rally
- Blackhawk
- Test driver
- lkjhgfdsa112
- Nováček
Re: rally
Posledni fotka Kopejdy... vsadim boty ze je to "divacke misto" N na RZ 9/11. Tam co byla vpravo kukurice a dole bahno v unikovce... tech poradatelu mi tam bylo spis lito, i kdyz byli drzi jak prase... na druhou stranu puvodcem problemu je organizator, protoze tohle fakt nebylo misto, ktere mel propagovat jako divacke, problematicke parkovani, na koukani nic zvlastniho a hlavne nepripravene misto (vysoka trava, kterou meli pokosit)... ja tam nechal kamose ve veste a sel sem si radsi sednout do auta a makal za mne po tu dobu stativ
Ale lidi co tam prichazeli a nekteri nasledne odchazeli, byli nasrani poradne!

Ale lidi co tam prichazeli a nekteri nasledne odchazeli, byli nasrani poradne!
- Gromik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ano, je to přesně to místo. Celou situaci jsem poměrně obsáhle zkomentoval na eWRC foru
ZDE
Loni to bylo přitom skvělé místo, jelo se to úplně stejně, stálo se v pohodě po obou stranách sjezdu výhled super. Dokážu pochopit, že příroda za rok "poposkočila" a zemědělci nasadili kukuřici .. ale v tom případě to pořadetel nemá označit a doporučit jako divácké místo.

Loni to bylo přitom skvělé místo, jelo se to úplně stejně, stálo se v pohodě po obou stranách sjezdu výhled super. Dokážu pochopit, že příroda za rok "poposkočila" a zemědělci nasadili kukuřici .. ale v tom případě to pořadetel nemá označit a doporučit jako divácké místo.

- lkjhgfdsa112
- Nováček
Jojo, souhlasim, tohle s tivackym mistem melo pramalo spolecneho
taky jsem se k tomu vyjadril na Autosportu... hlavne ten vyjezd sanitky z toho mista by byl asi dost zajimavy :-/
Edit: Jeste jak tam pises "To si mám příště vzít maskáče a plazit se kukuřicí?", tak kolega takovyho cloveka na Hustopecich videl
priplazil se vedle nej vysokou travou, aby mohl udelat par fotek nebo zaberu (nevim co mel v ruce) ze zapovezeneho prostoru... a pry se mu to povedlo 

Edit: Jeste jak tam pises "To si mám příště vzít maskáče a plazit se kukuřicí?", tak kolega takovyho cloveka na Hustopecich videl

- lkjhgfdsa112
- Nováček
Video posádky Černý / Kohout z Hustopečí, pěknou podívanou (samozřejmě i v HD)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KeF0UnLd5iI[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KeF0UnLd5iI[/youtube]
- lkjhgfdsa112
- Nováček
Náš sestřih z podle mě povedené Bohemky, který obsahuje samozřejmě i záběry světové (i když nakonec neslavné) premiéry Fordu Fiesta R5.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JifT9Lc4Mso[/youtube]
- Shearer
- Pokročilý
lkjhgfdsa112 píše:Náš sestřih z podle mě povedené Bohemky, který obsahuje samozřejmě i záběry světové (i když nakonec neslavné) premiéry Fordu Fiesta R5.
Tak bohužel já jsem z bohemky moc nadšený nebyl.. slabá účast

Shearer FoFo galerie
Je lepší položit otázku a vypadat hloupě pět minut, než se vůbec nezeptat a být hloupý celý život. (Konfucius)
- lkjhgfdsa112
- Nováček
tak jde o to, cos vsechno objel. My byli na:
Shaku - DM Hrdlorezy, sice omezeny pohyb divaku kolem trati, dalo se rozestoupit se tak po 100 metrech, ale zase na vyvysenem brehu byl pekny rozhled.
RZ 1 - Staromestska, ja se ukotvil na hradbach nad zimnim stadionem, peknej vyhled na tu motanici dole, kamos byl na prijezdu k zimaku na tom seskoku
RZ 3 - obec Rejdice, nic moc misto na nataceni, na sledovani pro divaky pohoda, rozhled
RZ 9 - Navarov, auto jsme nechali ve Velkych Hamrech na nadrazi a dojeli do Navarova vlakem. Je to asi nejkrasnejsi usek cele BR, okoli a atmosfera mista supr. Rozhled trochu horsi diky bujne vegetaci.
RZ 12 - Vinec, prilitli jsme akorat na prvni 3 auta do Skalska, prave odboceni v obci, celkem atraktivni, divaku hromada
RZ 13 - Sosnova, opet jsme jeli jen na prvni 2 auta, sotolinovy usek atraktivni
RZ 15 - Andel Strazce, kamos byl na skoku cca 1 km pred odbocenim v obci, ale bez vesty se tam asi nedalo moc dostat. video: http://www.youtube.com/watch?v=cGefbZD8P1Y ja byl kousek pred tim odbocenim. V samotnem odboceni celkem rozumne vypaskovano, ale hodne zarostle, na kameru ne-e, kouknani v pohode.
RZ 17 - o ktere mluvis, kamos byl na skoku v DM pred Hodkovicemi, ja se posunul jeste cca 1 km proti smeru RZ, tam bylo rychle odboceni, z vyvysene louky rozhled ale trochu z dalky.
RZ 18 - Staromestska + cil, tam jsem se drzel uz v casovce u cile, kamos jednu zatacku pred cilem.
Me prisla Bohemka jako nejpovedenejsi letosni zavod v CR (nepocitam Janner), poradatele celkem rozumni, nikde nebyl zasadni problem. Organizace v pohode, nekde obcerstvovny v divackych mistech, pocasi supr....
Shaku - DM Hrdlorezy, sice omezeny pohyb divaku kolem trati, dalo se rozestoupit se tak po 100 metrech, ale zase na vyvysenem brehu byl pekny rozhled.
RZ 1 - Staromestska, ja se ukotvil na hradbach nad zimnim stadionem, peknej vyhled na tu motanici dole, kamos byl na prijezdu k zimaku na tom seskoku
RZ 3 - obec Rejdice, nic moc misto na nataceni, na sledovani pro divaky pohoda, rozhled
RZ 9 - Navarov, auto jsme nechali ve Velkych Hamrech na nadrazi a dojeli do Navarova vlakem. Je to asi nejkrasnejsi usek cele BR, okoli a atmosfera mista supr. Rozhled trochu horsi diky bujne vegetaci.
RZ 12 - Vinec, prilitli jsme akorat na prvni 3 auta do Skalska, prave odboceni v obci, celkem atraktivni, divaku hromada
RZ 13 - Sosnova, opet jsme jeli jen na prvni 2 auta, sotolinovy usek atraktivni
RZ 15 - Andel Strazce, kamos byl na skoku cca 1 km pred odbocenim v obci, ale bez vesty se tam asi nedalo moc dostat. video: http://www.youtube.com/watch?v=cGefbZD8P1Y ja byl kousek pred tim odbocenim. V samotnem odboceni celkem rozumne vypaskovano, ale hodne zarostle, na kameru ne-e, kouknani v pohode.
RZ 17 - o ktere mluvis, kamos byl na skoku v DM pred Hodkovicemi, ja se posunul jeste cca 1 km proti smeru RZ, tam bylo rychle odboceni, z vyvysene louky rozhled ale trochu z dalky.
RZ 18 - Staromestska + cil, tam jsem se drzel uz v casovce u cile, kamos jednu zatacku pred cilem.
Me prisla Bohemka jako nejpovedenejsi letosni zavod v CR (nepocitam Janner), poradatele celkem rozumni, nikde nebyl zasadni problem. Organizace v pohode, nekde obcerstvovny v divackych mistech, pocasi supr....
- Konik
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jak někteří vědí, minulý týden jsem navštívil Neste Rally Oil Finland 2013. Tady je několik fotek. Kompletní fotogalerie je ke zhlédnutí ZDE.

Ford Focus MkIII Combi 1.6 EB (2014)
Renault Clio IV 1.2 (2014)
ex: Ford Focus MkI 1.6 Combi (2003)
ex: Mazda MX-5 NB 1,8 (1999)
ex: Citroën C3 1.2 VTi (2015)
- Konik
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Díky.
Johník něco sepisuje, tak mu řeknu, ať to dá i sem. Nebo pošlu odkaz.
Johník něco sepisuje, tak mu řeknu, ať to dá i sem. Nebo pošlu odkaz.
Ford Focus MkIII Combi 1.6 EB (2014)