PS: Tady prší, ale poslední zprávy od Fokiho jsou, že na Křivonosce ja azůůůro!!!
To bys mohl přitáhnout ze Slovenska celý konvoj, ne?Radek_18_16V píše:Strašně mě to mrzí, ale definitivně jsem to prohrál!!! Kapitalista ukázal svoji sílu a vyslal mě zítra na služebku na druhej konec státu. Přeju Vám všem šťastnou cestu bez ztráty bodíků a užívejte si. A taky foťte a natáčejte na kamery ať z toho i my - zoufalci - něco máme.
PS: Tady prší, ale poslední zprávy od Fokiho jsou, že na Křivonosce ja azůůůro!!!
slovensko nedorazilo .Jairo píše:Foki je zvedavy(dokonca 2 krat),ci pride na zraz niekto zo Slovenska. No snad sa Slovaci nedame zahanbit,aj ked musim konstatovat,ze ja zial nepridem. Nemozem,aj ked by som velmi rad,hm ved vidiet tolko Focusov pokope a stretnut Fokiho to musi byt fajn zazitok...![]()
Snad nabuduce.
to jo ale z nemcu , rakusaku tu neni nikdo , z polaku 1-2 vedeli o tom a ten cas si nasli . a planovalo se to v podstate od zacatku roku .Jairo píše:Tak to ma mrzi,ze Slovensko nebolo zastupene.Otazne asi je,kolko Slovakov je zaregistrovanych na fore a kolkym z nich termin vyhovoval.
Nie je podstatne,ci to bolo 400 alebo 800km,dalo sa predpokladat,ze FOFO zraz bude vydareny a plny super zazitkov (staci si precitat forum a je jasne,ze je tu kopec "spravnych" ludi od Fokiho a Maye pocnuc az po posledneho zaregistrovaneho clena).
Preto dufam,ze na buduci zraz dorazi cely konvoj zo SR.
Jasne,termin bol znamy uz dlho. Ale urcite bolo dost takych,ktori mali objektivne priciny preco nemohli prist. Ci uz z CR alebo SR. Bohuzial na Slovensku nema FOFO take silne zazemie (tym myslim aj tieto stranky) ako v CR. Ak sa mylim, ospravedlnujem sa...mam Focusa len 3 mesiace,tak nemusim mat uplny prehlad...foki píše:to jo ale z nemcu , rakusaku tu neni nikdo , z polaku 1-2 vedeli o tom a ten cas si nasli . a planovalo se to v podstate od zacatku roku .Jairo píše:Tak to ma mrzi,ze Slovensko nebolo zastupene.Otazne asi je,kolko Slovakov je zaregistrovanych na fore a kolkym z nich termin vyhovoval.
Nie je podstatne,ci to bolo 400 alebo 800km,dalo sa predpokladat,ze FOFO zraz bude vydareny a plny super zazitkov (staci si precitat forum a je jasne,ze je tu kopec "spravnych" ludi od Fokiho a Maye pocnuc az po posledneho zaregistrovaneho clena).
V dnešní době stačí hodně málo, aby se plány zhroutily. Stačí si pořádně pročíst fórum, např. Radek ... služební cesta někam na opačnou stranu, další zastaven přímo na cestě náklaďákem, na další si teď nezpomenu.Jairo píše:Tak to ma mrzi,ze Slovensko nebolo zastupene.Otazne asi je,kolko Slovakov je zaregistrovanych na fore a kolkym z nich termin vyhovoval.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů