Multimedia a navigace focus II
- Blackhawk
- Test driver
Re: Black Hádes
nie je problem, mozem skusit pozret kolko to ma a ked to nebude vela, tak by som to mohol upnut niekam na rapidshare alebo nieco podobne aby si si to mohol odtial stiahnut. Ja som tu navigaciu len zlahka prebehol, je tam slovenske ovladanie a aj slovensky hlas (Františka
).

- Quickie
- Moderátor
siiiiice pockaj
ani sa asi nenamahaj.. karta by mala byt 2GB a mala by byt plne vyuzita
a ak si dobre spominam tak som na kamosovom iGO chcel zadat adresu kde byva moja mlada a nedala sa zadat ani len ulica, a nie ešte číslo...
takže iGO moc neriešim.. skor by som sygic chcel vyskusat
ani sa asi nenamahaj.. karta by mala byt 2GB a mala by byt plne vyuzita

a ak si dobre spominam tak som na kamosovom iGO chcel zadat adresu kde byva moja mlada a nedala sa zadat ani len ulica, a nie ešte číslo...
takže iGO moc neriešim.. skor by som sygic chcel vyskusat
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Blackhawk píše:.Inak kvalita hudby isla samozrejme smerom nahor, co som necakal.
v porovnani se sony byl upadek kvality markantni .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- Blackhawk
- Test driver
moze byt, ale ja som Sony nemal, takze u mna to islo hore
quickie - iGO je podla mna v pohode, pouzival som ho na starom HTC HD2 a tam nemal konkurenciu
quickie - iGO je podla mna v pohode, pouzival som ho na starom HTC HD2 a tam nemal konkurenciu
- Quickie
- Moderátor
no ja som neni žiadny audiofil ale toto by som netvrdil
mal som Ford 6000 CD, Potom Sony a teraz tento aftermarket a povedal by som ze sony s tymto je cca na rovnakej urovni.. ale to len moj pocit.. žiadne podrobne merania som nerobil
mal som Ford 6000 CD, Potom Sony a teraz tento aftermarket a povedal by som ze sony s tymto je cca na rovnakej urovni.. ale to len moj pocit.. žiadne podrobne merania som nerobil
- Blackhawk
- Test driver
Quickie,,mam odpoveď:
hello thanks for your email. 1:if you do not want the ACC control the unit, please just connect the ACC Cable Anode of the power supply., 2: as for the button light ptoble,. please cut off the ornage wire from the can bus box, then connect it to the positive pole of power supply.
please try it, thanks for your understanding.
Takže sa pôjde bastlit.
hello thanks for your email. 1:if you do not want the ACC control the unit, please just connect the ACC Cable Anode of the power supply., 2: as for the button light ptoble,. please cut off the ornage wire from the can bus box, then connect it to the positive pole of power supply.
please try it, thanks for your understanding.
Takže sa pôjde bastlit.
-
- Test driver
Ne celkem tomu rozumím, ale asi budeš muset "něco" zapojit "někam"

2012 Mazda 3 2.0DISI 111kW
- Blackhawk
- Test driver
Vtipalek
Jasne, oranzovy kablik, ktory ma na starosti podsvietenie isiel do "CAN-BUS krabicky", takze ho stacilo odcvaknut a napojit priamo na kabel, ktory isiel na baterku, takze led podsvietenie tlacitok uz funguje.
Druhy problem sa mal vyriesit podobne, kabel, ktory bol napojeny niekam kde sa kontrolovalo ci su kluce v zapalovani sa mal precvaknut a tiez napojit na kabel, ktory isiel na baterku, problem bol, ze radio potom islo stale az kym sa manualne gombikom nevyplo a uz som si predstavoval situacie kde ho zabudnem vypnut a ono si bude hrat dokym sa nevratim do auta. Takze som to nechal radsej tak.
Z toho mi vyplyva jedna otazka, viete mi povedat ako sa zatazuje baterka v aute ked mate klucik v polohe 2?

Jasne, oranzovy kablik, ktory ma na starosti podsvietenie isiel do "CAN-BUS krabicky", takze ho stacilo odcvaknut a napojit priamo na kabel, ktory isiel na baterku, takze led podsvietenie tlacitok uz funguje.
Druhy problem sa mal vyriesit podobne, kabel, ktory bol napojeny niekam kde sa kontrolovalo ci su kluce v zapalovani sa mal precvaknut a tiez napojit na kabel, ktory isiel na baterku, problem bol, ze radio potom islo stale az kym sa manualne gombikom nevyplo a uz som si predstavoval situacie kde ho zabudnem vypnut a ono si bude hrat dokym sa nevratim do auta. Takze som to nechal radsej tak.
Z toho mi vyplyva jedna otazka, viete mi povedat ako sa zatazuje baterka v aute ked mate klucik v polohe 2?
- Quickie
- Moderátor
neviem čo tym mysliš.. svietia kontrolky, displej BC, budiky sa mi rozsvietia, asi sa nabudí aj riadiaca jednotka alebo čo.. takže to podla mna papá nieže celkom dosť, ale ani zanedbatelny odber to určite nebude..
čo robiš zajtra okolo 16:00? to mam cca prichod do TT.. že by si mi tie tlačítka zapojil
nespominam si teraz, na ktorý kábel z tých 246 čo su tam, by som to mal napojiť
čo robiš zajtra okolo 16:00? to mam cca prichod do TT.. že by si mi tie tlačítka zapojil

nespominam si teraz, na ktorý kábel z tých 246 čo su tam, by som to mal napojiť

- ZaQik
- Admin
Jestli si dobre pamatuji funkcnost keyless auta, tak:Blackhawk píše:1. zapnutie radia pri vypnutom motore - jednoducho sa radio pri zhasnuti motora vypne a koniec, povodne sa dalo zapnut aj po vypnuti motora
- pri otevreni dveri je to jako klic zapalovani v poloze I
- zmacknuti tlacitka je jako poloha II
- podrzeni tlacitka je poloha III.
Original ford radio toto resi vnitrni logikou radia, ktere pozna, ze klic neni v zapalovani a zapne se na 1 hodinu ... pro detekci se pouziva napeti na pinech A15 (12V z baterky) a A16 (12V od spinaci skrinky). Problem bych videl v logice neorigo radia, ktere toto nepozna a v okamziku, kdy nema napajeni na obou pinech, tak se nezapne.
Resenim je tedy opravdu propojit pin A15 a A16 a nezapominat radio pri odchodu z auta vypnout ... nebo Ti ho odpoji sam GEM pri vybiti baterky nebo mozna uz pri uzamceni auta - vyzkousej to uzamceni.
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
-
- .
- Kontaktovat uživatele:
Zeptám se, možná blbě..
Vysvětlení a podstatu věci jsem pochopil, ale propojit piny na čem, na ISU?..řeším totiž samé..já to mám jak zapojit v kontaktech od rádia do isa, ale zapíná mi to ostatní věci a svítí kontrolka ESP. Takže jestli mi tohle pomůže...neměl by jste někdo fotku?..
Vysvětlení a podstatu věci jsem pochopil, ale propojit piny na čem, na ISU?..řeším totiž samé..já to mám jak zapojit v kontaktech od rádia do isa, ale zapíná mi to ostatní věci a svítí kontrolka ESP. Takže jestli mi tohle pomůže...neměl by jste někdo fotku?..
ST 340 by DreamScience ( 343PS 242kW 547Nm )
EX: Mondeo Mk4 Titanium S
- ZaQik
- Admin
upravil bych konektor jdouci do radia:
- vytahnout pin A16 z konektoru
- zaizolovat vytazenou A16
- pripojit rychlospojkou na A15 nejaky drat s pinem pasujicim do A16 (mam doma, muzu poslat)
- vytahnout pin A16 z konektoru
- zaizolovat vytazenou A16
- pripojit rychlospojkou na A15 nejaky drat s pinem pasujicim do A16 (mam doma, muzu poslat)
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
-
- .
- Kontaktovat uživatele:
Zkusím dnes ještě vyzkoušet tedy totok, popřípadě nafotím, a hodím do příslušného vlákna s odkazem.
ST 340 by DreamScience ( 343PS 242kW 547Nm )
- Blackhawk
- Test driver
Skoro, stlacenie tlacitka bez spojky je poloha 2 a stlacenie so spojkou nastartuje. Teraz si ma ale dostal, zamknut auto som neskusal a je pravda, ze s origo radiom ked som zamkol auto tak dovtedy bolo sice radio vypnute ale svietilo, cize cisto teoreticky by mohlo zamknutie auta odpojit radio od stavy. Do certa, zasa rozobrat a vyskusat.ZaQik píše:Jestli si dobre pamatuji funkcnost keyless auta, tak:Blackhawk píše:1. zapnutie radia pri vypnutom motore - jednoducho sa radio pri zhasnuti motora vypne a koniec, povodne sa dalo zapnut aj po vypnuti motora
- pri otevreni dveri je to jako klic zapalovani v poloze I
- zmacknuti tlacitka je jako poloha II
- podrzeni tlacitka je poloha III.
Original ford radio toto resi vnitrni logikou radia, ktere pozna, ze klic neni v zapalovani a zapne se na 1 hodinu ... pro detekci se pouziva napeti na pinech A15 (12V z baterky) a A16 (12V od spinaci skrinky). Problem bych videl v logice neorigo radia, ktere toto nepozna a v okamziku, kdy nema napajeni na obou pinech, tak se nezapne.
Resenim je tedy opravdu propojit pin A15 a A16 a nezapominat radio pri odchodu z auta vypnout ... nebo Ti ho odpoji sam GEM pri vybiti baterky nebo mozna uz pri uzamceni auta - vyzkousej to uzamceni.
@ frantik, teraz neviem co konkretne sa pytas a ci mna alebo dakoho ineho
@ quickie - zajtra som v praci, domov chodim az okolo siestej, ak by si mal cestu okolo tak daj vediet, mozme dat spicha, aj ked nechat si nieco v aute robit odo mna

- Quickie
- Moderátor
nechame to na nejaky zrazik ked bude teplejšie... nechce sa mi teraz mrznut v aute kvoli nejakym nepodsvietenym tlačitkam na radiu...
inak tieto prispevky ohladom radia by som asi presunul do temy "multimedia" ak by ti to Blacky nevadilo
inak tieto prispevky ohladom radia by som asi presunul do temy "multimedia" ak by ti to Blacky nevadilo