Dovolena
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dovolena
Koto nádherný výlet, já jsem se jednou ocitl v rumunsku až pod ukrajinskýma hranicema. Ta příroda tam byla stejná a vesnice hodně podobné.
- Robertilos
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Kota: Ukrajina(Zakarpatská) je úúúžasná - byl jsem tam asi před třemi lety a hned bych tam jel zas
Tady je pár fotek:
http://robertilos.707.cz/ukrajina.htm - fotil to kamarád, mi před odjezdem odešel foťák.
Vidím, že jste taky zdolali Hoverlu - my jsme to šli v pořádném vedru. Na jeden zátah nahoru i dolů, což byl tak trochu nadlidský výkon
S fíkem bych tam taky rozhodně nejel. Cestovali jsme vlakem, autobusem, stopem, taxíkem(starým žigulem v 6 lidech s 5 krosnama - dodnes nechápu jak jsme se vlezli a ujeli tak asi 100 kilometrů po tom jejich tankodromu.
) Lidi tam jsou úžasní, potkávali jsme opilé babičky s kosou přes rameno(byly nebezpečné), staré vojáky - naše bývalé okupanty, kteří ani nevěděli kolik mají roků a s radostí vzpomínali na ČSSR... Ve starých temných dřevěných hospůdkách pravý telecí šašlik dělaný na ohništi uprostřed místnosti, atd. atd. Hygiena katastrofální a ekologie jakbysmet
Ale je tam krásně - jsem se trošku nechal unést.
Byli jste v koločavě v památníku I. Olbrachta a v hotýlku Natalie tumarec? Tam se dá vždycky potkat nějaké české dobrodruhy a dobře zakalit

Tady je pár fotek:
http://robertilos.707.cz/ukrajina.htm - fotil to kamarád, mi před odjezdem odešel foťák.
Vidím, že jste taky zdolali Hoverlu - my jsme to šli v pořádném vedru. Na jeden zátah nahoru i dolů, což byl tak trochu nadlidský výkon

Byli jste v koločavě v památníku I. Olbrachta a v hotýlku Natalie tumarec? Tam se dá vždycky potkat nějaké české dobrodruhy a dobře zakalit

Ford Focus Combi 2.0i Titanium r.v. 2008, 107kW, Black Panther
Ford Focus Combi 1.6 Ti-VCT r.v. 2009, 85kW, Frozen white
Byl: Ford Focus Combi 1.8 TDCi Ghia r.v. 2002, 85kW, Blue tonic
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
My jsme přešli ten černohorský hřeben...Den příjezdu jsme chtěli vylézt na hřeben,ale díky špatné orientaci jsme zůstali viset v těch neprostuipných klečích.Prostě jsme se blbci začali drápat přes ty houští,po kamenech na 30 st.svahu.Netušili jsme na kterou stranu je to nejlepší.Zvolili jsme radši lehký sestup a asi po 4 hodinách se dostali na trávu.Takže jsme našli rovinku a zakempili.Hřeben jsme teda osedlali až den další.Od černé hory jsme tedy mířili k Hoverle.Díky naší špatné mapě(něco jako autoatlas
)jsme se občas ztráceli a Hoverlu si pletli.Nakonec se to ale podařilo.Ten výstup na ní šel,ale sestup dal na kolena zabrat.Přeci jen ty bágly vážili kolem 20kg.Nejvíc naštvanej jsem byl z toho,jak jsem se vydrápal na Hoverlu v ponču,zabalenej do těch termoprádel a nahoře pobíhali děti v tričkách a sandálích.Měli jste to tam taky?Oni tam jezdí se školou z druhé strany a to je asi pohoda...
Jinak skupin čechů jsme pár potkali.Jiný cizince jsem tam nezaznamenal...V Koločavě jsme nebyli a těch hospod na zakalení jsme moc nenavštívili.Většina času byla strávená na hřebenech bez lidí...Bylo o pěkný.Kouknu ještě na nějaký fotky,že bych je sem dal pokud by byl zájem a zvědavost 

- Robertilos
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
My jsme na Hoverlu vyráželi z Rachivu. Nejdřív autobusem a pak pěšky. Takovou cestu autobusem jsem v životě nezažil. Skákali jsme 30 cm vysoko jak jsme přejížděli díry. Prvních 20 minut jsme se tomu smáli, ale pak už nás bolely všechny vnitřnosti a bylo to dost nepříjemné. Šli jsme přes národní park, kde jsme platiti nějaké vstupné. Výstup byl celkem v klidu. Těsně pod vrcholem se páslo stádo koní. Sestup byl ale dost náročný. Nahoře jsme taky narazili na partu děcek, která přišla z druhé strany z těch hotelů.
Noc jsme přečkali v hotýlku v Rachivu. Postele byly potažené červeným flekatým přehozem jako rakve. Pobíhali tam i nějací švábi
Opravě záchodu jsme musel nejdřív věnovat 1/2 hodiny než začal splachovat. Sprchy v přízemí vypadaly jako plynová komora, krysy byly samozřejmostí.
Pokud máš ještě další zajímavé fotky, rád se podívám
Noc jsme přečkali v hotýlku v Rachivu. Postele byly potažené červeným flekatým přehozem jako rakve. Pobíhali tam i nějací švábi

Pokud máš ještě další zajímavé fotky, rád se podívám

Ford Focus Combi 2.0i Titanium r.v. 2008, 107kW, Black Panther
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Zajimavé postřehy. Jsem taky zvědav na další fotky. 

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Přidám je po víkendu až se vratím z krátké dovolenky po tuzemsku 

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Zajimava oblast, hezke fotky.
My zacatkem srpna zkusime Slovensko, jen na prodlouzeny vikend a nejake mene navstevovane oblasti, uvidim, co bracha se svymi kluky naplanovali.
My zacatkem srpna zkusime Slovensko, jen na prodlouzeny vikend a nejake mene navstevovane oblasti, uvidim, co bracha se svymi kluky naplanovali.
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak jsem slíbil...Chvíli to trvalo,ale je nějak málo času... 

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Drah
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Koťáku, ty hory Ti závidím, muselo to bejt fakt super... 

Dočasně: lítačka na MHD
PRODÁNO: Ford Focus combi, Ghia, 1.8TDCi, 85kW, r.v. 10/2002
PRODÁNO: Ford Focus combi, Ghia, 1.8TDCi, 85kW, r.v. 10/2002
-
- Zkušený
Tak období dovolených pomalu končí a tak bych i já chtěl prezentovat několik snímků z té mé.
Najde li se zdatný stopař
,může se pokusit zobrazené lokality popsat.

Najde li se zdatný stopař

FORD FOCUS 2,0 l, 3dv., 99, moondust silver
FORD FIESTA 1,25 l 5dv.99 blue metla
- Damon
- Test driver
Pěkný fotky ta pobočka Bikers-crown je v Chlumci nad Cidlinou že jo?
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak Trosky jsou jasné, tam jsem byl vloni a mám stejné fotky, jen osoby na nich jsou jiné

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
-
- Zkušený
Oba správně
,tak další.

FORD FOCUS 2,0 l, 3dv., 99, moondust silver