ostomas aspon potvrdil moje domnenky, inač pozerám ,že pri vývoji každého dielu na auto sa deje takmer totožný scenárchmelko píše:no tie "sklíčka"su minimalne tak doležite ako samotná žiarovka
mlhovky
- ClairVOYanT
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
- ostomas
- Nováček

- silverwolf
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Nemáš náhodou fotku těch zadních světel na Fofo III ?ostomas píše:Fokuse mam teprv 2 mesice, takze jsem tu novy. Co se tyce svetel tak rad prispeju k rozprave, teda pokud budu v obraze. Mimochodem zadni svetla na Focuse III budou pasovat na Focus II. Takze muzem zacit tunit.
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- ostomas
- Nováček

-
chmelko
- Test driver

- silverwolf
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- ClairVOYanT
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Tak pratele pruser - nemuzu tam prichytit mlhovku na strane spolujezdce. Bud jsem blbej, nebo mi prodali spatne udelanou mlhovku ....
Poradi nekdo kdo to uz nasazoval plz?
Poradi nekdo kdo to uz nasazoval plz?
- Přílohy
-
- Takhle vypada nasazena mlha u ridice
- nasazena.jpg (27.62 KiB) Zobrazeno 1627 x
-
- takhle vypada prichyceni u spolujezdce - jde podle me na spatnou stranu a nemam to kde chytit (kam zahaknout hacek)
- chyceni_ko_spoluj.jpg (21.86 KiB) Zobrazeno 1626 x
-
- takhle vypada prichyceni u ridice - tam uz je kam zahaknout hacek narozdil od spolujezdce
- chyceni_ok_ridic.jpg (19.85 KiB) Zobrazeno 1624 x
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- ClairVOYanT
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Ten plastovej spodek je přesně 800 Kladno Charouz.Ale to se nedá vyndat a otočit?Přece to ve výrobě takhle nepose ou...ClairVOYanT píše:no prave, takze podle me je to na vyhozeni. Musel bych koupit celej ten plastovej spodek mlhovky a to je zo par stovek ...
EDIT!!! Já bych normálně narovnal ten drát a vyhákmul.Pak bych to otočil a zase zkroutil zpět...Vyhazovat nee!!!!
- ClairVOYanT
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
No to si nejsem jistej, ze to pujde takhle jednoduse ... Spis jsem zkousel jestli nekdo presne nevi jestli to tak neni treba spravne
. I kdyz podle me ne.
edit: ono to otocit nepujde ... tam jde o to, ze to plastove oko, ktere drzi tu sponu je dole a ma byt nahore. Jinak receno - tohle je ukazka jak vypada zmetek z vyroby :-/. No ze jeste neco na aukru koupim ... To kazdopadne nemyslim nijak proti Kotovi (ten mi naopak pomohl co to slo a za to jsem mu vdecny). Takze ten spodek se vyhodi a koupi novej.
Jeste mi napadlo - mlady tata v praci svaruje plasty, tak ze bych treba ufiknul kus toho plastu, otocil ho a nechal ho privarit?
edit: ono to otocit nepujde ... tam jde o to, ze to plastove oko, ktere drzi tu sponu je dole a ma byt nahore. Jinak receno - tohle je ukazka jak vypada zmetek z vyroby :-/. No ze jeste neco na aukru koupim ... To kazdopadne nemyslim nijak proti Kotovi (ten mi naopak pomohl co to slo a za to jsem mu vdecny). Takze ten spodek se vyhodi a koupi novej.
Jeste mi napadlo - mlady tata v praci svaruje plasty, tak ze bych treba ufiknul kus toho plastu, otocil ho a nechal ho privarit?