji svého
revíru, když najednou uvidí mrtvolu. Nevědí co s ní, tak se rozhodnou, že ji odtáhnou do sousedního revíru a bude klid.
V sousedním revíru ji za chvíli najdou jiní policajti a jeden říká druhému: „Hele, vole, ona se vrátila!"
Jednou říká šéf policajtům: „Zítra se pěkně oblečte, protože jdeme na Figarovu svatbu." Policajti druhý den přišli pěkně oblečení a přišli i s kyticemi a dorty. Šéf na ně zlostně křičí: „Vy hlupáci!
Jdeme na operu a ne na normální svatbu!" Jeden podřízený se
naštve a říká: „Teď si frajer co, ale kdo přišel v holinkách a s udicí, když jsme šli na Labutí jezero?"
Dva policisté neměli kde bydlet, a tak si koupili dva vyřazené spací vagóny. „Já to mám celkem dobré," povídá první: „Ale mám na vagóně napsáno nekuřáci a tak musím chodit kouřit ven.“ „Ty se máš," na to druhý: „To já mám na záchodě cedulku Používejte jen za jízdy a než ten vagón roztlačím, tak se většinou vždycky poseru!"
Přijde policajt na stanici, v ruce má psí lejno a říká: „Chlapi, podívejte se, do čeho jsem málem šlápnul!"
Baví se dva mladíci: „A víš, jaký je rozdíl mezi policajtem a
debilem?" Najednou se z poza rohu vynoří policajt: „No, jaký, jaký??" „Žádný." „No proto!!"
Baví se dva policajti: „Nechal jsem si včera udělat ten test na IQ."„Opravdu? A jaký máš výsledek?" „Chválabohu negativní..."
Ford Focus II,r.v.12/2006,1,6,black,