ale jo, jsme, dokonce jsem si celej pátek hrál s "robotem" jenže ty stránky teho deníku jsou tak zprasený, že mi to nechce plynule běžet a furt to padá, včera jsem to ladil do půlnoci ale víc jak 20 hlasů najednou jsem dokupy prostě nedal. a to jsem to měl spočítaný, že mohla Hanka ještě s přehledem vyhrát naposledy jsem to pouštěl když měl ČR McDonald soutěž že posílal malý kluky fotbalisty na Euro jako doprovod hráčů, a tam to běželo co minuta to hlas, jenže tady mi to prostě nejde
no teď to docela, jde, teda dycky mi to aspoň dojede do konce, už jsem přidal skromně tak 40 hlasů Lence. Promiň Misoo ale Hanku už fakt nestihneme, tak snad aspoň ta Lenka
Neviem, ci beha po kaviarnach. Na tom hlasovani maju kontrolu podla IP.
Jemu staci zmenit IP a moze hlasovat viackrat. Neviem ake ma pripojenie, ale stacilo by ak ma verejnu IP a ta sa mu pridelovala dynamicky pri pripojeni. Takze by sa odpojil od internetu a pripojil a dostal by novu IP a tym padom by mohol hlasovat viackrat.
Dalsia moznost ako hlasovat viackrat su verejne proxy servere. Ked sa ide cez taky server, tak na cielovom pocitaci sa poziadavka tvari ze prisla z toho proxy servera a nie z pocitaca, z ktoreho povodne prisla.
Dalsia moznost je IP spooding. Pokial som to spravne pochopil, tak sa jedna o zmenenie IP adresy. Poziadavka na server sa tvari, ze prisla z inej adresy, ako z ktorej skutocne isla.
L - 1955
H - 484
D - 2246
Škoda těch vašich skoro pěti set hlasů...ty měly být Lenky
misoo: Jak to, že jsi od včerejšího poledne přidal jenom jeden hlas...něco se ve vašem vztahu stalo???
no gratulujeme ti, předvedl jsi nám jakej jsi kabrňák, ovšem nechápu naco jsi chtěl od nás pomoc, když máš fígl??? app kde si můžeme vyzvednout slivku za vítězství Danči